Wist je al dat….

En deze boeken gaan mee en die wil ik allemaal gaan lezen (als je op de foto klikt zie je het beter) , kuch, zou dat lukken in 2 weken tijd? Hmmmm nou ja maakt het uit , dit is nog maar een derde van de boeken die ik nog heb liggen die ik nog wil lezen , echt waar, ik kom nooit aan lezen toe nl …
O ja:
Had ik nou al verteld dat we naar Frankrijk gingen?

Nou we gaan dus naar FRANKRIJK YEAH !!!!! En naar 2 versch adressen, want het adres van week 2 had maar 1 week helaas maar we hebben een leuke andere gevonden voor week 1, het ligt 200 km uit elkaar dus we zien in 2 weken tijd andere regionen, ook leuk.

Week 1, een Engelsman die een soort van kasteel heeft en er 2 appartementen in heeft gemaakt…privacy garanteed zei hij ….


Week 2, mijn favorietje !

Dus daar kunnen jullie me vinden voorlopig, en mocht ik in de tussentijd (je weet maar nooit immers kuch) de jackpot/lotto/staatsloterij of zo winnen dan denk ik dat ik week 2 koop en blijf….enne voor iedereen die zich afvraagt of er nog plaats is voor lief zijn spullen : hij heeft ook 1 kratje hoor meer heeft ie niet nodig , hij heeft mij immers 😉 en leeft van de liefde mensen (whoehaahhaaaa)
En nu moet ik mee naar de sportschool want lief wil vandaag nog een sixpack creëren voor aan het zwembad daar….ik denk dat ik maar ga zonnebanken …bruin lijk je dunner schijnt ….
Gisteren waren we dus bij Mamma Mia met alle kids, het was FABULOUS echt geweldig , ze hebben genoten en wij ook !

33 thoughts on “Wist je al dat….

 1. Gave plekjes zeg, vooral no. 2. En het boek' de Oversteek' heb ik net uit, fascinerend boek.Kind 1 heeft ook een iPAD…..wij zijn een soort Apple-house, hier stonden er nog genoeg op voorraad.Geniet van je vakantie! En pas op voor brandnetels.

  Like

 2. genietze Floor maar dat zal wel lukken op 2 van die mooie locaties. hoe krijg je het gevonden? enne wat een mooie stapel met boeken hahaha, haal er 2 of 3 uit en neem die mee anders kom je nog zwaar teleurgesteld thuis en dat kan de bedoeling niet zijn toch.hele fijne vakantie toegewenstLin

  Like

 3. Fijne vakantie floor, enne krijg jij die boeken echt allemaal uit op 2 weken tijd….Poeh!!!!Wel een geweldig verblijf,daar kom je zeker aan de rust toe 2 weken…Veel plezier….marie-jose

  Like

 4. Nou heb ik je al drie keer een fijne vakantie gewenst hahah… en ben je nog niet weg!!!!! Ga op Vakantie: NU!!! en laat neeh neem 2 boeken mee en koop voor de rest heerlijke fransewoonbladen of de franseflow,viva hahah…. anders krijg je stress dat je al die boeken nog wilt lezen….. en laat die bladen dan gewoon lekker op locatie achter :)Ps. laat je ons nog wel wat mooie locatiefoto's zien 😉

  Like

 5. Daar zitten een aantal titels bij die ik ook heb gelezen. Ik haal je op, ik neem je mee, vond ik zwaar helemaal niks. Een keukenmeidenroman daarentegen zeer ontroerend.Ik geloof zelfs dat ik het niet klaar zou krijgen, zoveel boeken in twee weken tijd.Gaan de kinders nu wel of niet mee? Ik heb het al ooit gevraagd, maar weet eigenlijk niet of je daarop gereageerd heb. Er zat namelijk een romantisch weekendje tussen. ;-)Het pakje voor Ellen is binnen. De boodschap dat we het gedrietjes open moeten maken is duidelijk. Spannend!!!!

  Like

 6. tsjemig!!wat bof jij zeg!!Wel zelf ook foto's maken en niet teveel met je neus in de boeken hangen of is daar in de buurt niks te zien of te KOPEN!!!!!;)

  Like

 7. Alleen als je non-stop zou gaan lezen in je vakantie zou je die boeken allemaal uit kunnen lezen maar volgens mij is er nog zoveel meer in Frankrijk en die letters zijn in Nederland hetzelfde dus zonde om zo veel te lezen daar, als je alleen die keukenmeidenroman meeneemt heb je leesvoer genoeg voor de hele vakantie. Dat is echt een leuk boek.

  Like

 8. Het is bijna zover lieve Floor……………..dan zit je heerlijk in Frankrijk………geniet van een heerlijke vakantie…ik ga je missen hoor………….liefs Ria….

  Like

 9. Frankrijk????? what happened to Sweden????:D…….Heb met je te doen….rot voor je…..2 weken….kratjes van hot naar her zeulen……WEER zwemmen.JAKKES!!!!!Wat zul je blij zijn als je weer thuis bent ;)!!!X

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s