Gruwelijk pissig


Ik zou vandaag oververhuizen met mijn webwinkels van de ene opslag en alles thuis naar een grote opslag met kantoor. Fijn fijn fijn .

Ik was er klaar voor en heb er 3 dagen voor gereserveerd, speciaal voor het verhuizen , samen met lief want die kan goed tillen , sjouwen enzo …
Twee weken geleden met de eigenaar alles besproken, gisteravond nog naar de ruimte gaan kijken , om te zien of alles leeg was en zo en precies zoals we hadden afgesproken….
Dat was in orde alleen het contract had ie nog niet maar dat kreeg ik dan vanochtend van hem zei hij.
Zei hij .
Het is inmiddels 18 uur en ik heb nog niks en vandaag dus niks gedaan , niks verhuisd.
Oh en kijk hij mailde om 16 uur het contract wat niet klopte dus ik moest alle op en aanmerkingen doormailen, hij zou er naar kijken en dan meteen het ding terugsturen en ik heb nog niks en meneer wil niet dat ik verhuis voordat ik het getekend heb….. zoals de waard is vertrouwt ie zijn gasten denk ik dan .
Maar het erge is dat ik nu om 18 uur geïrriteerd ben tot een MAX, ik nu ter plekke eigenlijk iemand moet slaan of zo om af te koelen , dat ik hem het liefst de huid vol scheldt de oetlul maar ja grote kans dat ik dan geen opslag heb en dat wil ik ook niet en daar zit ‘m de frustratie dan ook . Vanaf 1 sept huren is toch vanaf 1 sept huren en niet vanaf 2 of 3 september lijkt mij?????
Ik weet het niet hoor als ik zo met mijn klanten omging kon ik de winkel wel opdoeken .
Oh ik ben ZO ONTZETTEND PISSIG en dan ben ik geeneens ongesteld …..
AAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRGHHHHHHHHHHHHHHH zo het moet er even uit .
OETLUL !!!!!
Deze dag is gewoon naar de kloten , ik had de helft er al in willen hebben want vrijdag heb ik 7 kinders en zie je me dan nog het hele weekend oververhuizen? Nee dus, ik ook niet want dan moet er hier ook van alles gebeuren en morgenochtend (als ik vanavond niks krijg) gebeurt er dus ook niks en ondertussen tikt de tijd door , ik kan wel janken, echt ik ben zo boos , ik denk dat ik zometeen even tegen een boksbal ga slaan of zo …..
(*&^%$#@$%^&*()_+)(*&^%$#%^&*()_(*&^%$#@$%^&*() dat zijn toch geen afspraken .
Dat is dan een bedrijf ook nog, tsssssss zeldzaamboos ben ik …..
De jurk ik heb 4 gegadigden : Margot (die nog van niks weet maar haar zus heeft dit geregeld), Natasja, Bobbine en Giensie …….nog meer liefhebbers??? Laat het even weten dan loot ik morgen even ……jurk ? zie hieronder………

30 thoughts on “Gruwelijk pissig

 1. Ten eerste, schrap mij van lijstje jurk, dank je zuslief….Ten tweede, laat Annette maar aan ons over, wel weer leuk om ook haar mening heerlijk onderuit te kunnen halen, zeikwijf…. Ga lekker sojabonen kweken in Timboektoe….Ten derde, inderdaad…jouw kids bij hem droppen, nog niets betalen en verhuisservice op zijn kosten. Winstderving van winkel ook bij hem verhalen en dit alles met een lief en zoet stemmetje, stroop aansmerend en alleen van binnen kokend. Want inderdaad, je wilt de ruimte, en je bent dus toch een beetje afhankelijk van deze zakkenw….Is hij soms getrouwd met ene Annette Vos?????Succes met alles,Smakkerd van Margot

  Like

 2. Enuhh??, ben je druk alle mooie spulletjes, aan het verhuisen.. of zit je nu vast omdat 'de man in kwestie' nu niet meer onder ons is?!!Trouwens, was net agenda's aan het bekijken, voor 2011, staat er in Adriane At Home agenda een bladzijde met één van jullie kids erop.(bij die prachtige kandelaar) Maarja je dat wist je vast wel?liefssss

  Like

 3. Wist je dat onder boosheid altijd teleurstelling, frustratie of pijn schuilgaat? Dat zegt tenminste Riekje Boswijk, psychotherapeute..De kunst is om de boosheid wel te voelen, maar niet te uiten. Woede is altijd naar buiten gericht, zoekt een schuldige. Haar advies is: Stop! En richt je naar binnen. Neem een time out, ga een blokje om en vraag je af: Wat doet mij pijn?'Of word je nou nog bozer?In ieder geval: sterkte! En ik leef met je mee.

  Like

 4. @Annete (Dat klinkt trouwens heel raar als je dat uitspreekt: An-neee-te…) Meid, wanneer je een eigen blog hebt dan draait het meestal idd om jezelf, want de meeste van ons gebruiken hem als uitlaadklep. Ik ben blij dat Floor het vooral over zichzelf heeft want anders had ik allang gestopt met lezen hier. Wanneer je je naar anderen toe niet aan je afspraken houdt, dan hang je aan de hoogste boom maar wanneer een ander dat dus doet, mag je er niet van zeggen OP JE EIGEN BLOG? Nee, Anneeete zo werkt het niet. @Floor: wat een eikel is die vent. Weet je wat? Als je nou vrijdag of zaterdag het contract krijgt dan drop je alle 7 kids bij hem en kan je alsnog verhuizen. Tsss, en doek je winkel ook maar op als je je afspraken niet nakomt. Ik kan er ook heel agressief van raken, zeg maar. Alsof wij, werkende vrouwen niets anders te doen hebben?! De NL-maatschappij is nergens zonder vrouwen!!!Admen in, adem uit…

  Like

 5. Oei, Annete is er ook nog.Maar uh Floor, da's geen lekker begin van een jarenlange huurovereenkomst en ik kan me voorstellen dat je er vreselijk van baalt. Je huist niet zomaar even de boel over, dat plan je en daar moet je dingen voor regelen en dan wordt door zijn (oetl..)mijnheer de boel in no time overhoop gegooid. Ik zou ook razend zijn, woest en ontroostbaar. Heerlijk dat je dan even uit kunt huilen/schreeuwen/vloeken op je blog. Hoef je de kinderen tenminste niet te slaan ;)Ik hoop dat alles snel opgelost is.

  Like

 6. Jij bent het levende bewijs, dat ook al als je zo gezegend bent in het leven, je over alles drama kan maken.En ik snap best dat je alles een beetje aandikt, Of is dit gewoon je alter ego, mijn moeder was vroeger ook zo een drama, echt alles draaide om haar.En dat is voor kids echt niet leuk.Ik hoop dat de echte floor niet zo is.maarja zoals je zelf zegt, er zit recht boven een rode kruis, en als het je niet zint dan druk je me lekker weg. Ach maar wat maakt het uit?, positiefe aandacht of een beetje negatief, toch? t'is toch aandacht.Annete vos

  Like

 7. Floor een ouderwetse matteklopper helpt in dit soort gevallen ff alle ellende eruit meppen en dan wel denken dat je die vent zijn hersens in elkaar hengst. Heerlijk zo deed mijn moeder dat……Helpt echt…. Liefs leni…..

  Like

 8. O o dat moet wel een heel mooi contract zijn, anders zou ik 'm mooi zelf in z'n opslag laten zitten!En die jurk, die had ik even gemist, maar past ook niet bij mij, ik hou NIET van kleuren. dus die 4 hebben 25% kans..Groeten, Corine(THUIS)

  Like

 9. Wat een kaaaalooote streek zeg! Jij je hartstikke druk maken met inpakken enz.enz. en dan geeft die vent niet thuis! de L.U.L !!Dan kent hij Floor nog niet..hahahahSterkte meid!

  Like

 10. Wat vervelend zeg, ik zou inderdaad ook niet betalen voorlopig.En die jurk, ik vind hem super!!! Alleen helaas niet mijn maat. Volgens mij zou die je trouwens hardstikke leuk staan, dat zit in je hoofd hoor, die afkeer van kleuren… 🙂

  Like

 11. Hey Floorm hoe is het het nu met je?! 🙂 Afgekoeld inmiddels.. Balen zeg..Welke webwinkels bezit je eigenlijk.. lees ik natuurlijk vast overheen, sorry! Over een maandje verhuis ik ook met de winkel, krijg net vanavond het contract aangereikt. Hopelijk loopt het ietsbeter als bij jou.Groetjes en morgen dan?!!Doeii Sonja

  Like

 12. Jaaa! Die jurk! Nu ik (eindelijk!) 26 kg ben kwijtgeraakt (weliswaar dmv maagverkleining) durf ik erin! Maar ik ben te schijterig nog om naar de winkel te gaan en zoiets te passen en te kopen. Dus ik wil wel meedoen aan de give-a-way!en Mijn god wat een eikel die vent, alsof ie eigenlijk liever niet wil verhuren!

  Like

 13. Floortje, ik heb nog wel een rode rookgranaat voor je om in zijn auto te mikken, kan hij ook eens vertellen dat hij ongesteld is want alles in zijn auto wordt rood haahaha!! is dat wat voor je?grt Bullsstory

  Like

 14. Dat wordt dus 29/30ste huur betalen (of 28/30ste) of zoiets.Ik vind dit niet normaal. HOpelijk heb je verder geen gedoe met deze verhuurder, al belooft dit begin weinig goeds.

  Like

 15. o en wat ik me net (kotsmoe van het shoppen met de kids) ook nog bedacht…je gaat hem toch WEL zeggen dat je mooi nog niet betaald he…….pas als die sleutel in het slot draait komen de centjes MINUS de ontbrekende dagen eraan(misschien….als het je lukt, als er niks anders te doen is of er misschien iets niet blijkt te kloppen, wat achteraf gezien toch wel klopt maar dat wist je natuurlijk vooraf niet)En als DIT het begin is…….hoe lang zit je aan deze kloothommel vast?

  Like

 16. euh…in Amsterdam stikt het van de criminelen….moet ik een hitman voor je regelen?Er is momenteel korting op het stukslaan van knieschijven, 2 halen, 1 betalen!Adem in….adem uit….en zo doorgaan, het komt wel goed schatje 😉

  Like

 17. Ik zou denk ik heul gauw weer een andere opslag zoeken. En duidelijk maken dat je voor vandaag en morgen dus geen huur betaalt. Is die eikel nou helemaal van de pot gerukt………

  Like

 18. Ja ik snap het. Dit is zo erg en zo onzakelijk! Heb je je hele dag vrij gepland en uiteindelijk niets kunnen doen. Is een andere opslag een optie of is dat lastig te vinden, ik zou die vent nu al niet meer vertrouwen en dan heb je je contract dus nog niet eens..

  Like

 19. Pak een mattenklopper en rag 'm aan heul veul kleine stukkies op een kussen!!!!Dit is gewoon f…cking K.U.T!!! Ik wou dat ik je een handje kon helpen meid….

  Like

 20. Adem in adem uit…… tjonge wat balen of niet ja 1 sept is 1 sept. Soms is het zo moeilijk, hoop dat het snel goed komt.Wil je het eerlijk weten, heel eerlijk over die jurk, ik geef je lief gelijk. hahahah… als dit de mode nu is in Nederland ben ik blij dat ik dat gemist heb, maar ja wie ben ik he hahaha….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s