Hi het is maandag !!

Eerst wat vragen van jullie:

 • Die BH ’s per internet bestellen is simpel , ik weet mijn maat, ik weet welke merken en modellen ik fijn vind zitten dus vandaar, die niet passen stuur ik terug .
 • Ik draag altijd minimizers, dat maakt dat het van boven een maatje minder lijkt , omdat ik niet weinig heb maar ik vind het ook gewoon slanker maken als je er niet een hele grote bos voor hebt hangen zeg maar…vandaar.
 • Ik doe de reinigingskuur omdat mijn moeder vorig jaar darmkanker kreeg en ik sindsdien als de dood ben voor diezelfde kwaal (dat het in de familie zit zeg maar) , met mijn moeder gaat het goed maar de buurvrouw die het in dezelfde maand kreeg is inmiddels al overleden. Dus ik doe zo nu en dan een schoonmaakkuurtje , niet om af te vallen (wat mooi is meegenomen) maar vooral om de boel eens goed te cleanen. Ik mag er gewoon bij eten, niet alleen sapjes dus ,maar wel gezond : veel groenten en fruit en geen troep.
Gisteren heeft lief mijn benen geharst (de achterkant dan,voor deed ik zelf) en dat ging met veel hilariteit , want meneer zei “ik moet dit echt goed doen anders moet ik het weer jaren lezen op je blog hoe beroerd ik je benen harstte” dus hij zweette en zwoegde maar het is gelukt, ze zijn weer helemaal glad ! Normaal doe ik het zelf maar achter is zo lastig en voor de vakantie wil ik dat het goed gebeurd…en ik harste erna zijn rug. Krijsen de man, krijsen, oei oei oei wat deed het pijn….mannen hè ze kunnen toch minder hebben dan vrouwen…
Deze film mensen is echt prachtig ! Nu op DVD. Een mooi liefdesverhaal……Verder zeg ik er niks over want ik wil het allemaal niet verklappen. Door de makers van The Notebook gemaakt dat zegt genoeg….

Ik las net de krant over HET huwelijk van het afgelopen weekend : Yolanthe en Wesley.
Het mocht allemaal wat kosten mensen, kleding voor alle gasten, make’up styling ook voor de gasten, dure oorbellen voor de bruidsmeisjes, 10.000 rozen die met koelauto naar Italie werden gereden, mevrouw al wuivend als een koningin in een koets, manlief in lichtblauw glimmend pak, een hele bak aan artiesten, etc etc. Van de voetbalclub kreeg Yolanthe oorbellen , waarde meer dan 100.000 euro ! Sorry ik vind het allemaal een beetje overdreven allemaal. Vond het huwelijk van Heitingaatjes er veel leuker uitzien (ook geen goedkoop grapje) maar stukken minder overdreven allemaal…..lekker losjes op Ibiza. De engelse kranten hadden geen goed woord over voor Yolanthe en Wesley….
Oh enne mensen ik ben blij dat ik mijn winkeltje HIER en HIER mocht aantreffen op buitenlandse blogs…leuk !
Nice Nice Nice …

17 thoughts on “Hi het is maandag !!

 1. Floor, jij bent een stoer wijf. Een Nederlandse die over darmreiniging durft te praten. (al weet ik niet wat Patty Brard ermee te maken heeft, heb zeker wat gemist) Doe ik nl. ook!! Samen met leverreiniging…al jaren!En je wordt nog stoerder dat jouw lief je mag harsen (en jij hem gnagnagniffel) Dat vind ik het toppunt van liefde!!!Dat gebeuren met die Kabeljauw interesseert me weinig…zooooo over the top….

  Like

 2. Madonna en justin 😉 beter dan die kiddo;s dank dank!! Ik heb een heleboel fotos met Justin en de anderen van zijn vroegere bandje We zijn eens samen naat de mac donalds geweest 😉 … ja heus r was een tijd dat hij met zijn moeder door amsterdam liep haha

  Like

 3. Oh, harsen. Dat vind ik stoer! Ik heb niets meegekregen van de bruiloft. Alleen wel een foto gezien van de jurk. Zou mijn keuze niet geweest zijn (die jurk dan), maar goed: als ze maar gelukkig zijn/worden/blijven zeg ik altijd maar. En vooral: leven en laten leven. Film heb ik genoteerd.

  Like

 4. Ik heb je gemist! Eindelijk weer eens loggen bij je! En de binnenkomer is meteen goed….en die gadget van de iPod is schitterend: die ga ik jatten van je!

  Like

 5. Hahahahahah!! ik leg weer in een deuk van Lynda haar berichtje…….en tja…dan weet ik niet meer wat ik zal schrijven……….dus komt wel weer terug een keer……………..fijne dag liefs Ria…

  Like

 6. Die Lynda weer, wat een reactie.Kwamen de darmen er bij die vegetariër er niet prongelijk mee uit, ipv vleesrsten???Wat zijn jullie lekker gladjes met de vakantie zeg, gewaxed en al. Smeert zo lekker uit dan, hè….Heb de fam. kabouter nog niet aanschouwd, is langs me heen gegleden, nee niet gewaxed, gewoon buiten zonder pc, mobiel of wat dan ook , zitten genieten.Nu gaan strijken…grrr… alle plooites eruit halen.Groetjes en een hele fijne vakantie, Vive la france voor jullie.Margotxx

  Like

 7. oja dat huwelijk…BLEHHHHwat heb ik mij zitten ergeren..Maxima en willem was niks, bij dit ….en dan die Yolanthe..BAHHHBij die reiningskuur moest ik erg denken aan patty brard met haar kuur, die toen op tv kwam…HAHAHA…Bijna vakantie he…fijne dag vandaag.Cobi

  Like

 8. *kijktlinkskijktrechts*…uhm….heb je manlief geen brasilian wax voorgesteld???? het venijn zit m altijd in het staartje he;))!!! *looptweg*…pompompom

  Like

 9. Ha, ik behandel Mans rug altijd met Veet. Dat doet niet zo'n pijn. Ik heb er dit weekend al twee gekocht, één voor Man en één voor mij. Ook wij gaan gladjes op vakantie zaterdag!!

  Like

 10. Wat leuk dat ze je in het buitenland ook aan het ontdekken zijn, de eerste stappen om een BBer (bekende buitenlander) te worden zijn gezet. Nou dan weet ik wel hoe jullie huwelijk eruit moet gaan zien, effe doorkuren nog ;))

  Like

 11. Wel heel veel poespas hé het huwelijk van die twee. Helemaal over the top hoor. Maar ook wel weer knap om zo in de belangstelling KUNNEN staan. Jolanthe die in het koetsje door de straten van Italië werd gereden. Volgens mij zou ik me op de bodem van het koetsje hebben verstopt. Ben gek op romantische films dus zal op zoek gaan naar Dear John.Fijne vakantie!

  Like

 12. Meid, lekker gladde benen is heel wat waard! En een gladde rug ook, dus hij moet niet zeuren. Ik plakte ooit een een strip op de rug van de Chef, die krijste het ook uit en wilde de rest neit meer gedaan hebben: was geen gezicht natuurlijk met een haarloze streep op die brede rug. Watjes zijn het, die mannen van ons!En Yo en Wes: ik vond Yo niet mooi; teveel make-up, teveel jurk en teveel van wat je maar kan bedenken. Succes met je darmkuurtje!

  Like

 13. Hey, wat leuk, ik heb je blog ontdekt, hier kom ik vaker even buurten!Heel toevallig trouwens, je hebt 1 van mijn favoriete liedjes erop 'Butterfly kisses', daar krijg ik altijd tranen van in mijn ogen, prachtig!groetjes,Lilian

  Like

 14. tsjonge tsjonge elke keer denk ik dat ik nog aan t werk ben met die gilende kiddo's uit je I pod!Weer een hele belevenis … maar ik vind t wel heel lief dat jullie dit soort dingen samen doen 😉 PS Grappig om te zien dat ze via (mijn blog) over je winkel schrijven terwijl ik dat hele blog niet ken… dat noemen we nou lurkers … Zo ik ben weer klaar hier en nu op naar de noordermarkt voor koffie met mijn nichtje en Frankrijk plannetjes maken 😉

  Like

 15. Die film. Die móet ik kijken dus want Notebook is één van m'n favoriete films. En heb je G. z'n rug geharst? En maar gillen die mannen, het blijft het zwakke geslacht hè? ;-)Ik zag zaterdag een stuk van het Yo en Wes bij SBS die deden alsof ze alle rechten hadden, maar nee hoor, ze mochten niet dichtbij komen. En ik vond ook dat Yo deed alsof ze de koningin van Engeland was in haar koetsje en haar gewuif….tssss.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s