Give away

Oke dames.

Ik ga wat weggeven , das niet voor iedereen want je moet er wel een bepaalde maat voor hebben en het leuk vinden zeg maar….
En wel: deze onderstaande LANGE (tis geen kort model) jurk van Desigual , 1x aangehad en dat was in het pashokje van de winkel, iedereen had Desigual en ik wilde het ook . Alleen……..ik draag nooit kleur , nee, en als ik deze aanheb voel ik me Mammaloe en zoek Pipo dus nee tis niet mijn ding zeg maar. En lief die wil geen pipo zijn en vind het niks voor mij .
Leuk met spijker of kort zwartjasje en stoere cowboylaarzen alleen totaal niet Floor en steeds als ik het ding uit de kast pakte dacht ik “Neuhhhh niks voor mij”
Manlief had het me nog zo gezegd in de winkel “dat ga je toch nooit aantrekken” maar ik was ongesteld en eigenwijs en dacht “tssss echt wel, moet jij eens opletten”
En manlief kreeg gelijk. (dat is dan die ene keer dat ie gelijk heeft in het jaar dat begrijpt u wel hè dat gebeurt niet dagelijks natuurlijk )
Dus wil je deze SPLINTERNIEUWE jurk die ergens tot je halverwege je kuiten of als je klein bent enkels komt (maar je kan hem natuurlijk afknippen en korter maken) in maat XL
geef een gil, ik ga hem verloten als iemand hem wil natuurlijk en dan wil ik ook een foto van jou in die jurk of course ! En niet dat ik hem op Marktplaats terugvind !!!
Nou gilt u maar , zie je jezelf in deze kleurige outfit door het leven gaan komende winter?

Zo en nu heb ik de komende dagen tijd om 3 webwinkels van huis en opslag uit naar een grote opslag te verhuizen , dat word aanpoten, hard werken en veel zenuwinzinkingen denk ik aangezien we alles met lief zijn bus vervoeren dus dat is wel 100 keer op en neer rijden ….
En geloof me mij kan iets nooit snel genoeg gaan dus ik ga me ergeren…weet het nu al.

36 thoughts on “Give away

 1. HELEMAAL MIJN SMAAK!!!! Ik wilde eerst niet meedingen vanwege de maat, maar mijn naaiturk verricht wonderen!!!(en jij bent toch helemaal geen XL? Maak dat de kat wijs? dar geloof ik helemaaol NIKS van!)Ikwillum…

  Like

 2. leuk jurkje maar helaas..mijn kont en de rest is te dik! maar het is een erg leuke give away hoor!!!!! ben benieuwd wie t gaat worden, maar ik doe natuurlijk niet mee. zo snel val ik niet af nog.

  Like

 3. Lief hoor Floortje… maar helaas. Wel mijn maat (nog wel dus, in oktober vreselijk aan de lijn…jawel!!!) maar zeker niet mijn kleuren en al helemaal niet een jurk. Zie je mij al trouwens in een jurk? Nee? Ik namelijk ook nooit… Nu ik er zo over nadenk… ik heb ook nog een jurk hangen… die ik dus nooit aan doe en dus ook nog helemaal nieuw is. Nou ja zeg… heb ik me daar ook even een give-away…! Ik ga het morgen gelijk op de foto knallen. En als niemand reageert…dan maar op Marktplaats. Who cares?Liefs,

  Like

 4. Wat ben jij lief!! Zomaar een jurk onder de gegadigden verloten… Ik vrees dat wij niet dezelfde maat hebben anders had ik hem leuk gevonden. Ik vind eigenlijk vooral erg leuk dat je hem zomaar weggeeft. Echt lief!

  Like

 5. Ik val in de doelgroep voor de jurk,ik vind hem geweldig,het is mijn maat en het zijn helemaal mijn kleuren….dus ja, doe heel graag mee met de give away.groetjes Anita…..heel soms hebben mannen toch gelijk….

  Like

 6. Yakkkkkk…………..ik vind het niks……sorry….maarre hij past me ook niet hoor!!! ….pompidompidom…….liefs Ria……( lijk Lyndaaahhh met mijn pompidompidom) …………

  Like

 7. Da's een kek jurkie, ik heb zoiets in een shirt en een rokje en die zijn nét niet in de goede kleuren dus die heb ik al te weinig aan. Doe maar aan Margot dus of iemand anders. Wel ontzettend lief van je dat je 'm weggeeft! Maar ach, zo ben je hè….;-)En sterkte met het verhuizen van je winkels, denk maar aan het eindresultaat, dat zal super zijn!

  Like

 8. @Bobbine: dan moet ik toch echt eerst een paar weken / maanden gaan oefenen voordat ik 5km kan rennen hoor …. Ik ben gisteren begonnen met mijn dieet en heb me gewoon erop ingesteld dat ik met kerst pas weer stop dan moeten alle overtollige kilos eraf zijn ……….hoop ik toch.

  Like

 9. Ik vind hem leuk, het is mijn maat, mijn model.. alleen ik ben bang dat ik hetzelfde als jij heb met die kleuren. Op een ander staat dat wel maar ik voel me er zelf niet lekker in… dus ik doe NIET mee. (Jammer, wel, eigenlijk….)

  Like

 10. Ijzeren disipline, net een iron lady; killing FATdenk aan elk pondje dat gaat door je mondje of zijn het de tuitlipjes van Marijke H, want alles maar dan ook echt alles zelfs water, slipt aan het lekkere kontje ! Denk vies aan eten, zelfs die heerlijke roseeeee, zullen we een rondje 5 km samen rennen ????

  Like

 11. De jurk is erg leuk, maar niet jou ding nee. Ik heb je gezien in het echie en kan jou niet voorstellen in zo'n jurk. Maar nogmaals hij is superleuk. Ik doe niet mee hoor want 1.63 lang. Ik heb trouwens nog een goed adres voor hulp bij afvallen. Niet lijnen, wel afvallen, gezond en normaal eten. Als je t wil weten mail me maar.Succes met verhuizen.

  Like

 12. We kunnen natuurlijk ook allemaal effe komen sjouwen dan ben je zo over, vele handjes maken ….. !!!!Tja en die jurk Floor, laat er nu net weer 5 kilo af zijn bij me, jippi ja jeeeheee, dus ik doe mee hoorrrr in de race om jouw "toverjurk" groetjes van de BB uit de betuwe

  Like

 13. Ik ben maar 1.66 dus zie je voor je hoe dat eruitziet? Dat wordt echt niks, plus dat de kleuren ook totaal niet mijn ding zijn. Ben wel heel benieuwd wie hem gaat winnen en hoe die jurk staat!!

  Like

 14. Menstruatie en loslopende hormonen kunnen gekke dingen met je doen….. ik ben van het zwart/wit/grijs helaas….Ga je echt, echt, echt hardlopen????? O meid, wat heb ik een bewondering voor je!! Ik ben er A) te lui voor. En B)ik kan de deur niet uit vanwege Uk!!! (hihihi…in dit geval een goede smoes!!!)

  Like

 15. heb je mazzel…..dat het ook niet MIJN ding is, want anders was ik me toch een partij beledigd!!! Discriminatie om mn dikke derierre(enzo;)). Maar wel een leuk gebaar……ben heel benieuwd wie we voorbij zien fladderen in deze leuke jurk(alleen niet leuk voor mij;))…en jou……)GroetjesLynda

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s