Poepverhaaltje

Heeft u last van gevoelige zenuwen of kunt u niet tegen poepverhalen: niet doorlezen!!! U bent gewaarschuwd !!!!

Ik gooide er nog 3 extra boeken bij gisteren, nog een badmat, nog een hapjespan (bak graag in mijn eigen pan met anti-aanbaklaag), toiletblokken, schoonmaakmiddelen (ik heb een hekel aan vuil en als ik alles persoonlijk ontsmet heb met liters chloor voelt het meer als mijn ding zeg maar ) en nog wat dingetjes (ahum, volgens lief een halve huisraad en geen TJES )

Enfin ik neem dus nooit eten mee zoals ik lees bij de reacties, dat doe ik niet . Ik vind het nl juist lekker om eens anders te eten . En ik vind het eerlijk gezegd altijd nogal lachwekkend die Nederlanders met al hun eten bij zich. Ik vind het juist heerlijk om in zonnige oorden zo veel mogelijk groenten te eten , alles smaakt zoveel beter ! Ik leef dan op salades, tomaten, courgettes, aubergines, etc
En dan heb ik het nog niet eens over de rest, het komt meer voor dat ik eten uit het buitenland mee naar NL sleep maar andersom niet hoor.
En mensen ik stond om half 6 op om om half 7 in Almere te zijn voor de Ipad .
Ja een mens wil wel eens wat toch? En laat de verkoop nu net gestart zijn op de dag dat ik op vakantie ga nou dan moet ik gewoon dat ding nog effe halen, ik kan het niet helpen , ik ben net een vent, dol op gadgets….
En ik kwam daar aan om 7 uur want er was een omleiding en dus verdwaalde ik ergens in de polder, toen ik dus om 7 uur daar aan kwam stonden er reeds 10 mensen en ik was nummer 11, na mij stroomde het vol en stonden er binnen no time wel 150 mensen.
Om 8 uur ging de deur open en ik ben dus de gelukkige eigenaar van een Ipad.
Alleen toen reed ik dus terug en dan rij je van Almere naar Harderwijk door de polder en daar is dus NIKS mensen, geen tankstations, huizen, niets, alleen weiland, gras , windmolens en hier en daar een boom ……
En ik moest ineens heel erg POEPEN (nee ik had geen bitterzout ingenomen vandaag ben toch niet gek zeg) , en niet een beetje, nee HEEL ERG, koud zweet, bijna een wegtrekking, dus ik had de keuze: in mijn broek of ergens langs de weg………en ik wist dat ik een rol keukenpapier achterin had en dus stopte ik bij hoog iets, ik dacht gras maar het was geen gras bleek later, ik rende erdoorheen , want ik had haast zeg maar…had geen tijd om een plekje uit te zoeken of me te bekommeren om het “gras” . OPLUCHTING : heel even maar want ineens voelde ik nog al iets branden zeg maar ……………
Enfin het waren dus brandnetels en geen kleintjes want ze rijkte tot mijn bips zeg maar en ik zit nu dus van mijn voeten tot aan mijn middel, want die broek moest omlaag hè mensen en dus zat ik gewoon in de brandnetels….en nu heb ik dus mijn hele benen voeten enkels bips vol brandende bulten !
Oh en dat BRAND, DAT DOET PIJN !!!
En alsof dat niet genoeg was stopte er een busje voor mijn neus die net op die plek moesten graven naar een kabel, ik verzin dit niet , mijn oudste was mee, dit is allemaal waar mensen, ik overdrijf ook echt niet…(ik kan het zelf allemaal nog nauwelijks bevatten)
Ik heb er al azijn opgegooid, een rauwe aardappel eroverheen gehaald. alleen nog niet over geurineerd maar dat was ik ook niet van plan, inmiddels is het 4 uur later en is het nog net zo erg dus het word ook niet minder zeg maar…….
En alsof dat niet genoeg was, ik wil de Ipad installeren : DOET IE HET NIET .
Ik heb ws het enige exemplaar in NL die kapot in de doos zat en oké ik krijg een nieuwe, mag hem omruilen, maar dat neemt niet weg dat ik zowat een zenuwinzinking nabij ben want het is 12.16 uur en we vertrekken rond 13 uur OP VAKANTIE , weet u nog?
Ik had het allemaal super geregeld, alles stond klaar, ik zou heel vroeg die Ipad halen , tijd genoeg om het ding te installeren en alles te regelen en dan kon ik relaxed en blij op vakantie vertrekken ….AAARRGGGGHHHH ik had het ook kunnen weten dat bij Floor natuurlijk nooit iets normaal verloopt, GRRRRR.
Nou leuk hoor, kapot ben ik, totally gestressed en vol bulten, charmant straks aan het zwembad….pffff. O ja en er groeit een MEGA puist op mijn BOVENLIP dus ws word ik ook nog ongesteld ………….
Gelukkig heb ik de liefste vent van de wereld en is hij nu het ding omruilen want in mijn toestand was het niet meer verantwoord nogmaals in die auto te stappen zeg maar……..
Enfin als ie terug is met een werkende Ipad kan ik, nadat ik het ding geactiveerd heb, dan eindelijk vertrekken op vakantie , joepie de poepie !
Oh mensen, mensen, wat een toestanden en dat allemaal op dag van vertrek, ik ben nu helemaal toe aan RUST !

35 thoughts on “Poepverhaaltje

 1. Oh sorry zit te gieren hier,Floor je ziet toch wel het verschil tussen netels en gras,ow wat zal jij gejodeld hebben en dan dat busje en dat kapotte ding,maar gelukkig ben je nu lekker op vakantie en zijn de bulten al wat minder,lieve groet Joke.

  Like

 2. hoe kom je toch steeds in zo een situaties terecht ? – jij moét gewoon een boek gaan schrijven ofzo – ik heb zoooo gelachen – bedankt – geniet van je vakantie XXX

  Like

 3. Auwwww… da's een pijnlijk begin van de vakantie! Voor zowel de billen als voor de dubbele gang richting Almere.. Ben wel heeeeeel benieuwd hoe je hem vindt, want eerlijk is eerlijk: zodra wij in ons nieuwe huisje zitten (zodra we er een gevonden hebben…. *kreun*) gaan wij ook op naar de dealer!! Vooralsnog maar even niet, anders komt er weer niks van het klusjes opknappen in ons oude huisje! (leer mij mezelf kennen! Hahahaha)Heel fijne vakantie! Geniet van de zon, de verse groenten en… La douce France!!

  Like

 4. Ik heb écht in een scheur gelegen om je kaklog meid, echt tranen over de wangen. Ik visualiseer dat ook, zeg maar.. 😉 Niet dat het voor jou zo leuk was, maar ja: om te lezen geweldig natuurlijk.En een kapotte Ipad, ik zou gestorven zijn van pure woede, echt waar. Heb je nu wel 'n werkende?? M'n schoonbroer heeft 'm ook, had bijna van broer gewisseld ;-)En ik neem ook altijd eigen poetsmiddel mee, wij zijn zusjes op dat gebied ;-)Fijne vakantie!! Log je wel van vakantie, anders is 't ook zo saaaaaaiii hier..

  Like

 5. oh hemeltje lief floor! je schrijft het hilarisch op, maar grappig is het niet….arme jij! ik hoop dat je teerbeminde een werkend exemplaar heeft kunnen bemachtigen zodat je met je iPad kan bijkomen op vakantie!!!

  Like

 6. Hahahahahhahahhahahhahahha!!!! oeps sorry, maar hier pies ik dus van in mijn broek!!(krijg meteen "beeld" door….)En die I-pad: geweldig (de achterbuur jongen (iT-er) heeft er 1 en wist je dat je dan die ene krat met stapels boeken gewoon thuis kunt laten??? Het is echt ge-wel-dig!!!)Fijne vakantie!

  Like

 7. Hahahaha ik krijg buikkramp van het lachen, dat heeft Floor weer, hoe verzin je het. Op weg naar Frankrijk ik kan alleen nog maar zeggen GENIET ervan meid, heerlijk in JOUW Frankrijk met of zonder bulten!

  Like

 8. ik heb weer eens heerlijk gelachen om je verhaal…je schrijft zo beeldend, ik zie het voor me.Jij met van die mega brandnetelbulten, al poepend langs de weg met toeschouwers…Zeg ik hoop dat de reis naar..FRANKRIJK was het toch???voorspoedig verloopt, en wc papier meenemen he!!je weet maar nooit..Fijne vakantie en heelhuids terugkomen he??!!Groet, Cobi

  Like

 9. Aiaiai, dat doet pijn!!! Ik haat wild-poepen-en-plassen, dat geklungel met je broek op je enkels en altijd de angst voor enge beestjes. Ieks. Hoop dat de uitslag al een beetje weggetrokken is, lijkt me geen pretje om zo naar Frankrijk te moeten reizen.Maar goed, jij bent nu lekker weg, je vakantie is BEGONNEN meid! Geniet er maar heeeeeeel erg van. Zijn de kinders trouwens mee?Groetjes van Lotje

  Like

 10. Ik heb wel vaker gehoord dat er overheen plassen echt zou helpen..Hopelijk is het leed nu al wat minder?Tjee dat is balen zeg kapotte ipad, geen idee wat je er allemaal mee kunt doen maar hopelijk kun je hem na de vakantie snel omruilen!Fijne vakantie en uhh pas op voor brandnetels 🙂

  Like

 11. WAaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaa om je kapot te lachen. En idd gewoon weegbree die altijd bij brandnetel groeit over de plek wrijven.Mens mens mens gaat ook nooit normaal bij jou hahahahahah. En oja de huwelijksnacht is in het schuilkerkje in Mokum. Top adresje van jou. Nou doe nou ff rustig in de vakantie. En geniet er een beetje van . Heel dikke knuf voor jou.

  Like

 12. sjezus……JIJ bent snel "geirriteerd"zeg WOEHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHHAAH……Ik geloof wwel dat je oudste inmiddels VET aan vakantie toe is…….wat GENANT, je sch**tende ma tussen de netels WOEHAHAHAHAHAH…ahum…*kuch*….GA HEEN EN GENIET!!!!!!Liefs,Lynda

  Like

 13. Als het je nog eens gebeurt. (Zoveel geluk heb je wel, als ik zo je blogjes lees ;)) Je kan er beter hondsdraf op smeren of het plantje wat direct naast de brandnetels staat. Dat helpt wel. Maar ik hoop voor je, dat je niet meer tussen de brandnetels terecht komt 🙂

  Like

 14. Hoe KRIJG je het voor elkaar!!! Ik heb ook weleens vreselijk moeten poepen en toen heb ik het in de achtertuin gedaan bij mensen die niet thuis waren. , anders had ik het in mijn broek gedaan.Later ben ik teruggegaan met keukenrol en een emmer water in de auto). Ze waren gelukkig nog niet thuis en ze hadden geen brandnetels.Fijne vakantie: ik heb bij Door gelezen dat het regent in Zuid-Frankrijk. Hopelijk heb je het droog en warm…… Hier is het nog steeds heerlijk. Enne: wel als je schoonmaakmiddelen meenemen en geen eten…… dat is OOK heel hollands hoor!

  Like

 15. Ik heb je blog nog niet zo lang geleden ontdekt en lig regelmatig in een deuk.Vind het echt zielig voor je hoor…..maar lachwekkend is het wel ;-)Ik wens je een hele fijne vakantie toe en ik denk zomaar dat je daarna weer met de nodige smeuïge verhalen thuis komt.Ik kan niet wachten………Groetjes,Gonda

  Like

 16. tsjonge jong je gaat wel weer knallend t land uit he! haha naast brandnetels groeit altijd een blaadje dat wrijf je erover en dan is de zwelling en de jeuk verdwenen… heb je niks aan natuurlijk als je hevig krabbend en geirriteerd in de file rondom Parijs staat .. maar toch bonne voyage!

  Like

 17. Gaaf zeg, een ipad! Lucky you. Geef me nog even die link van je vakantieadres, ben ik op de een of andere manier kwijtgeraakt. Was het niet iets met jolie?

  Like

 18. (Gniffel)FIJNE vakantie Floor :))Lekker genieten van al het franse én van je leesuren!Niet aan de jeuk denken, dat helpt het best.(lekker simpel toch?!)A dieu! Corine(THUIS)PS. heerlijk dat je ons nog even vergast op zo'n smakelijk verhaal :))

  Like

 19. O Floor………Ga nu !! je zal om 1 uur vertrekken !!……….hahahahhaahh!! wat een verhaal….hoe krijg je het voor elkaar……ga alsjeblieft op vakantie nu…je hebt het zoooo verdiend …..dag lieverd……….geniet !!

  Like

 20. Sorry hoor, ik moet er wel om lachen….HAhahahaWant dit komt alleen bij jou voor. Het is idd wel een leuke gadget. Mijn zus heeft er ook een, haar man heeft hem mee genomen uit Amerika. Die is ook dol op gadgets… En daar kun je ook nog boeken op lezen.En nu op naar de vakantierust…Sterkte tijdens de reis…

  Like

 21. Floor, dit kan niet waar zijn…je moet een film gaan schrijven of zo want dit gelooft echt niemand!Alleen denk ik dat het wel waar is en jij nu al jeukend onderweg naar Frankrijk bent:(Lekker met je benen in het water en hopen…Heel veel plezier!!!!

  Like

 22. Ohohoh, wat een gedoe weer allemaal. Arme jij want brandneteljeuk is hell! Hopelijk heb je zo meteen een werkende iPad en ga je gruwelijk genieten tijdens de vakantie!!! Heel veel plezier.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s