Oproep


Hallo Dames, moeders van kinderen .

Ik zoek kinderkleding , jassen , schoenen voor mijn kinderen die allemaal dus boven de 9 jaar zijn en vanaf maat 152.
WEET IEMAND LEUKE WEBWINKELS MET KINDERKLEDING?
GEEF ZE ME, AANGEZIEN IK GEEN TIJD HEB OM MET DE 7 KIDS ALLEMAAL DE STAD IN TE GAAN !!!!!!
En internetshoppen gaat een stuk sneller !!!!
O ja ik hou van stoer en hip , niet van strikjes en ruches….

23 thoughts on “Oproep

 1. Je kan tegenwoordig ook bij WE bestellen. Enige nadeel vind ik dat je gelijk moet betalen en niet kan ruilen zoals bij H&M, voordeel van hen is als je het voor 20.00 bestelt de volgende dag in huis hebt…. Ook H&M is favoriet, Bonaparte heel soms, maar ik zie dat ik nog wat sites hierboven eens moet bekijken.

  Like

 2. De favo adresjes van mijn jongste:www.voorwinden.nl (heel veel verschillende merken kleding)www.omoda.nl en http://www.assem.nl (beiden schoenen)Zelf gaan wij hier samen altijd naar toe maar ik heb slechts 1 dochter die van shoppen houd en 7 is toch wel iets andere koek.Liefs Claudia

  Like

 3. Leuk van girls & boys naar tieners en volwassenen: stoer en niet duurwww.bonaparte.nlVraag de gratis brochures ook aan; deze zijn heel mooi. Ik krijg ze allemaal al vanaf het begin.bonaparte secrets = lingeriesucces, have fun

  Like

 4. Ik vind de Wehkamp ideaal, qua internetwinkel dan. Erg gebruiksvriendelijk, betalen na ontvangst, volgende dag bezorgd en je kan ook via de website het retourneren regelen. Qua keuze is het misschien wat standaard maar voor spijkerbroeken ed basics goed te doen. Je kan ook marktplaats of ebay proberen en dan met de optie nieuw (of kaartje er nog aan) maar dat vind ik te veel gedonder tenzij je precies weet wat je wiltgroet, Ellen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s