Update tuniek

Even voor iedereen ter verduidelijking:
*nee ik verdien er geen zak aan
*nee ik begin geen nieuwe winkel
*ik wil die tuniek gewoon heel graag en als ik iets wil…dan ga ik gewoon net zo lang door tot ik het heb
*ik heb dus een lijntje helemaal zelf gecreerd , gesmeekt, mezelf opgedrongen zeg maar
*en iemand bereidt gevonden (gechanteerd/gedwongen dus) die die dingen kan bestellen ze voor me te bestellen
*jullie hoeven dus niet, het is alleen maar omdat ik iedereen die er nog eentje wil wil helpen dat ik het vraag.
*duidelijk????


De tuniek is nog te verkrijgen ……

Wie wil hem nog in het wit of andere kleur ??
Ik heb een lijntje met Dept ….
Snel reageren want besteld is besteld !!!!

9 thoughts on “Update tuniek

 1. Hoi Floor. Ik vind het echt super lief wat je doet,want het is voor jou weer een hoop werk.Dus ik waardeer het heel erg wat je doet. Jammer dat je vervelende reacties krijgt,verdien je niet. Groetjes Katja

  Like

 2. Lief dat je aan anderen dacht, en uit de update op te maken waren er die andere gedachte hadden….Maar ik niet, omdat ik altijd alles moet passen. En terug sturen kan in dit geval niet.Maar je bent echt een schat hoor…

  Like

 3. je gaat me NIET vertellen dat er IEMAND was die je "verdacht"van winstgevende praktijken???????Sodeju ben ik naïef, ik dacht gewoon dat je een leuk bloesje met ons wilde delen…….silly me…….*sjucht*…….

  Like

 4. Hé een update…huh?? kreeg je vragen:)de reacties zijn weg,dus nog maar een keer..ik wil 'm graag in grijs en zwart(als die bestaat) maat M.alvast bedankt, je bent een kanjer!Groeten, Corine(THUIS)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s