Hallooooo daar zijn we weer….

Daar zijn we weerrrrr…..
Ik ga hier even gewoon zeggen wat ik er van vind dat ik weer thuis ben?
K U T
Echt K U T
Ik kan niet omschrijven hoe sterk we beide hier aan het balen zijn, hoe erg we het vinden weer thuis te zijn , dit gevoel zal wel een paar dagen aanhouden maar dat verdwijnt ook wel weer weet ik uit ervaring.
En zeggen hoe leuk het was ? Mensen de komende week zullen jullie het nog kunnen lezen maar vandaag even niet, ik moet een hele bus spullen opruimen, kleren wassen, honden ophalen en nog even bijkomen , even relaxen want je wil na 2 weken totale ontspanning , genot, euforie niet meteen weer overspannen worden toch?
Het was GEWELDIG, het was FANTASTISCH, het was ROMANTISCH, het was heel veel slappe lach, heel veel lachen, heel veel genieten, heel veel zien , heel veel rust, kortom het was een van THE BEST vakanties EVER !!!!!
De muziek we constant geluisterd hebben staat hieronder, die 4 nummers hebben we grijs gedraaid in de auto.
Dus luister en geniet.
Morgen meer……..

28 thoughts on “Hallooooo daar zijn we weer….

 1. Welkom terug ! Ik vind het ook altijd jammer om na een paar weken gezellig samen te zijn weer thuis te komen en weer opgezogen te worden in de dagelijkse routine.. Hopelijk kun je nog een tijdje nagenieten van je vakantie ? Mireille

  Like

 2. ik hartje macy gray zoooo =) en vakantie ook. wij zijn er morgen al een week weer en ik mis het nog steeds… dus. ik snap! ons vakantieliedje staat op keklog #downfromthemountain =)

  Like

 3. Klinkt heerlijk zoals jullie vakantie hebben gevierd ,wij moeten toch ook echt weg volgend jaar……………dit jaar (te) veel geklusd en (te) weinig weg geweest .Maar goed meid , eerst weer even de boel op orde daar bij jou en dan ben ik erg benieuwd naar je verhalen .Succes met wassen enz…….groetjes Gea

  Like

 4. Ik was al blij toen je gisteren NL naderde, dus nu je hier ook weer terug bent, ben ik helemaal heppie! Welkom thuis en nu nog een weekje bijkomen met z'n twee voor de monsters thuis komen?!

  Like

 5. Fantastisch toch dat je het zo geweldig gehad hebt!!! Jouw lezers zijn allemaal weer blij dat je (veilig) terug bent hoor, dat moet je toch goed doen?Oh Frida Boccara, da's moohooi!!!

  Like

 6. Fijn dat je er weer bent. En heerlijk voor je dat het zo'n geweldige vakantie was! Succes nog even met het opruimen en wassen enzo. En probeer nog maar lekker na te genieten. Ik kijk uit naar je verhalen………..Liefs Ineke

  Like

 7. Oooooooooooooo ja, kijk, wij zijn dan wél weer blij dat je er bent….zie je het verschil???;)BAH ja, thuiskomen,…..meteen dat hele "samen"gevoel weg, uitruimen, wassen en opruimen,….meteen iedereen weer zn eigen kan top…YEK!Maar Macy Gray….daar KUN je niet anders dan relaxed van worden toch???haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Floortjuhhhhhhhhhhhhhh

  Like

 8. Blijf nog even in de vakantieflow…zodra je thuiskomt en weer alles MOET is dat altijd zo snel weg…Ik heb geen geluid dus kan je muziekjes niet luisteren maar ze zijn vast heerlijk ontspannend en romantisch…Geniet nog even na samen enne, gezellig dat je er weer bent!zomerse groetjes

  Like

 9. Oooh ik ben ook zooooooo blij dat ik sinds gisteren weer thuis ben *ahum*, heerlijk ook weer dat Hollandse weer, nat nat en nog eens nat en de wasmachine draait volop, wat betekent dat ik dan weer aan de strijk mag, heeeeel veel strijk. Ik ga doen wat jij doet, nog even na genieten van het gevoel van zon, zee strand en heel veel lekker eten met lekkere wijntjes *zucht*Oh ja, vergeet ik bijna…..WELKOM THUIS!

  Like

 10. Wat een heerlijke muziekjes!Sterkte met alle troep en andere dingen die je na de vakantie weer op orde moet brengen. Wij zijn aan onze laatste dagen bezig… Ben me al geestelijk aan het voorbereiden!GroetjesAlma

  Like

 11. Wat heerlijk om te lezen dat je een topvakantie hebt gehad! Mijn vakantie was de ergste ooit, ben blij te horen dat iemand de beste ooit had. Die zet ik in mijn agenda voor volgend jaar!Welkom thuis…hoop dat je snel je draai weer vindt…

  Like

 12. Tjeetje is het nu alweer voorbij,bah wat gaat dat snel,ik moet morge ook weer werken na drie weken,heb je muziekjes geluisterd,vind de bovenste 3 super,succes met alles opruimen en het wennen aan het dagelijkse leven,fijne zondag,lieve groet Joke.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s