Prozacje?


Ik ga even zeiken, dus kunt u er niet tegen? snel doorzappen naar een andere internet pagina…

Ja zeiken dus want ik BEN ZO TOTAAL DEPRI VAN DIT AKELIGE K** WEER !
Ik heb verdorie sokken aan en dichte schoenen en gisteren hadden we de hele dag de kachel aan en ik stond zojuist op en deed een dik fleecevest aan en de open haard in de keuken .
En vannacht was het noodweer maar nu nog steeds hier en ik weeeeeehhh ben het zo zat , zo vreselijk zat, dit weer . Vooral omdat ik weet dat ergens nu de zon schijnt en dat er plekken zijn waar heel vaak de zon schijnt en ik ben daar niet weeeehhhhhhhh en ik ben een zon meisje , een lentje zomer meisje totaal geen herfsttype , totaal niet. En ik heb het gevoel dat ik nog lang niet aan mijn zomerquota ben aangekomen en dan is het al ineens dit weer en dit is nog zo lang tot ergens volgend jaar maart of zo en dat kan ik niet aan , ik kan het niet aan; 7 maanden grauw , nee, dat kan ik niet aan, das te lang. En ik kan mijn kinderen niet aan hun lot overlaten anders pakte ik nu gewoon vandaag nog het vliegtuig maar ik heb schoolgaande kinderen en als ik ze zomaar mee neem ben ik strafbaar wat natuurlijk belachelijk is hè mensen , ik kan niet weg omdat dat niet mag van een instantie ….. En dat is ook een probleem zeg maar, voor mij, dat iemand anders of een regering voor mij beslist wanneer ik wel en niet op vakantie mag , daar kan ik niet zo goed tegen dat iets moet of niet mag van iemand anders, vooral niet met dit weer.
Dit kan toch gewoon niet, september moet een heel zonnige maand worden anders gaat het niet goedkomen ben ik bang dan start mijn winterdepressie niet in Januari maar ergens in November dit jaar al….
Enfin ik rukte mezelf uit bed, ik hoor nl heel goed als ik in bed lig wat voor weer het is , ik hoorde een soort van akelige piepende wind met grote en kleine druppels die tegen het raam aankletterden en het was stil voor de rest als in geen pratende mensen op straat, geen schilder die verder ging met schuren hier tegenover , geen vogeltjes die zongen, stil op straat omdat het giet en geen hond in dit weer naar buiten wil.
Ik stuurde de kinderen wel gewoon door dit weer naar buiten, hup naar school jullie anders moet mama de bak in .
En mijn lief die ging werken en ik ik? Ik kon wel janken dat iedereen weg was, het zo’n vreselijk rot weer is en ik vanmiddag naar de gynaecoloog moet . Ik ben het best gewend hoor om naar de gynaecoloog te gaan want ja dit is niet mijn eerste inwendige onderzoek zeg maar maar leuk vind ik het niet , nee , ik voel me altijd nogal kwetsbaar als ik daar lig en het liefst praat ik niet, het liefst wil ik dat ie elke cm beschrijft wat ie ziet en denkt maar nee die kerel begint altijd hele gesprekken en dat vind ik dus niks als ik met de benen in de lucht lig en alleen tegen een krullebol aankijk die met zijn neus daar zit waar ik normaal niet graag mensen heb als ik het gewoon gezellig over koetjes en kalfjes heb zeg maar. Dus denk aan me vanmiddag om 15.15 uur !
Oké we hadden dus familiefeest zaterdag en dat was gezellig , echt gezellig . Ik zag er wel een beetje tegenop want ja het is zijn familie , ik heb ze 1x gezien en dat was op de begrafenis (ook niet echt de meest gezellige plek zeg maar) en dus ….maar het viel 100% mee, op een paar na kon ik ze allemaal verstaan (dialect uit Haaksbergen mensen, echt niet te verstaan) , het eten was lekker , het weer deed gezellig mee (dwz het was even droog) . Ik dronk 2 rosé en ja mensen dan ga ik los hè ? Dan ben ik niet meer te stoppen … Ik danste op de bar, deed een paaldansact ik praat dan altijd nogal veel zeg maar, hopelijk vind de familie mij nu niet een ongelooflijke kletskous…of zuiplap hmm.
En gisteren kwamen de kids thuis , mijn moeder was wezen winkelen met de twee oudsten (met de jongste gaat ze over twee weken) en de kinderen hadden nogal veel gekregen zeg maar: ieder 2 paar schoenen, zoonlief een jas en broek en dochterlief 2 bloesjes, broek , vest . Oma belde en zei dat ze zo dankbaar waren en zo blij, dat ze haar wel tig keer bedankt hadden en toen ze nog meer voor ze wilden kopen zeiden dat ze echt genoeg hadden en niet meer wilde. Dat zijn ze idd altijd , blij als ze iets krijgen en dankbaar , gelukkig heb ik dus geen verwende monsters die niet meer warm of koud worden van een paar nieuwe schoenen…nu alleen nog even leren dat we in zulke gevallen niet nee of genoeg zeggen
Handig zo’n oma….
De kinderen vertelden ook nog even hoe erg de terugreis met opa was geweest, ik lag in een deuk. “Mama” zei zoonlief “de navigatie riep wel 300x keer om maar dat deed ie niet en hij riep steeds naar ons dat dat ding het niet wist dat hij wel wist hoe hij moest rijden en toen we na een uur nog steeds maar in Amersfoort waren en richting Harderwijk weer reden en wij riepen, Opa je rijdt naar Harderwijk toen deed ie de navigatie uit en zei : aan dat stomme ding heb je ook niks die weet er niks van en deed boos dat ding uit en toen zei oma iets en zei hij :jij stuurt me gewoon de verkeerde kant op.”
Maandag is het , het regent, het is 12 graden buiten en het is augustus .
Ik schrijf het nog even op want ik geloof het zelf nauwelijks.
Allemaal even denken aan dit graag zodat het misschien nog gaat gebeuren…..zon blauwe lucht…het bestaat echt ja !

25 thoughts on “Prozacje?

 1. Ik ben het vandaag gewoon zo gruwelijk ongelofelijk met je eens … het kan toch niet zo zijn dat ik op de laatste dagen van augustus al in mijn hoe-overleef-ik-herfst-en-winter modus moet??? Geen held, geen geld dus geen emigratieplannen naar land-in-zon … soms kun je toch zo van jezelf balen!Groetjes,Colinda

  Like

 2. Ik wil ook graag zon, en het word beter. Je zult zien dat we nog een mooie nazomer krijgen. Maar zo erg als jij zit ik er gelukkig niet mee. Hoop dat het bij de gynaecoloog meegevallen is.

  Like

 3. Je zult het niet geloven maar als ik naar buiten kijk (computer staat naast het raam), dan zie ik een strakblauwe lucht en zon!!! Het wordt vast en zeker een prachtige nazomer. Want een depressieve Floor, dat willen we niet natuurlijk.Lees je berichtje nu pas, dus heb geen kaarsje aangestoken. Hoe ging het bij de gynaecoloog?

  Like

 4. Meid, niet janken, het is al nat genoeg!Maar ja, ik verlang ook naar een streepje zon, is het niet hier dan maar ergens in een warm land. Kanmijhetschelen…En die pa van jou heeft veel talenten, maar mannen die het beter denken te weten dan de tomtom, die zijn heel zeldzaam. Zo'n oma ook trouwens die de wintergarderobe voor de kids aanvult… de schat!

  Like

 5. Ik zie je logje nu pas. Hoop dat de gyn je in ieder geval heeft kunnen helpen en dat er een oplossing komt voor de narigheid. En dat weer… Tjah… Kaarsjes aan, kopje thee en de open haard aan dan maar? Hopelijk krijgen we een september ala augustus!

  Like

 6. Nou als het goed is ben je bij de gyn klaar, ik heb aan je gedacht hoor! En het weer was meer dan verschrikkelijk, maar hier schijnt nu het zonnetje…..en dat hou ik graag zo tot eind oktober!

  Like

 7. WOEHAHAHAHAHAHAHHAHAAH ik lig dubbel hier!!!!! PROEST!!!!! Ik vindt dit ZO grappig!!!! Wat kan JOU het toch schelen wat voor weer het is mens, je kids gaan alleen naar school, hubbie kan ook al zelf fietsen en jij maakt het thuis lekker gezellig….ET VOILÁ…..HEEEEEEEEEEEEEEERLIJK!Goed, ik vindt het ook soort van nattig maar wij hebben LANG niet zoveel regen gehad als jullie denk ik, dat geef ik dan weer ruiterlijk toe;)….maar nee…..het zal me aan mn uhm anus oxideren welk weer het is…..Je zult zien als je die krullenbol weer recht in de ogen kan kijken is alles voorbij….Floortje blij!:)…..

  Like

 8. Ha Floor,Toen ik begon te lezen met dit blogje was het net 15.15. Ik denk dus aan je meid!Floor…hier schijnt de zon nu!!:) (voor hoe lang het duurt…dat wel…)September wordt mooi! Ik beloof het je.

  Like

 9. 24 – 25 graden wordt voorspeld voor het eind van de week. Dan wordt mijn peuter 2. Dan EIS ik mooi weer. Tis godnondeju godsgeklaagd man, met een winterachtigtuniekjesdingen en dichte schoenen naar buiten. 12 graden in augustus, dat geloof je toch niet?Ik zeg; alleen een enkeltje Jamin kan mij opvrolijken nu..

  Like

 10. Die overgang van zomer naar herft!!!! Dat is echt de meest erge… Ik hou niet van donkere dingen, ik wil licht, ik wil zon, ik wil tot 11 uur 's avonds buiten zitten. Ik wil gewoon een paar lekkere weken, heb notabene nieuwe tuinmeubels en die staan te verzuipen zonder dat ik echt van heb kunenn genieten… Maar… ze zeggen dat het droog wordt, of het echt goed gaat worden weet ik niet maar we zijn nu op het trieste punt gekomen dat we blij zijn met droog weer! En natuurlijk weet ik wel dat het in pakistan nog veel erger is dan hier…. maar toch…Fijn de gyneacoloog… dan weet je in ieder geval weer dat het daar beneden helemaal in orde is… het duurt maar heel eventjes enne… wel die eendenbek laten verwarmen hoor, heb altijd zo'n hekel eraan als het ding koud is.Bye…

  Like

 11. Pffffttt, regen en de gynaecoloog, beroerder kun je het niet treffen. Ik vind dit weer ook zoooooooo verschrikkelijk! Ben totaal geen herfst of wintermens, vier seizoenen is nog tot daar aan toe, maar dan graag in de volgorde lente-zomer-lente-zomer. Groetjes HennieSterkte vanmiddag!Denk maar gewoon aan een zonnig oord, zee, strand, smoothies,the BeachBoys, hangmatjes, stokbrood, wijn, lavendel,croissants, olijven, zwoele zomeravonden, sjirpende krekels, pasta en een leuk DEPT tuniekje (-:

  Like

 12. Wat een verhaal Floortje….maar let maar op het komt echt goed we krijgen nog heerlijk weer…..weg die prozac….die helpt toch niet…….!!!!……….het was hier ook noodweer vannacht…….heb nauwelijks geslapen ….ja in de ochtend tot net 10uur….ja sorry !! hier geen kids en school gedooe…gewoon een lui wijf !!! hahahahah!! manlief was al heel vroeg vertrokken……en het regentttttttt ik moet met de hond naar buiten dus dat word nat worden……….sterkte vanmiddag….fijne week en …de zon h=gaat schijnen hoor!!! liefs Ria

  Like

 13. Ik heb wel eens in oktober op het Scheveningse strand gezeten gewoon in bikini (kan je nagaan dat is dus langgeleden) . Dus Floor het kan het kan…gewoon nog dat hij doorkomt… DE ZON….. ik hoop het voor je. En vanmiddag sterkte ….. Knuf Leni

  Like

 14. En ik jank met je mee Floor!! Het is niet eerlijk! Vanochtend kwam er een stortbui over me heen, spontaan…uit het niets…!!! Om triestig van te worden.. Zal aan je denken vanmiddag. Genoeg info over novasure gevonden?

  Like

 15. Ja, het weer is inderdaad veel te nat en veel te koud. Hier ook laarzen, truien en kachels aan.Maar ja, september wordt PRACHTIG! Spreken we bij deze af. En oktober ook trouwens. Dat moet gewoon!Succes vanmiddag, ik zal aan je denken..

  Like

 16. Ik weiger het om sokken aan te doen!!! En gelukkig is er geen instantie die dat verbied dus ik kan ongestraft met blote voeten in mijn schoenen, ook al worden ze dan wel nat.Succes vanmiddag!

  Like

 17. Goedemorgen Floor,Kopop meid, de zon die komt nog wel hoor in de maand September en dan zal je weer lekker kunnen gaan genieten.Suc6 vanmiddag, zal aan je denken.(als ik het niet te druk heb 😉 )Groetjes Pieternel

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s