Heftig

9.28 uur

maandagochtend
net een paar uur geslapen
de rest van de tijd over de grond gerold van de pijn
pijn is er nog steeds en trekt niet weg
ook niet met een brufen 600mg
het is weer die periode van de maand
je weet wel
en ik ga nu een afspraak bij gynaecoloog maken
want zoveel pijn kan niet
vannacht dacht ik dat ik of ging bevallen van een walrus
of dat ik er in ging blijven
overgeven van de pijn
die hadden we nog niet gehad
afspraken moeten afzeggen voor vandaag
omdat ik naast een ontzettende buikpijn
ook nog een migraine heb
en geeneens een rothumeur
daar heb ik gewoon teveel pijn voor
menstruatie wat een K U T zooi .

23 thoughts on “Heftig

 1. Goh, dan wil ik toch eens weten wat de diagnose is. Vorige maand had ik een gelijkaardig gevalletje en stond ik al bijna op spoed. Maar de maand erop was ineens weer pijnloos ???

  Like

 2. Gedverdemme … balen joh, zeker omdat het elke maand weer een terugkerend "feest" (not) is en dat kan op deze manier al helemaal niet de bedoeling zijn.Sterkte!Colinda

  Like

 3. @Franse Lelie: dat heb ik gehad en na 9maanden moeten laten verwijderen omdat ik 9 maanden ongesteld was en vol pukkels zat , mirena spiraal, en dan heb ik het nog niet over de stemmingswisselingen, ja bof ik even he?@Nicole: ik had never nooit ergens last van en kreeg 3 kidneren en toen begon de ellende: en het word alleen maar erger met de jaren kan je nagaan…

  Like

 4. Wat akelig dat het zo'n pijn doet! Goed plan om daar naar te laten kijken! Bij mij hebben vijf bevallingen er voor gezorgd dat mijn menstruatie nu pijnloos verloopt. Maar ja, het is wèl een omslachtige methode, vijf kinderen krijgen om van je menstruatiepijnen af te komen.Sterkte!! Hopelijk wordt het snel beter.

  Like

 5. Hoi, Ik gebruik sinds 2 jaar spiraaltje en ben af van de heftige klachten. Eerste jaar helemaal NIETS gehad, geen pijn, bloedverlies, noppes, nada. En de laatste periode is t weer wat gevoeliger maar niets vergeleken met wat t was. Misschien een tip?

  Like

 6. He wat naar, en wat goed dat je de gyn hebt gebeld!Ik vind die mevrouw op de foto meer een heftig orgasme hebben maar ok. ;)Sterkte, lekkere warme kruik op je buik en laat je maar goed verwennen.x

  Like

 7. Ja hoor eruit dat "kippehok" jammer dat de natuur dit bij vrouwen niet heeft ingepland. Ik kan je na 1 jaar zonder vertellen; HEERLIJK na al die K-zooi en weet je wat Floor, je merk niet eens dat je iets misttttt zelfs je mannetje zal dit beamen, go lijkt wel biologieles !Ga voor optimaal de maand door want het duurt nog jaren voor dat je in de overgang komt, die eierstokken blijven heerlijk zwabberen voor je hormonale BALANS, zet 'm op

  Like

 8. Kmoet zeggen dat ik nu meer buikpijnen heb nu ik in de overgang zit En die migraine heb ik dus ook al bijna 24jr in mn menstruatietijd (in het begin maar 1dag in de maand maar nu dus heel de menstruatieweek lang )Echt iets om naar uit te kijken dus …..NOT!Sterkte Floor!

  Like

 9. Da's echt niet meer normaal hoor Floor! Goed dat je naar de gyn gaat, laat de boel maar eens controleren wie weet heb je wel een vleesboom. En bij de gyn vooral goed overdrijven, want die artsen zien zoveel mensen met hetzelfde probleem dus je moet wel indruk maken zodat ze actie ondernemen! En anders ga ik wel mee, ik zit hier thuis nu toch uit m'n neus te eten… ;-)Dikke knuf!

  Like

 10. Gatver meid wat een ellende. Ben zo blij dat ik daar van af ben. Maar ja daar heb jij niks aan.Moet altijd wel lachen om de foto's die je bij je post plaatst. Geweldig maar als je er echt zo bij ligt heb ik super meedelijden met je. Meid ik wens je sterkte…..Liefs Leni

  Like

 11. heel veel sterkte!weet je dat er voor zulke klachten een speciale poli voor is???misschien kan je eens googlen als je weer wat opgeknapt ben..ik heb even gegooled maar je hebt het in meerdere ziekenhuizen…kijk maar op menstruatie poli.heel veel sterkte!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s