Druk


Eindelijk rond 12 uur had ik sleutel en contract …..werd tijd zeg .

En dus ben ik druk nu de komende dagen en heb geen tijd om alle blogs te lezen dat doe ik zondag als ik dan klaar ben tenminste .
Daarbij had ik het goede idee op Facebook om op een plaatje van een heel mooie man te klikken omdat het plaatje nogal klein was zeg maar en ik het groot wilde zien , ohhhhhh ikke weer.
En ineens stond ik op een datingsite doordat ik op dat plaatje klikte, kweet niet wat ik liever heb een virus of dit? Mijn mailbox stroomt vol met mannen over de hele wereld die wel wat met me willen en dan heb ik het niet over samen de ramen lappen of zo duh. Dus daar ben ik ook druk mee met die kerels deleten en uit te zoeken hoe ik nu in hemelsnaam van die site afkom….
Les : nooit op plaatjes van blote mannen klikken . Stoute Floor !
Lief is not amused en ik geloof het of niet ook niet .
Enfin dat zoeken we nog uit hoe we daar weer vanaf komen , dus ziet u mij ergens verschijnen op een site dan is dat dus niet vrijwillig , dan kom ik er gewoon niet meer vanaf duhhh.
Ik ga er maar eens een whizzkid op af sturen die hebben dat zo gefixt.
Nu stap ik in de douche want ben er wel aan toe na een dag poetsen en dozen schuiven.
O ja de man waarmee ik deze ruimte deel dat is een man, een echte , dat toilet ……..my god . Bruin echt waar bruin !
Ik heb dus meteen een hele fles chloor erin geleegd het ding met handschoenen te lijf gegaan en een blaadje opgehangen BRIL NAAR BENEDEN EN SPETTERS HOU IK NIET VAN !
Het kan maar beter meteen duidelijk zijn toch dat hij nu met een vrouw dit pand deelt ?
En ik ben nog net geen miepsmetvrees zeg maar maar wel van de hygiene dus dacht hij nog dat het relaxed was daar komt deze week verandering in want ook het keukentje ga ik morgen aanpakken en duidelijk maken dat zoveel zooi op het aanrecht niet mijn ding is zeg maar en dat handdoekjes waar je je handen aan afdroogt af en toe gewassen moeten worden en 3 koffiemachines ietwat overdreven is en ach eigenlijk moet ie er gewoon aan wennen dat ie niet meer bij zichzelf is maar in mijn domein (de keuken staat nl in mijn kantoor 🙂 dus mag ik er natuurlijk ook een beetje de baas over spelen net als het toilet 🙂 ja daar hou ik wel van een beetje macht .
Douche Floor douche…oké ik ga al….mensen tot morgen xxx

16 thoughts on “Druk

 1. Gisteren was ik in H. voor een receptie, hoor ik daar achter me woehaaaa en toen was mijn eerste gedachte dat is Floor, maar kijken bracht geen uitkomst, want ik ken je alleen uit je verhalen. Jammer hoor!Was jij op een receptie op een school in H.?Mariam

  Like

 2. Stuur de "lekkere" maar door naar mij.Altijd welkom, las net dat een affaire goed is voor je gewicht.Het werkt hetzelfde als je net verliefd bent. (ik viel toen heel easy 5 kilo af!!)Maar dat werkt alleen als het "net" is, want langer verliefd zijn, is eigenlijk funest voor je lijf. Dat is helemaal wetenschappelijk bewezen door moi. Een affaire daar heb ik nog geen ervaring mee, maar als iemand het me aanraad, en dan gaat het om het afvallen hé'? Anyway! heeft alles al zijn plekkie?-xx-

  Like

 3. Whahahah hoe krijg je het weer voor elkaar,toch ff op die vent klikken he,succes met het runnen van het pand,haha denk dat je zo de baas bent ervan en de beste man vortaan alles schoon houdt,fijn weekend,groetjes Joke.

  Like

 4. He bah.. lekker dan..! Maar de sleutel is er. Nu lekker alles verhuizen. Heb natuurlijk gelijk ff gekeken naar je site, heel bekend hoor, kom je wel vaker tegen haha. Maar ja, dan leg ik nog geen link naar hier en daar en floor ;)He, goed weekend en misschien zie ik je nog eens terug op mijn blog.Toedeloe

  Like

 5. Dus jij deelt ruimte met een andere vent, en je komt per ongeluk op sites met andere mannen, ja, ja….Moeten we ons zorgen gaan maken????Lynda heeft trouwens nog een koffieapparaat in de aanbieding, kan nog wel op dat aanrecht erbij.Bruine w.c.????Gloorbom laten ontploffen en heel veel poetsdoekjes neerleggen, met aanwijzingen erbij.Succes dit weekend en zondagavond de beentjes omhoog en lezen, al die berichtjes gewoon lekker lezen…..(O ja, die jurk was echt een grapje van zuslief, ging al twijfelen of ze mijn smaak nu wel of niet kende…)Groetjes, Margotxx

  Like

 6. WHAHAHAH dat zal je leren!!!!!!!!!!!!*grijns*…..mar DIana helpt je er graag vanaf;)!Je moet even een rooster ophangen op dat toilet en in die keuken, zo'n soort "to-do"lijst…na plassen handen wassen, handdoekje elke dag wisselen, na gebruik kopje afwassen enzo….vindt ie vast handig;)!

  Like

 7. Inderdaad: zó vies en ranzig, bruien toiletten! Dus als je voorraad over is, ga je daar uitgebreid aan het poetsen, begrijp ik? Succes nog met het overbregen van je spullen!

  Like

 8. Fijn dat je de sleutel hebt! Zal wel heerlijk zijn als straks alles op z'n plek staat dat je thuis geen spullen uit je winkels meer hebt. En ik gister nog zoeken op welk plaatje je hebt geklikt maar kon het niet vinden. Gelukkig maar denk ik nu ik lees dat je aanzoeken van over heel de wereld krijgt. Ik moet wel lachen ook: dat heb jij weer… ;-}

  Like

 9. O, ik ken dat, niet van die blote mannen hoor, maar van dat je op een verkeerde knop drukt, zeg maar en dat dan iedereen een mail van je krijgt dat je haar/zijn vriendin wil worden op een vriendensite of zo, walgelijk. Zo'n bruine WC ken ik ook (ook walgelijk), maar daar ga je gelukkig korte metten mee maken…..

  Like

 10. Foei Floor, blote mannen kijken!!!! *fluister-modus aan* You've got my mail….wil je delen????? *fluister-modus uit*Maar vooral: hou die mannen eronder!! (Mannen wc's…Jakkes!!!)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s