Niks te melden


Ik kan niet geloven dat het pas dinsdag is , het lijkt of ik er al een week op heb zitten.

Ik ben DRUK mensen, ik ben zo mega ontzettend druk .
Met wat?
Mijn werk , wassen, bergen kleding/handdoeken/etc, dan is dit huis WARM , is het VOL, is het ROMMELIG, is het gewoon niet zoals ik het graag heb maar ja dat kan ook bijna niet als er 9 mensen leven en in en uit lopen de hele dag….
Morgen hebben ze allemaal een kleding verbod, mogen ze nog alleen maar oude kleren aan die niet mee gaan op vakantie, moeten ze OPRUIMEN !
Pffff en dan donderdag de honden weg brengen want onze housesitter wil wel op het huis passen maar niet op de honden , ik begrijp het wel dan kan ie niet eens een dagje weg vanwege de honden das niet handig .
Ik heb vandaag niet gereinigd omdat ik vanochtend een afspraak had en die duurde tot 12 uur. Want dag 1 deed het niks maar dag 2 echt wel en ik voel me meteen een stuk schoner zeg maar.
Enfin morgen weer ….
En ik heb dus niet veel te melden mensen, ik ben druk en tel de dagen af , meer niet.
En voor iedereen die verstopt zit : BITTERZOUT , het helpt echt.
Kan je in de reformzaak kopen, je neemt elke ochtend een eetlepel van dat spul wat je oplost in water en dat drink je , verder eet je gezond (veel groenten en fruit , geen suiker) en dat mag je een week doen.

12 thoughts on “Niks te melden

 1. Erg hè, die vakantiestress. alles wat nog moet gebeuren. Zorgen dat je niets vergeet, de wasmachine maakt overuren, strijken, het huis moet schoon en opgeruimd………..pfffff. Gelukkig heb je straks 2 weken om uit te rusten en op te laden. Sterkte er nog even mee en geniet straks lekker van de welverdiende rust!lieve groetjes

  Like

 2. Ik zou willen dat het ging vriezen, kunnen we allemaal kleding aan niet niet mee hoeft en loopt het zweet niet in straaltjes langs m'n rug tijdens het pakken. Fijn he, op vakantie gaan 😉

  Like

 3. Over een aantal jaren mag je met z'n tweeën op vakantie, maar nu nog even alles op alles zetten en lekker stressen….. Doe nog maar wat bitterzout, want dan hoef je dat in ieder geval niet mee te nemen. En als ik je soms niet meer "spreek" (ik heb nl nu vakantie hé…) Een hele fijne tijd in Frankrijk, en wel terugkomen….

  Like

 4. Dat is het voordeel van niet op vakantie gaan :)die stress vooraf heb ik nu ook niet!En ik ga toch eens googlen op bitterzout, lijkt me best een goed plan om mezelf eens op te schonen..Groeten, Corine(THUIS)

  Like

 5. Ok, dat bitterzout werkt dus heel goed. Misschien moet ik dat toch ook maar 'ns gaan doen met mijn chronische obstipatie. :-(Nou meid, de vakantie is er bijna. Ga je misschien naar Frankrijk?

  Like

 6. Floor, jij bent knettergek. Zelfmutilatie is het:wat een voorbeeld voor je dochters zeg: BITTERZOUT!!! Ik neem toch aan dat de mannen in huis ook meedoen ,he…Ik hoop en verwacht dat die plee van jullie lekker niet schoon is als je moet wegrijden naar Frankrijk !Ik heb het heerlijk: lekker glaasje wijn, pasta met absoluut zelfgemaakte saus van biologisch en vegetarisch, lekker boekje, knuffel, bedje, douche, geile temperaturen….Lieve groetenGodeliva van Ariadone

  Like

 7. Heel verstandig dat kleding verbod, anders blijf je tot de ochtend van vertrek wassen strijken. Ik reinig ook -aangestoken door jou- maar dan met B.ional capsules. Omdat ik gewoon aan het werk ben, doe ik het even iets minder heftig en drastisch dan jou, maar het helpt wel!

  Like

 8. toch grappig, hoe jij een beeldscherm vult met niks *GRIJNS*…….Komt wel goed joh, zal je zien, op het laatste moment valt alles op zn plaats en heb jij je voor nakkes druk lopen maken(zo gaat het hier altijd…..iedereen relaxed en ik stijf in de auto;))…..komt wel goed komt wel goed komt wel goed….en anders slapen overdag en snachts inpakken….als de rest slaapt…….SUCCES

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s