Kamperen en zo


Oké dat kamperen van die twee oudsten….

Voordat ze gingen moesten ze de kampeerspullen bij oma in Weert gaan halen in de opslag aldaar en dat hebben ze gedaan ,zomertoerkaart voor twee en weg waren ze met de trein, om elf uur ’s avonds waren ze terug, bepakt en bezakt. (ik had al tig keer gebeld, trein vertraging dus trein in Utrecht gemist …)
De volgende dag moesten ze eerst van mij : slaapkamer poetsen , beddengoed afhalen en DOUCHEN en toen mochten ze weg.
Hun op de fiets richting camping (uurtje fietsen ongeveer) en wij met de auto met alle spullen.
Aangekomen op de familiecamping , werd ze bij de receptie nog even uitgelegd wat de regels waren , dat ze in de gaten worden gehouden en dat er geen waarschuwingen gegeven worden dat bij overlast ze meteen naar huis moeten aangezien ze nog geen 16 zijn.
Ik kocht nog even 8 douchemunten voor ze (zodat er geen excuus is om niet te douchen) en bestelde en betaalde voor elke dag 2 croissantjes per persoon als ontbijt en 2 harde broodjes als lunch voor ze zodat ik in ieder geval weet dat ze dat eten en geen chips als ontbijt. Ik gooide de tent in de lucht en klaar was Kees Floor ,handige dingen die 2 seconden tentjes. (ze staan aan het water, uitzicht over een meer, zag er allemaal heel idyllisch uit)
En toen gingen we. Nou ja , bijna , ik was natuurlijk steeds maar weer aan het uitleggen wat ze wel moeten doen, vooral niet moeten doen (geen drank,drugs etc, antwoord: “maaaammmm ik ben 14 jaaaaaa) , waar ze eten kunnen kopen enzovoorts. Hun campingburen nog ons tel nr gegeven, just in case…..
G zei toen we vertrokken “je vind het wel wat hè dat je oudste voor het eerst alleen gaat kamperen? “
Ik doe altijd heel stoer en zeg dat ik gek van ze word en ze liefst allemaal op de camping wil lozen maar mensen , dat is natuurlijk niet zo , ik vond het doodeng.
Gisteravond nog gesmst we met ze hoe het was en of er leuke meiden op de camping waren waarop die bijdehante oudste terugsmste “er liggen er nu twee hier bij ons in de tent “
Nou ja het zal wel goedkomen, uh…….zouden ze de croissantjes hebben gehaald? Zouden ze ook wel douchen? Zouden de mieren niet op die pot Nutella afkomen?
Oké ik laat het los , ze blijven tot maandag en dan horen we het wel….
Twee middelste zijn hele dag naar Walibi en oudste van de meiden heeft een new best friend en die amuseren zich ook en de twee kleintjes die spreken ook met iedereen af dus best rustig eigenlijk vandaag…….
En toen kreeg ik aan het einde van de dag nog bericht dat mijn moeder is opgenomen in het ziekenhuis, ze is weken geleden geopereerd aan haar buik, en dat werd steeds erger die wond ipv beter , de verpleegster die er naar keek gisteren wilde haar naar huis sturen maar mijn pa die verzette zich omdat mijn ma die geen klager is al weken met die buik rondhobbelt en thuiszorg 2x per dag de wond komt verschonen etc en dus kwam de chirurg na aandringen even kijken : hevige bacterie scheen er dus in te zitten en ze werd meteen opgenomen, buik word 3x daags gespoeld, infuus met antibiotica en hopen dat het snel beter wordt….
Oh en ik had gisteravond de hele avond geen internet , mensen, ik geen internet….kunt u het zich even voorstellen? Dat is net zoiets als een zwembad zonder water, een café zonder bier.
Pff het is er weer gelukkig , nu ga ik even een bh kopen op internet , toedeloe….

15 thoughts on “Kamperen en zo

 1. En hoe vergaat het de jongelui inmiddels?Hopelijk knapt je moeder snel weer op.Geen internet is hell, maar niet in kunnen loggen op je eigen blog is ook niet tof. Ik kom er verdorie niet op!!!

  Like

 2. Ach get, rot voor je moeder, zo'n wond die rommelt kan een langdurig verhaal worden… Stuur d'r maar langs; ik ben gek op wonden (werk-technisch gezien natuurlijk) En wat een genot dat de monsters lekker op de camping zitten/ liggen/ hangen. Geniet ervan, doen de jongens ook denk ik. Een bh bestellen op internet? Moet je die dingen niet passen dan? Maar ja, de spiegels bij Livera doen je meteen in een depressie storten dus ik snap het wel…

  Like

 3. *SJUCHT*….krijgen we in de volgende post een oproep voor iedereen door OOK zo'n BH wil???!?!??! Allemachtig…….;)))Enne……mama ziek, dus zie "we"je binnenkort in het Limburgs?????:)

  Like

 4. lieve Floor…even een reactie op je schrijven op mijn blogje moest eens weten…ik zal er eens een blog aan wijden, aan al die andere trekjes van mij…en..de stukjes die ik schrijf, of van het net afhaal zijn vaak onderwerpen die ik op dat moment zelf ook hard nodig heb..Wijsheden die ik probeer toe te passen en wat vaak niet lukt…Cobi oja de kleur van je bh..roze??

  Like

 5. Als je niet in je broek zou schijten van angst is t ook niet normaal hoor… en we zijn "zuid europese" mama's na al die jaren in t buitenland…. dus dan mogen we extra zeikerds zijn ;P MIjn dochter zei altijd Mam je hebt geen idioot opgevoed hoor!PS dat van die bh was weer net iets teveel informatie hoor…

  Like

 6. Floortje..wanneer heb jij nou eens rust???…wat een drukte elke keer weer……….ik hoop dat het snel beter gaat met je moeder…tjeee…wat een gedoe….eng hoor ….nou ik wens je een relaxt weekend meis….rust even uit ofzo….doe eens even niks…….liefs Ria…

  Like

 7. Loslaten.. ja.. misschien heb je ze nog wel liever thuis allemaal om je heen te zeuren dan dat je ze wegbrengt en je je afvraagt hoe het gaat wat ze doen enzovoort…Maar..een goede moeder doet als jij, en geeft ze zo een zetje naar de zelfstandigheid..is goed voor ze :)Groeten en geniet van de (betrekkelijke) rust dit weekend!!Corine(THUIS)

  Like

 8. Oh wat een heerlijk verhaal en spannend.. hoe loopt het af..!! Komt bij mij dat allemaal nog denk ik. We hadden van de week een tentje in de achtertuin gezet, dat was al spannend genoeg. Mobieltje mee voor het geval dat.. slapen met de achterdeur open, nou nee, dan doe ik helemaal geen oog dicht! Daar lagen ze dan de broers.. en ja hoor, 01.15 ging de telefoon. De oudste(?!) wilde toch graag naar binnen haha wat een helden.Sterkte en beterschap met je moeder! Groetjes, Sonja

  Like

 9. Haha, leuk twee in de tent….Loslaten is inderdaad moeilijk… Mijn jongste zit in Salou, en stuurde me na een halve dag al een bericht dat hij uitkeek naar de terugreis. Het was allemaal KUT… Dacht al dat het een Helse vakantie zou worden en Roberto Stegeman in moest schakelen. Maar ze hebben het toch allemaal zelf kunnen oplossen. Alleen hij wil daar niet eten, dan weet ik al genoeg….. En douchen doen ze maar in het zwembad…Hoop dat het met je moeder snel beter gaat.

  Like

 10. Ik vind het knap van je hoor, dat je ze zo jong al los kan laten op vakantie. Maar wil je zelf niet gierend gek worden, dan moet je wel hè? ;-)Ik hoop dat je moeder snel weer op knapt want wondinfecties zijn nare dingen…Dus je koopt je bh's op internet? Waar en welke site? Ben benieuwd….

  Like

 11. Heb je ze ook condooms meegegeven?GRAPJESterkte met je mams! En een avond zonder internet is gewooon ruk ja. Heb eergister ook bh's online gekocht, voedingsbh's. Hele leuke ook nog. Ik moest alleen HEEL HARD lachen toen bleek dat de eigenaresse van de borstvoedingswinkel waar ik ze bestelde PAMELA heette. Dat verzin je toch niet? Kreeg ook een mail met Groetjes Pamela (+achternaam). Heb HEUL HARD gelachen.Helaas verstuurde ze wel één verkeerde bh, daar kan ik dan weer niet om lachen..

  Like

 12. Yeah, ik heb NU een zwembad MET water…Project 368 is net klaar.Sneu voor je moeder, gelukkig een standvastige vader.En… loslaten.Ik hoor het mezelf zeggen hoor, oudste gaat woensdag voor laatste keer naar basisschool: loslaten en heel goed vasthouden…Groetjes, Margot

  Like

 13. Loslaten, Floor, loslaten. En je hebt ze toch goed opgevoed!? Dat neem ik aan tenminste…dan komt het vast goed. En niet douchen en chips als ontbijt, ach, geef ze eens ongelijk!!Sterkte met je moeder en zomergroetjes, Jolanda

  Like

 14. Haha 2 meiden in z'n tentje, heeft het gevoel voor humor van moeder…hoop je dan ;)Hopelijk knapt je moeder snel op, lijkt me nogal pijnlijk.Facebook…ik ga eens kijken, maar beloof niks.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s