Weekend


We zijn weer compleet, alle kids zijn weer in the house.
En het is weer gezellig druk.
Erg druk.
Gisteren even een nieuwe simkaart geregeld voor zoonlief wiens aaifoon was gestolen op de vakantie en nu nog een toestel vinden waar ie dat ding in kan stoppen natuurlijk want mijn oude toestel die accepteert geen tmobile kaartjes .

Ook heb ik deze week weer een grotere opslag gezocht voor de winkel en gevonden !
Een bedrijf met een mooie ruimte en 2 kantoors die krimpen in verhuren de helft, dus ik heb nu een groot kantoor met een giga opslag zodat nu alles daarnaartoe verhuist en ik niets meer thuis hoef te doen, heerlijk , never nooit meer rommel in huis, ik heb er zooooo zin in, moet nog tot 1 sept wachten maar ga dan lekker oververhuizen, das wel een paar dagen werk natuurlijk maar dan is mijn privé wel helemaal gescheiden (op computer na) van mijn werk en dat is ook wel een prettig gevoel.
Kan ik eindelijk weer eens genieten van een schoon en opgeruimd huis .
Zoals op de foto ziet het kantoor er helaas niet uit .

Deze kast hebben we nu dus over en is te koop , de buitenkant is zwart, de binnenkant is wit , heb je interesse mail gerust.
Maten zijn : 221x257x53

En alle stress van de hele week was gisteren ineens weg, ineens, ploeps weg stress…..2 glazen

rosé doen wonderen.

21 thoughts on “Weekend

 1. Lieve Floor, wat heerlijk dat je straks een eigen kantoor en werkruimte hebt. Gefeliciteerd!!! Wauw, wat kan het allemaal snel gaan uiteindelijk hè? Ik herinner me nog zo goed de start van Tuttemerull… En Tutze is ook zo leuk. Zo fijn dat het zo goed gaat!En die kast, die vind ik echt super en zou ik zo willen hebben. Maar ik heb net gezien dat ik hasske blut ben. Dus komende maanden geen uitgaven meer op dagelijkse dingen na. Geen budget voor zo'n mooie kast dus. Succes met het verhuizen en inrichten vanaf 1 september. Het wordt natuurlijk mooi, dat kan niet anders!

  Like

 2. Hier ook iemand met haar bedrijf aan huis…. ik zou ook wel een mooi atelier cq studiootje willen. Aaaah. Lijkt me heerlijk.Die kast vind ik heel mooi, maar ja, ik heb al een kast en dan moet die weer weg.Hoest met de Mac?

  Like

 3. Wow, mooie kast: mooier dan wat ik heb, maar ik heb al wel een kast. Kl*ten dat z'n aaifoon gestolen is: valt het wel onder de verzekering?En veel plezier met je hervonden rust in huis: volgens mij is het altijd belangrijk je werk letterlijk niet thuis te hebben (niet mee naar huis nemen) anders werk je altijd!

  Like

 4. Hoi Floor,ik kom ook weer eens bij je binnen zeilen, wat een ontzettende ellende met je Imac zeg, pffft, ik moet er niet aan denken! Ik hoop echt dat het nog in orde komt. Zal voor je duimen!Super dat je nu een kantoor en opslagruimte hebt, is toch stukken handiger dan thuis.Groetjes Hennie

  Like

 5. Wat leuk je eigen ruimte !!….en nu heerlijk genieten van deze zaterdag avond……….en zondag……neem nog maar wat roseetjes…is goed voor je rustttttttttttt………..liefs Ria…..

  Like

 6. Mooie kast!!..maar heb geen kast nodig helaas. wow een eigen ruimte is wel super en als je computernu ook een heel terug mag komen dan ben je allang blij.. nog twee nachtjes dan weet je het . we hopen er maar t beste van!xx

  Like

 7. Wat gaaf zo … een eigen kantoor met opslag waar je lekker je ding kunt doen zondat dat het thuis een zooitje wordt (knap hoor want met mijn 2 pubers hier waar ik als een veegmachine achteraan loop, blijft het toch altijd een bende)Geniet ervan … en neem er een roseetje op :-)Groetjes,Colinda

  Like

 8. Aha,heerlijk een eigen opslag,wij hebben ook alles in huis staan maar,bevalt zeerrrrrrrrrrr slecht we,zijn al verschillende keren bezig geweest met een opslag maar allemaal te ver weg van ons en in onze stad vind je nauwelijks wat of een heel klein hokje wat al niet te betalen is,dus voorlopig nog maar even zo,aha,twee roseetjes doen wonderen,geweldig.

  Like

 9. Wat goed zeg dat je een eigen kantoor + opslag hebt gevonden. Want al die rommel steeds thuis is zeker ook niet echt fijn. Geniet van je weekend en van een full house.

  Like

 10. Dus vanf 01/09 werkt Floor vanuit kantoor. Klink chique hoor ;)We lekker dat werk en prive gescheiden wordt, we hebben ook ooit kantoor aan huis gehad, nooit meer!En je nieuwe medicijn voor antistress is ook ontdekt:Twee roseetjes per dag,zorgen voor een stralende lach!Weet je wat je vandaag te doen staat (alhoewel het hier niet zulk roseweer is vandaag, bewolkt)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s