Oranje dag….

Ook leuke van Soes…


Dit willen we zien vanavond , blije spelers omdat ze gescoord en gewonnen hebben !!!
Ik zit met 5 mannen in een huis die in staat zijn Paul de octopus te vermoorden.
En de stress is voelbaar !!!
Dus hoe komen we de dag door en erger nog : de avond???
In ieder geval in het oranje met heel veel bitterballen !
En alleen al om die verwaande Spanjaarden de mond te snoeren wil ik dat we winnen want die zeiden gisteravond: “Nederland is gewend om finales te verliezen dus we gaan winnen !! “En dat zei de vrouwelijke gouverneur daar in Spanje en die word nog meer gehaat dan Paul op dit moment.
Dus HUP HOLLAND HUP !!!!
Oh enne iedereen moet meedoen vandaag hoor KLEUR JE BLOG ORANJE , zodat we er alles aan gedaan hebben !!! Dat vraagt zij namelijk …en we moeten luisteren dames , luisteren !!
HUP HOLLAND HUP !!!!

WE ARE THE CHAMPIONS !!! (HOPELIJK)
ORANJE !!!!!!!!!!!!

17 thoughts on “Oranje dag….

 1. Your wish is my commend , check mijn banner 😉 Ik ga zo lekker de stad in met mijn fiets omzeil ik alles dan mooi en hoop dan toch ook die 90 000 oranje gerbera's uit de lucht te zien komen! Viva Olandia !!!

  Like

 2. ZAMP = Zeer Aantrekkelijk MansPersoon….Je weet wel, ikke, in m'n uppie (so sielllluggg), lente/zomerkriebels….Lynda is zo vriendelijk om op zoek te gaan naar een passend exemplaar just for me….Whoehahahahahaha!!!!!Zet die frituurpan maar alvast aan hoor! Ik ben het gewoon met je eens. Vorige keren heb je er ook van gegeten, en wat nou als dat nu juist de winnende factor was?!?!?!?! Eten dus die Ballen!!! Ik zou ook niet graag willen zien dat jouw lief en de kinderen zich tegen je gaan keren!!Ik vraag je wel vriendelijk ook een bord vol voor uit mijn naam te scoren….Mr. D.obben has left my vriezer…HHHOOOOOOOOOOOOLLLLLAAAND!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 3. Ja daaag, we winnen niet omdat er 'geweldige' vrouwen achter staan maar omdat ze eindelijk eens als 1 geheel functioneren. Ze zullen toch zelf die bal erin moeten trappen en niet die mutsen op de tribune. Ik ga de frietpan schoonmaken voor de bitterballen van vanavond. Ik heb zelfs een nieuw oranje shirt gekocht voor straks!

  Like

 4. tsss octopus… daar geef je toch je dieet voor op . maar t is wel spannend 😉 wij krijgen hier vandaag ook og eens een oranje bloemenzee over ons hoofd 😉 ik ga proberen er een te bemachtigen!Viva Olandia!!

  Like

 5. Kom meid, heb vertrouwen, we gaan het dit keer toch eindelijk maar eens doen!En op tijd die ballen in het vet he, anders word ik veeeeel te zenuwachtig!HUP HOLLAND HUP!

  Like

 6. Dat dacht ik hè, wat een support!!:)Kun jij je mannen nog een beetje onder bedwang houden?Ik weet niet hoor maar begin NU al spanning te voelen..Overal om heen, wat ik ook lees, waar ik ook kijk: ORANJE !! Het is NU alles of niets! Weet niet of ik vanavond wel durf te kijken!!!! schijt in m'n broek van de senuwe.VIVAAAAAAAAAAAA HOLLANDIAAAAAAAAAAAAAAAA!!

  Like

 7. Ik hoorde het die gouverneur ook zeggen en vond het belachelijk, zoiets zeg je niet, alleen daarom moeten we al winnen! En kun je by the way niet iets doen aan Carla Bruni die iedere keer zit te hoesten op je blog voordat ze met haar liedje begint? ;-)En ik probeer niet nerveus te zijn, maar zodra je de tv aanzet, gaat het over het voetballen dus ik begin me al weer op te vreten hier…

  Like

 8. OH FLOOR, You are the greatest ! Die lelijke Octopus is van de chinese maffia en wordt gebruikt als code, daarom verloor Duitsland en mocht gisteravond weer winnen. Ze moeten die lelijke intkvis meteen uitwisselen met China. En ik wille daarvoor alle meisjes terug, die die Chinezen over de laatste veertig jaar hebben vermoord als drek.Zo ! En Ik wil die Bavariameisjes in hun jurkjes op de eerste rij vanavond !!!Nederland was NOOIT zover gekomen, als er geen geweldige vrouwen achter hun staan ( nou ja, behalve die Jol. dan, maar mischien vergeef ik haar , mischien hè ).Dag lieve Oranjegek ! Trek die schoenen aan en ga er morgen de hele dag naast lopen !!Godeliva

  Like

 9. WHAHAHAHAHAAHAHHAHA……ik heb me zelfs gedouched met oranje scrub, gel en daarna oranje olie gesmeerd!!! IK weet het even niet meer……ik denk even ene duik in die Lelijke Logge Blauwe….daar krijg ik weer een heldere blik van…….ik hoop dat JIJ voor vanavond ook jezelf weer hebt gevonden???;)))))))AANVALLUHHHHHHHHHH

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s