Tuniek gescoord, gekke moeder?

Dames voor wie nog op zoek wil naar een tuniek voor me : GRAAG !!! HEEL GRAAG !!

Wit XL
Merk: Dept
Model: zie foto hierboven.
Want een grijze heb ik al !!!! YEAH !!!!! Van HAAR
De schat, ze belde me ineens op vanmiddag of ik er nog eentje wil? JAAAA TUURLIJK WIL IK ER EENTJE !!!!
En ze hadden er nog eentje : een grijze dus !! En ze heeft ‘m voor me gekocht en al opgestuurd ook.
Oh sommige vrouwen zijn echt zeldzaam lief.
BEDANKT !!!!
Dus binnenkort loop ik in die grijze tuniek te pronken met mijn ultieme zomergeur op “The Beat” van Burberry dat is zooo lekker dames , heerlijk geurtje . Want in de zomer hou ik van lichtere geuren dan in de winter namelijk.
Dochterlief zei gisteren ineens (en stiefdochter beaamde dit nog eens luid): Ik vind het zo fijn dat ik een gekke moeder heb die andere moeders die zijn allemaal zo serieus, met jou is het altijd lachen mama………” (hier begon ik al te denken wat bedoelt ze met gek?) En toen kwamen er hele verhalen van moeders van vriendinnen die streng zijn en er is er eentje zei ze “die mag niet eens van haar moeder op de trampoline als het warm is want dan is die moeder bang dat ze flauw valt” , nou dat vond dochterlief zo debiel , “ik mag altijd alles van jou tenminste en als ik flauw val dan zeg jij gewoon, sta eens op” .
Ik vraag me nu echt af of dit nu een compliment is of dat ik gewoon niet streng en ongerust genoeg ben als moeder……..

19 thoughts on “Tuniek gescoord, gekke moeder?

 1. Gewoon een no nonsens moeder.Ze moeten toch een keer weten wat hun limiet ismet warmte, zeggen helpt toch niks.Dan helpt het beter als ze er zelf achter komen.Claudia.

  Like

 2. Wat geweldig dat iemand hem voor je heeft geregeld! Ik snap er echt niets van als ze zeggen dat internet mensen van elkaar vervreemd en of dat je minder sociaal van wordt.

  Like

 3. Geweldig dat je een tuniek op de kop hebt weten te tikken.Jij een gekke moeder een, te gekke moeder zullen ze bedoelen.Zie het maar als een groot compliment.Lieve groetjes inka en andre

  Like

 4. *valt stijl achterover na het lezen van de dieet pagina*Grote genade Floor….Gek Mensch!!!(Had ik zojuist niet gezegd dat je juist niet gek was??) Met die minimale hoeveelheid moeten de kilo's er gewoon af vliegen!!! Geen twijfel mogelijk!!! Kun je nog wel op-en-top functioneren met dit dieet? Chapeau Meid, ik geloof niet dat ik het je na zou kunnen doen. Na een week Cohen dacht ik al knettergek te worden en zag de BitterBallen door de lucht vliegen…Ben nog niet toegekomen aan het maken van mijn dieetplan, maar heb al wel braaf op 'n ketostix gepi….en kan jullie de heugelijke mededeling geven dat ik na nog geen 48 uur al in ketose ben!Heb er dan ook twee speklappen/eieren-dagen op zitten.Hou vol meid!!!

  Like

 5. Ji gek!!!Lezen zij jouw blog ook, want je bent inderdaad verfrissnd gestoord, maar wel eerlijk en recht voor z'n raap.Daar zitten wij op te wachten en blijkbaar je kids ook.Dus inderdaad, gewoon opstaan, doorgaan en een tuniekje scoren.Zoals beloofd:Hoe gaat het lijnen????Gewoon opstaan en doorgaan!!!Groetjes, Margotxx

  Like

 6. Ja hoor, dat is een echt compliment. Kinderen zeggen het misschien iets anders maar ze zijn ook eerlijk. En fijn dat je nu tenminste 1 tuniek hebt. Wat ze al niet voor je doen hé, haha.

  Like

 7. Zie het maar als een GROOT compliment zou ik zeggen! Heerlijk die eerlijkheid van kinderen!!En wat goed dat je toch nog een tuniek hebt weten te bemachtigen!

  Like

 8. Jij gek??? Heulemaals niet!! Prettig gestoord misschien. Aangenaam maf. Met een tikje baldadigheid. Maar gek?!?!? Da's ook zo'n groot woord hè…En dan nog….jouw dochters zijn er blijkbaar dik tevreden mee!!!!(Sta eens op, zegt ze!!! Whoehahahaha!!!!)

  Like

 9. Nou, geweldig tof toch, dat ze jou zo'n (te) gekke moeder vindt!Goh, al één tuniek gescoord. Nu de witte nog. Ik kan er je niet aan helpen helaas.

  Like

 10. Een compliment natuurlijk!!Die Zara is een schat, maar ik geloof dat er in Blogland geen vrouw meer is die niet aan jou denkt wanneer ze in een winkel een D.ept tuniekje tegenkomt. Moet j'm niet ook nog in 't oranje?

  Like

 11. WHAHAHAHAHAHAHHAHA…..jah….offeh…"doe normaal, stel je niet aan"!!!!! WHAHAAHAHAHHA ahum…….maar wel GAAF zeg dat je een tuniek hebt weten te bemachtigen!!!! WAt een toestand om zo'n ding te krijgen he!;)…kun je geen oproep op MP ofzo zetten?:D>………maar ik neem aan dat je lijn gaat als een trein(rijmen en dichten…..) dus een L zal toch ook wel passen??? Meer kans op succes!!!Toedels!Lynda

  Like

 12. Het is duidelijk..bloggende vrouwen shoppen voor elkaar :)Jij boft, dus toch een grijze tuniek! Ik vis ook achter het net bij ViaMio, krijg m'n geld terug (zeggen ze).Maar goed, ik had de witte al, dus je hoort mij niet (te hard) mopperen!Gekke lees: geweldige moeders nemen zo'n opmerking van dochterlief toch zeker direct aan als compliment??!!groeten, Corine(THUIS)

  Like

 13. Ja gaaf hè! Zoon en ik hebben een quality-time middagje gehad en ik vind het zo gaaf dat ie er gewoon nog was voor je! En je bent geen 'gekke' moeder, wel een 'te gekke' moeder!

  Like

 14. Sommige mensen zijn zeldzaam lief. Dat klopt. En jij bent er 1 van en je weet wel waarom…En ooooh ja, dat roepen mijn kinderen ook altijd, dat ik zo gek doe en ze vinden het zo grappig als ik in de auto weer eens zit te schelden. Dat doe ik niet vaak *kuch* heel zelden zelfs…*kuch* maar dan vraag ik me wel eens af of ik wel een goed rolmodel ben hoor! Hahaha, zie je 't voor je? Ik als rolmodel?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s