Gek worden…

Update: nou nou , de heren vonden het maar belachelijk dat ik zo ongerust was, “ontspan een beetje ma “, “chill”……..de telefoons lagen nl BEIDE bij de receptie : op te laden ! SLIM HOOR, siste ik leg er dan 1 neer en hou er 1 bij je , vanaf nu wil ik dat jullie ALTIJD bereikbaar zijn.
Een zware zucht aan de telefoon en “jaaaaaa maaaaaa” .
Ohhhhh, ik voel me zo mijn moeder , bah, die kon ook altijd zo “zeiken” tegen me …..

Nog een week mensen , nog een week , dan benne we met vakantie, dan zit mijn derrière in la douce France ……….

YES
Ondertussen ben ik hier een zenuwinzinking nabij en denk moet ik nou naar die camping rijden? of afwachten?
Ik probeer zoonlief al vanaf vanochtend 8 uur te bereiken nl maar er word niet opgenomen , de andere foon van andere zoon staat uit , ik sms me rot BEL ME !!!! en steeds komen er meer uitroeptekens bij……..
HOEZO VERTROUWEN HEBBEN?????????????????????? Hij kan wel bestolen zijn, dood zijn, dronken zijn, gewond zijn, voedselvergiftiging hebben, verzopen zijn ……alle mogelijke scenario’s spelen me door het hoofd. EN IK WORD GEK HIER !!!
Als ie om 5 uur niks van zich heeft laten horen dan ga ik er naartoe , ik kan hier dus niet tegen , ik wil een camera geïmplanteerd hebben in een oog van hem en een geluidsiets in zijn mond zodat ik kan zien waar hij is wat ie doet en alles kan horen wat ie zegt……….HELP
Floor is een zenuwinzinking nabij……….kind is tenslotte nog maar 14 , word in december 15.
Ik dacht dat ik dit aankon , ja zolang ik contact heb kan ik dit wel aan MAAR HIER KAN IK DUS NIET TEGEN
BEL ME !!!!!!!!!!!!! )(*&^%$#%^&*()_+)(*&^%$#%^&*()_(*&^%$#%^&*()_
Oh deze foto vond ik nog, ik met beugeltje (5 jaar geleden) en toen kenden we elkaar 6 maanden op deze foto….zijn we niet adorable??
We waren op vakantie in Frankrijk , jonger en slanker ……

Terwijl ik dit blogje maak heb ik nog een keer of 20 gebeld, no answer….ik ga zometeen richting camping en als ik hem in mijn handen krijg…dan is ie nog niet jarig …eerst even knuffelen en dan de wind van voren )(*&^%&*()_ ik word echt GEK HIER.
Half 2 , nog 3,5 uur………

17 thoughts on “Gek worden…

 1. Ik stem vóór de spyware! Gék maken ze je die gasten en ze weten van de prins geen kwaad als je dan probeert uit te leggen dat je ongerust was.Maar toen wij die leeftijd hadden konden we ook bést voor ons zelf zorgen (dachten we) en ik denk dan maar aan de woorden van mijn moeder: Geen bericht is goed bericht! (valt niet mee hoor als ze in t weekend op stap gaan én heel laat thuis komen)Maar als ik het goed begrijp zijn ze intussen boven water?

  Like

 2. Joh, de sociale controle is groot; iedereen zou ze toch in het snotje houden? Die gastjes hebben het gewoon super naar hun zin en denken niet eens aan thuis of een hysterische moeder. Verder ben ik het eens met Diana: spy-ware inbouwen zodra de navelstreng door is en na m'n dood pas verwijderen.

  Like

 3. Als er wat was geweest had je allang wat gehoord…relax…loslaten….geen nieuws is goed nieuws, zeg ik altijd maar. Gewoon een leuke dame tegengekomen:)Wat een leuke foto trouwens, ziet er heeeeel goed uit zo samen. Als je zoon op jou lijkt…:)Sterkte, lieve groetjes

  Like

 4. maak je niet druk,,,als zoiets was gebeurt,had de camping eigenaar al lang contact met je op genomen.Of in het ergste geval de politie!!!echt waar!!1sterkte er mee…ps mijn zoon zit 6 weken in Vietnam..het camping gebeuren heb ik al overleefd…Komt wel goed schatje….

  Like

 5. Niet te geloven die kinderen! Dat is dus meteen de laatste keer dat ze alleen op vakantie gaan tot, laten we zeggen, een jaar of 25, dan probeer je het weer een keertje. Ja, dat is een leuke foto van jullie tweetjes, nog een week en dan ga je lekker bijkomen en uitrusten en je belooft me dat je je kinderschaar niet gaat missen hè?

  Like

 6. Hé Floor, je lijkt op iemand……Enne, kan me je ongerustheid voorstellen, maar heeft hij wel een oplader om zijn mobiel op te laden????

  Like

 7. )(&%&@%&QW(**(&YW……Hebben ze verdomme een mobieltje, gebruiken ze 'm niet waarvoor het bedoeld is: nl: controle van Mams!!!Kom op Floor…..Pak jezelf bij elkaar (en bel de campingmevrouw op om eventjes te gaan kijken)Ik ben zelf ook een groot voorstander van geïmplanteerde spy-ware bij minderjarigen. Direct uit de baarmoeder een chip erin, en pas na m'n dood eruit.Mooi verliefd stelletje op die foto trouwens 😉

  Like

 8. Aaaaargh kids! En natuurlijk staat hij straks met een blik van waar maak je je nou druk over voor je neus, niet begrijpend dat elk doemscenario al door je hoofd heeft gespeeld! Wacht maar tot ze zelf kinderen hebben…..(wij waren net zo)Heeee je hebt in Cap d'Agde gewoond!! Wij zijn er jaren op vakantie geweest en heb er vreselijk goede herinneringen. De foto is van Capao Beach, lunch of diner met de voeten in het zand zaaaalig ik kan daar nog wel eens van dromen mmm.

  Like

 9. Misschien is zijn batterij gewoon leeg …?????Weet niet of hij zijn telefoon daar kan opladen, of ze elektriciteit bij de tent hebben ???Sterkte ermee , moeilijk he …., loslaten !

  Like

 10. He jak dat is rot ja als je,je zo zorgen maakt,kind heeft vast veel plezier en wat een mooie foto zeg van jullie 2tjes,stoere vent heb je hoor!Het liedje Butterfly Kisses is echt zo super,is alweer een poosje geleden dat ik het hoorde,krijg er kippenvel van,ga je vast een fijne vakantie wensen,want ben op het moment niet zo veel aan het bloggen,lieve groet Joke.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s