Paul

Eerst koken
Dan op de BBQ om zeker te weten dat het KLOTEBEEST niet meer leeft.
Kijk aan mij lag het niet , ik heb echt 150 bitterballen gemaakt en 80 mini frikandellen…….en woensdag wegen, nou ik zeg het maar alvast ik heb me stijf gevreten aan de bitterballen van de spanning….dus dat zal wel tegenvallen.
De scheidsrechter mag van mij best even hele erge uitslag krijgen een maand of wat….heel erge jeuk of zo. Want HIJ WAS ECHT wel voor Spanje wat iedereen ook zegt….
Enne de muziek is even aangepast hiero op de blog want we zijn in de rouw. Niks 2e is ook goed, je gaat voor te winnen en 2e is 2e en niet 1e.

14 thoughts on “Paul

 1. Ik was in '79 in Argentinië, in River Plate stadion, daar werd mij ons verlies in '78 ingewreven, sindsdien heb ik een hekel aan voetbal.De prijs van Inktvis gaat in sommige landen omhoog heb ik gehoord…..bij jou dus niet begrijp ik! 😉

  Like

 2. Ach,het is ontzettend jammer maar,de tweede plaats is toch ook mooi,ik weet het,we hadden de eerste plaats moeten halen maar,we hebben er wel een heleboel achter ons gelaten.Het is enorm balennnnnnnnnnnnnnnnnn.Er is er hier een ontzettend chagarijnig,ooooooooooooooooo.

  Like

 3. Het lag aan zuslief.Heeft ze een blog vol oranje spullen, prachtig om aan te doen, koninklijk.Zit ze heel de avond naast me met alleen een oranje armbandje.Nee, niet in haar nakienixnie, maar gewoon spijkerbroek en wit shirt.Dus het is een klote octopus, een klote scheids en een k… , nee hoor , een lief zusje…Groetjes, Margot

  Like

 4. Vreselijk! Ik heb er zelfs van gedroomd, ik heb nog nooit over voetbal gedroomd (hooguit eens van een voetballer), maar nu wel. Ben nog steeds chagerijnig 😦

  Like

 5. Ach Floortje, het waren wel hele goede verliezers. Je moet het maar kunnen om een erehaag te maken. En net wat Dees zegt ze hebben er maar mooi een aantal achter zich gelaten.Kop op meisje…..

  Like

 6. Hahaha! Heb je Mieke Telkamp er tussen gezet! Ja, dáár knappen we massaal van op! ;-DHet is jammer. Heel jammer dat we verloren hebben, maar zeg nou zelf: het was het nét niet. En dat kwam ook door die schijtsrechter.

  Like

 7. Hier volgen we geeneens de voetbal … maar gisteren konden we toch niet laten van eens af en toe te zappen – echt balen – ik had het ze (jullie) zo gegund *zucht*

  Like

 8. Oooohhh Floor….Errrrrug hoor!! Maar jij hebt jouw aandeel erin gegeven. Als een ware held heb jij jezelf en jouw eigen belang, opgeofferd door kilo's BitterBallen aan te slepen en naar binnen te werken….En dat wegen…zolang er maar "iets" af is, zitten we al goed. Een onsje is Ok!!! Het overkomt je natuurlijk niet jaarlijks, dat we met z'n allen een WK-finale spelen…….

  Like

 9. okay we hadden liever gewonnen maar we hebbrn maar van 1 land een wedstrijd verloren en er 30 achter ons gelaten.. Fuck Paul! t is jammer maar morgen weer een dag toch en dinsdag weer feest in de stad 😉

  Like

 10. Tja Floor…..winnen doe je ook door je verlies te nemen…………….tis wel echt K.. maar ja het leven gaat weer verder……………..sterkte meis….aan jouw heeft het zeker niet gelegen !!! liefs Ria…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s