Kale (*&^%$#$%^&*()

Oké die was verdient, die gele kaart bedoel ik dan…


IK ben de baas….


Kijk die kuttekop, blij met jezelf???

Ja Robben het is een klootzak zeg het maar…

Je krijgt er zo nog eentje ….

Arrgghhh ik kan die man niet zien

Ik heb gedroomd , over een man, en NIET OMDAT IE MOOI WAS maar omdat het voor mij de meest grote eikel is die er op de aardbol rondloopt.

Een etter vind ik het, IK VIND JE EEN ETTER !!! Hij had net zo goed een rood shirt aan kunnen trekken de lulhannes.
Dames , ik heb het zwaar ik ben zelf al mega teleurgesteld over het feit dat we NET NIET die finale hebben gewonnen maar ik heb hier nog 5 mannen in huis , die al de hele dag aan de prozac zitten. En die vonden dat Mieke Telkamp hier echt op moest op de blog als “leuk” muziekje….(dussseee sorry voor Mieke)
Een kater hebben ze er van.
Je word wakker en denkt “hebben we verloren??” het wil er nog niet in zeg maar….
Enfin het is zo, na dit logje hou ik er over op , we zijn in ieder geval kampioen GELE Kaarten geworden op dit WK !!!

23 thoughts on “Kale (*&^%$#$%^&*()

 1. Ik heb verdikke mijn eerste grijze haren van deze wedstrijd, ben 5 jaar ouder geworden in 120 minuten. Wat een ellende, wat een kutscheids, wat een teleurstelling.maar….morgen feesten we als ze gehuldigd worden, want ze/we zijn mooi wel 2e van de wereld en we hebben alle reden om supertrots op ze te zijn!!

  Like

 2. scheiTsrechter! hoe kan je een mooie finale zo vertrutten met je gefluitVieze partijdige lul! En als ie dan moet fluiten doet ie t niet… wat een katergevoel vanmorgen ;(Maar goed…. morgen feestje op t museumplein want goed waren ze! viva Olandia nog steeds toch 😉

  Like

 3. Nadat deze vent tegen Zweitserland-Spanja al zo slecht floot dacht ik al dat het deze keer ook helemaal fout zou gaan. En ja hoor…Toen het voor Zwitserland 1:0 stond kreeg een Zwitserse speler de gele kaart omdat hij niet snel genoeg doorspeelde. Oh ja. Leuk. En gisteren? 90 seconden na dat %ç*doelpunt voor Spanje waren ze nog niet weer aan het spelen…maar nee, geen reactie van meneer de Biljartbal.

  Like

 4. Hij lijkt wel op een bitterbal, die lust je nu ook zeker niet meer.Ach, is het nog ergens goed voor.Klinkt lekker positief, hè???Groetjes, Margotxx

  Like

 5. Ja we hadden weer mazzel met de scheids: hij heeft de hele wedstrijd doodgefloten. Als ie dan ook ff had opgelet na die vrije trap dat de bal voor ons geweest, dan had er 20 seconden later geen doelpunt uit kunnen volgen.Wat een eikel van een vent zeg!

  Like

 6. Ik heb zelfs vanmorgen het journaal afgezet…Had er even helemaal genoeg van. En wat een tranen gisteren bij jongste…zo zielig!Vanmorgen lag ie nog heerlijk te slapen toen ik weg ging en toen dacht ik; arm kind, wordt ie straks wakker blijkt het geen droom! Zielig hoor…

  Like

 7. Ja Floor, sommige waren terecht, en hij heeft Spanje er alleen een paar gegeven om aan te geven dat hij onpartijdig was. Helaas is hem dat niet gelukt.Gelukkig heeft mijn zoon geen last van die kater, want hij vertrekt zo naar Spanje..Zo en ik hou er ook over op.

  Like

 8. Te veel kaarten! Jammer! De scheids wa te bepalend voor het spel. Het leven gaat door………ook na deze domper. Zeg ik stoer en met een katerige kop en deze heb ik echt niet van de alcohol.

  Like

 9. Het politiemannetje had 5 jaar onbetaald verlof genomen om te kijken hoe ver hij het zou schoppen als scheidsrechter???Toch zijn echte vak weer uitgeoefend als politieagent, even laten voelen wie er het baasje is op het veld, de kale ***ttenkop!Van Gaal zei het vantevoren al en had nog gelijk ook!f**king frustrerend

  Like

 10. Het politiemannetje had 5 jaar onbetaald verlof genomen om te kijken hoe ver hij het zou schoppen als scheidsrechter???Toch zijn echte vak weer uitgeoefend als politieagent, even laten voelen wie er het baasje is op het veld, de kale ***ttenkop!Van gaal zei het vantevoren al en had nog gelijk ook!f**king frustrerend

  Like

 11. Het politiemannetje had 5 jaar onbetaald verlof genomen om te kijken hoe ver hij het zou schoppen als scheidsrechter???Toch zijn echte vak weer uitgeoefend als politieagent, even laten voelen wie er het baasje is op het veld, de kale ***ttenkop!Van gaal zei het vantevoren al en had nog gelijk ook!f**king frustrerend

  Like

 12. Z'n vrouw zei vorige week dat ie z'n kinderen ook niet onder controle kan houden en ik ga zo onderhand geloven dat ze gelijk heeft. En maar fluiten, die gozer, behalve op de momenten dat het écht moest…tssss…ik ben er nog verontwaardigd over.

  Like

 13. En ik hou niet van voetbal, maar….waarom zijn mijn nagels afgekloven en heb ik als een klein kind zitten janken gisterenavond?Steeds maar in mijn hoofd "ze hebben verloren, deze kans krijgen we noooooiiit meer, arme Bert en arme,arme Robben en arm Nederland."Voetbal is geen sport, het is een KANSSPEL!!!!En zonder dat billiardhoofd, hadden we een kans gehad…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s