Nervous breakdown


Floor is er even niet vanwege een zenuwinzinking .

Floor heeft 3 dagen aan de foon gehangen met Apple Care om haar Imac weer tot leven te krijgen en naar herhaaldelijk terugbellen en veel wachten en heel veel heel veel gelul en draadjes en knopjes en probeerseltjes is Floor in huilen uit gebarsten. Na 3 dagen mond op mond beademing moest zij horen dat het hart (de harde schijf) niet meer functioneert.
Daarnaast krijgt Floor nog steeds anonieme mails en dat maakt niet uit maar Floor daagt de anonieme bitch uit zich gewoon eens te melden met haar eigen naam , be a man ! (nou ja woman in dit geval waarschijnlijk), ipv anoniem de bitch uit te hangen zeg je naam dan kan Floor ook eens terugmailen naar je en niet anoniem want Floor maakt het nl geen bal uit dat je weet dat zij het is . Dus slappe gefrustreerde anonieme trut maak je bekend .
Floor moet het zonder Imac doen, zonder alle foto’s van haar produkten, haar gezin, haar muziek, haar logo’s/briefpapier/boekhouding en dat is net tooo much voor Floor zeg maar. Floor heeft geen emailadressen meer, geen boekhouding , niets…………

Floor dreigt naar: hoofd kaal scheren, naar de fles voor liters Rosé , naar de trein en meer van dat soort opties. Dus helaas kan Floor ook niet bij iedereen komen lezen want Floor is druk, druk met alles proberen te regelen zonder haar steun en toeverlaat en probeert hevig overeind te blijven onder zoveel stress en druk.
O ja en daarbij is Floor ook nog steeds verlangend naar Frankrijk en de zon .

29 thoughts on “Nervous breakdown

 1. Och de Floor toch; maak een nieuwe blog en plaats al die mailtjes hierop, de afzender zal zich rotschamen.Al die gegevens op zo'n klein apparaatje dat kan ook bijna niet goed gaan maar wel verdomd handig. Misschien moet ik er toch eens over nadenken.Kop op en veel liefsClaudia

  Like

 2. Mmmm kan soms best goed uitkomen dat de boekhouding verdwijnt….Anyway mooi balen. En een ananiempje daar stoor je je toch niet aan. Laat haar /hem lekker. Groet uut Grunn 😉

  Like

 3. Zoek een jonge kerel, die handig is met computers met de opdracht alle gegevens van je Imac te redden….méér is niet nodig vaak is dat een student, duhhhh) En ga niet zelf zitten pielen !!!En anders ga je lekker in de tuin en naar het strand en dan ga je VOLGENDE week dinsdag ( !) gewoon opnieuw met de invoer van je winkel beginnen…op een degelijke pc, niet op zo'n I mac(abere) PC Hooft(brekende) burn-ou(as usual) typemachine….En niet janken en niet in een hoekje gaan zitten: dat doet de TOP-VROUWEN van Nederlandse ondernemers ECHT niet !!!( ipv rosé neem je lekker een sinaasappel quantrootje ) En anoniem: die bestaat toch helemaal niet, is helemaal niks..negeren/blokkeren of ja, kan die student ict ook wel even opzoeken wie dat is.Heb ik je weer moeten helpen !? Liefs van Godeliefke

  Like

 4. Wat ben je toch ook een lieverd, hé, zit je zelf in de shit, denk je toch ook aan mij..Elke dag een beetje beter, heb het goede nieuws dat ik aangenomen ben voor de opleiding en een hele leuke stageplaats heb gevonden, en daar word je toch een beetje positief van,Kan nu echt een hoofdstuk afsluiten.Ben sinds gisteren begonnen aan het opknappen van een kamer, moet gewoon een fijne kamer worden waar ik lekker in kan studeren, en daar word ik blij van, (behalve dat er op deze aardbodem geen leuke, beetje stoere bureaus zijn, dus tips zijn welkom)O en heb iets dat moet je lezen!!, zie deze niet werkende link, een aha momentje over eten http://www.oprah.com/oprahshow/Geneen-Roth-Talks-About-Women-Food-and-God/1maarja genoeg over mij,Die gene die jou zo zit te stalken via je blog is gewoon de triestheid zelf. heb je niks aan, voegt niks toe, lekker laten gaan.Ze snapt gewoon, niet hoe het principe blog werkt, vind je iemand zijn blog leuk, lees je mee, zo niet, dan niet!!!!, Frankrijk hoort gewoon bij jou, ik lees je nu al iets meer dan een jaar, en als het woordje Frankrijk voorbij komt, schrijf je net even anders, heerlijk als je dat kunt hebben met een ander land! Floor hartje Frankrijk, Frankrijk hartje Floor.HOE KUN JE APPLE!! FLOORTJE ZO IN DE STEEK LATENZE IS JULLIE GROOTSTE FAN, NIET LIEF NIET LIEF!!Liefs

  Like

 5. Vind het echt heel erg voor je. Het lijkt me echt verschrikkelijk om mijn bestanden kwijt te raken. Buiten het feit dat het gewoon echt verschrikkelijk is is het praktisch ook nog eens zwaar kut.sterkte!!

  Like

 6. De wet van Murphy slaat toe bij Floor. Als het komt komt alles tegelijk. Wat een ramp, je harde schijf die het heeft begeven. Is er niet ergens een wizkid te vinden die dit klusje voor Floor kan klaren?Goh meid, en dan nog lastig worden gevallen door de een of andere trut die niet eens het lef heeft onder eigen naam hatemail te sturen, zo laag. Ik kan het niet voor je oplossen, maar dan toch een virtuele kus en knuffel van mij en misschien maakt dit en een zonnig en warm weekend het gemis naar Frankrijk een heel klein beetje goed. Kop op, ze krijgen Floor niet klein!

  Like

 7. Nee, wat een vreselijk gedoe met je MAC. Is er nog iets te doen, mond op mond beademing door een MAc dokter of zo! IK ben een PC leek maar door het vervangen van je harde schijf valt er nog wat te redden?Heel veel sterkte

  Like

 8. Ojee , dit is erg , ik zou m'n I-Maccie ook wel missen maar die van mij is alleen maar voor de ontspanning , jij regelt er ook nog eens je zaken op .Ik kan niets anders dan je sterkte wensen en hopen dat alles snel weer opgelost is .Enne niets geks met je haar doen hoor……groetjes Gea

  Like

 9. Dit is to much. Much to much zelfs!Hoe vreselijk zeg, je hele administratie zit in dat Macje. Wat zeg ik? Je hele leven zit erin! Is er geen mogelijkheid om de harde schijf eruit te halen en over te zetten. Had Octavie laatst ook nl…Ik hoop dat de Apple-mannen een snelle oplossing voor je hebben want dit kan niet.Of toch terug naar France…Dikke hug Floor!

  Like

 10. A Big Big Hug, Lief, Lief Floortje!!! Wat een drama meissie!! Kom op lieverd, houd jezelf vast aan jouw lief, en het laatste restje gezond verstand wat rest. Er is vast wel een IMac-geekje die het op kan lossen. Jammer dat 't 'n Appeltje is, anders had ik je Ex 2 wel even geleend hoor! Maar misschien kan-ie wel een IP-adresje voor je achterhalen 😉 Laat je niet opfokken door een dom mens met anonieme schrijfsels….verdoe er jouw tijd, energie en moeite niet mee.Koppie op meid!!!!!! En een enorme knuffel!!!

  Like

 11. Dit is echt erg! Ik hoop voor je dat je de boel weer terug krijgt…. En zonder je steun en toeverlaat?Wat laag dat iemand je steeds anoniem mailt. Jaloezie? Of wat is dat toch? Ik leef met je mee!

  Like

 12. mijn hemel,,wat een toestand…En die trut zo ik maar gewoon doodzwijgen.niet meer lezen meteen verwijderen..geen aandacht aan besteden.zonde van je tijd.Wij houden wel van je hoor!!!!ps,op mijn blog heb ik nog een verwijzing naar je webwinkel geplaatst..

  Like

 13. Ja dat is mooi waardeloos zeg, denk dat je vanaf nu wel overal 3 back up's van gaat maken, dat dan weer wel.Enne, ik zou niet zoveel zeggen over die stalker van je, dat soort types hebben aandacht tekort dus daar wordt ze alleen maar geil van als je over haar praat.Nou vooruit nog 1 keer dan, SNEU WIJF, HEB JE NIKS BETERS TE DOEN????Ja, toch wel lekker…sterktex

  Like

 14. Och meissie…..Ja en dan word het zelfs voor Floor allemaal te veel. Is er niet iemand anders die een oplossing heeft, want bij een laptop kunnen ze toch ook nog weleens wat redden als die gecrasht is. Zelf heb ik er ook de ballen verstand van.En dan aan die anonieme gast. Gadverdamme ik kan me hier zo kwaad over maken. Laat iedereen toch lekker zijn eigen ding doen, en als je het niet bevalt gewoon niet meer op dit blog kijken. Nou meid moed houden hoor…..

  Like

 15. Och arme schat, wat een drama. Ik hoop echt dat er uit je dode harde schijf toch nog gegevens te vissen zijn. Ik voel met je mee (ookal heb je daar geen ruk aan) Kus!

  Like

 16. Getver,……………dorie het zit je ook niet mee,balen dat je alles kwijt ben,wij hebben het van de winter ook een keertje gehad,alles weg dus ik weet hoe ontzettend balen dit is en,belachelijk dat iemand je anoniem mailt,je blijft stalken, wees een vrouw en, maak je bekend zodat floor een weerwoord/ kan geven maar,niet op deze manier.

  Like

 17. Oh meid, wat vind ik dit verschrikkelijk erg voor je! Wat een drama dat het er naar uitziet dat je gewoon alles kwijt bent. En dan ook nog die mails van de een of andere domme doos die je anoniem te grazen neemt…ik heb er geen woorden voor hoe laag ik dat vind. Temeer omdat ik weet dat je een schat bent met een mega groot hart die altijd en eeuwig eerst aan de ander denkt voordat je aan jezelf denkt. Van mij, op afstand, een hele dikke knuffel!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s