Vive la France

Hee daar ben ik .half een is het, ik zit op mijn iPad, heb samen met lief een fles Muscat leeggedronken (hij ligt dus in totale coma naast me) en ik moet het even kwijt.
Inmiddels zitten we op adres nummer twee , mijn. Favoriet. Die is dus niet meer favoriet.
We kwamen aan vorige week op nummer 1, zie blog hieronder en dat was ZOOO mooi mensen dat de tranen me spontaan In de ogen sprongen. En na een week moest ik vreselijk huilen dat we weggingen daar, niet alleen vanwege de plek maar minstens zoveel omdat we afscheid moesten nemen van Roy en Karen, beide 73 jaar oud , maar wat een energie, levenslust en joie de vivre !!!! Deze mensen waren geweldig, zijn geweldig . Schatjes zijn hét met enorme dosis humor en ik wist niet dat je in een week tijd zoveel van iemand kon gaan houden. Meer daarover later als ik niét zo toeter ben. Vandaag kwamen we aan op nummer twee en dat is mooi maar er is geen Karen en Roy. O ja mensen: we genieten mét een hoofdletter !!!! Dus blogjes over een week,niet eerdér, geen tijd geen zin, en het is hiér veel te mooi en te gezellig en de tijd vliegt en het is gewoon zonde dan niet volledig hier te zijn….dus excusez moi ik ga nog een week ten volle genieten van mijn lief, van de zon, van het prachtige landschap, van de mensen, van het eten, van het Franse leven. Je m’eclate !!!! À bientot !!!! Xxxx

16 thoughts on “Vive la France

 1. Klinkt goed! Geniet ervan. Dat doe ik ook hier in het heerlijke Franse land. Helaas nog maar twee dagen na vandaag en dan weer terug na 3 heerlijke weken.

  Like

 2. O lekker, ik ben jaloers!Gister lag er een envelop van jou hier in de bus. Wat ben je toch een lieve schat. Dank je wel, foto's en logje volgen trouwens zeker nog. Liefs!

  Like

 3. Oh wat heerlijk zeg dat je eerste week al subliem was. Hopelijk wordt week nummer twee net zo.Ik had gisteren m'n date met Wondelgijn en Ellen, was zo leuk en uiteraard hebben we het ook over jou gehad. Louter positief, dat begrijp je natuurlijk. Bedankt voor het scrubzout, ik heb het vanochtend al gebruikt.

  Like

 4. Zuipschuit!haha,wat fijn dat je 1e plek zo geweldig was,jammer dat als je moet vertrekken,ja soms is het niet het verblijf maar de mensen waarvan het is waar het om draait en ik vind dat heel knap dat mensen dat kunnen,als je snapt wat ik bedoel,er zijn denk ik maar weinig mensen zoals Roy en Karen,ik wens je nog veel plezier en doe je rustig aan drinken….hik….lieve groet Joke.

  Like

 5. haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai vakantieganger!!!!!!! Wat leuk dat je even een teken van (nog net;))leven geeft!!!!Meis die ontmoeting met Karen en Roy is goud waard, zie je de les???;)…..Nu nog een week genieten en doorademen, gij bofkont……je hebt het verdient!!!!LA VIE EST BELLE!!!LiefsLynda

  Like

 6. Bonjour Madamme……..wat doe je nou !! je hebt vakantie Floortje van me…….ik mis je wel hoor…………kom maar gauw weer terug !!! hihihihih!…iki zit nu aan de capucino met franse sferen………..een echte heuse echt waar…..macarone…….uit Parijs……tja…vivre la France …toujours!Profitez d'un séjour très agréable! l'amour Ria…….

  Like

 7. En tóch een blogje! Leuk even zo'n kort berichtje van je. Fijn dat jullie zo enorm genieten! Heerlijk is dat, even alleen maar tijd voor elkaar……..tot volgende week!

  Like

 8. Bonjour Monchou….lekker geslapen? Ga nog maar lekker een weekje door met genieten meid!! We zien je wel weer verschijnen compleet met wilde verhalen. VIVE LA FRANCE!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s