Tenten


Nou nou nou het is frisjes hier , erg frisjes !

Geen zon te bespeuren .
Ik maak me zorgen, ernstige zorgen, die tuniek mensen , die tuniek , die komt ergens deze week dus dat is geregeld maar nu hoor ik gisteren van haar dat zij een L heeft .
Een L , ZIJ??? Ik heb haar pas nog in levende lijve ontmoet en dan moet je qua figuur denken aan Yolanthe, zo ziet zij er ook uit , dat figuurtje dan hoor want verder is ze blond . Dus als zij , sprietje, superslank, fijn gebouwd, een L heeft dan pas ik denk ik dus never nooit niet in een XL.
Ze vallen klein, heb ik weer, ik zou er spontaan van in een depressie schieten. Enfin we wachten af , ondertussen begin ik lekker maar aan een crashdieet dan kan ik dat ding ergens september misschien nog aan….
en nu hopen we met zijn allen dan even op een geweldige nazomer tot november of zo.
O ja en als iemand een camping weet waar 15 jarigen mogen kamperen zonder ouders, let me know !!!!! De monsters hier willen kamperen zonder ons. En laat het nou overal vanaf 16 jaar zijn ….. of soms zelfs 18.
IK heb ze gezegd als je een camping vind die 15 jarigen accepteert mag het van mij best een paar dagen … ze zoeken zich helemaal ongans op het net.
Deze tuniek had ik laatst gekocht , poederroze , hij is heel erg mooi HIER.
En ik wilde daar mooie poederroze sandaaltjes bij, maar nergens te vinden , ik heb dan ook geen schoenenboer als man snap eigenlijk niet waarom ik nooit op dat idee ben gekomen een schoenenboer te zoeken , maar ik heb uiteindelijk wel leuke schoenen gevonden die matchen , weer een zorg minder.
Diane , wie kent haar niet , en ik zei de gek gaan vanaf woensdag op DIEET alleen van dit zinnetje neertypen krijg ik al honger, allemaal tussen de oren, tussen de oren
zij wil er 10 kwijt ik liefst 15 maar ben met 10 ook al blij hoor. En dan willen we wel geholpen worden hè dames? Dus aanmoedigen please, in de vorm van:
 • zeggen dat 3 maanden op een mensenleven eigenlijk niks is dus dat we dat best moeten kunnen 3 maanden geen bitterballen, turkse pizza’s of ander voer
 • dan graag regelmatig roepen hoe knap het van ons is dat we dit doen
 • vragen of we al 8 glazen water op hebben die dag
 • zeggen dat je het al echt kan zien dat we bezig zijn (liegen mag)
 • dat wij straks lekker slank zijn aan het begin van de winter en de rest van de vrouwen zich dan de hele zomer hebben lopen volvreten dat wij dan lachen hoop ik dan maar
 • en we zijn zielig dus medelijden , medelijden please, niet tegenspreken want we zijn zooo zieeeeeellliiiigggggg
 • zeggen dat dat vreselijke gevoel van zin in iets of honger echt overgaat, ooit.
 • en natuurlijk een verbod om heerlijke recepten je blog op te knallen of voorzien van een waarschuwing in de trant van NIET VOOR DIANE EN FLOOR
 • en nee we willen het niet weten hoe lekker je man gekookt heeft gisteren of hoe lekker het eten was in Frankrijk/Italie/Oostenrijk/Turkije of andere landen….
 • en zouthout geen foto’s meer van eten, ik smeek het je , ik smeek het je …..

26 thoughts on “Tenten

 1. Ik zeg maar wat jij een aantal maanden hier op je blog zei en wat voor mij de toverzin was: niets smaakt zo goed als slank zijn voelt! Het heeft mij door de moeilijke momenten heen geholpen en ik ben sinds maart 23 kilo afgevallen! Dus zet 'm op…! Groetjes Es

  Like

 2. Hoezo roze tuniek?? Ik klik wel maar moet ik de hele winkel doorzoeken?? Graag iets specifieker zijn Floor!! En die XL van Dept.. dat valt vast mee, ik heb gewoon M en dat heb ik altijd, dus geen problemen maken als ze er nog niet zijn Floortje :))Groeten, Corine(THUIS)

  Like

 3. Maak me gek met die link naar perfectlybasics, heb hem bij m´n favorieten gezet voor als ik dit kind uitgepoept heb en weer fris en fruitig kan zijn. Voor nu: leve de steunkous. (even een wedstrijdje zielig doen hè, ik heb gewoon steunkousen!.. draag ze vooralsnog alleen binnen én onder lange broeken)

  Like

 4. Oh, ik vind het zo pffft, dat eeuwige gelijn. Je was toch al hartstikke veel afgevallen? Houden we zo meteen nog wel een Floor over? Maar goed, sterkte en succes dan maar.

  Like

 5. alternatief voor camping; jij en manlief gaan er vantussen, en laten de 15 jarige tegen betaling alleen in je huis. iedereen blij. (jullie rust)en dat lijnen,. las net hierboven dat de woordeloze woensdag vervangen gaat worden door weegmomenten. YES! kom maar op! gooi de maten op het www! volgens mij ben jij namelijk stiekem al gewoon slank. cijfers wil ik.keiharde cijfers..misschien moet je je bitterballen zoals paaseieren uitblazen. dat krokante laagje is toch t lekkerste, scheelt vast bergen calorieen.en moet ik echt die hele site doorgaan of ga je nog een hintje geven waar die tuniek staat?

  Like

 6. Lekker wijf ben jij! Hier melden dat ik met m'n opgezwollen lijf een L heb… Maar die L was nodig omdat m'n tieten er anders niet inpasten want verder valt ie dus ruim. En zo'n spriet ben ik nou ook weer niet maar bedankt voor het compliment! En niet voor je vakantie op rantsoen gaan hoor maar pas na je vakantie. Het gaat jullie lukken, ik weet het zeker!

  Like

 7. Hoi………Floortje toch wat een verhaal weer vandaag ! hahahah!! kijk ik word wel altijd vrolijk bij jouw dat scheelt alweer……….ik ben niet bekend met campings……ik wil je succes wensen met lijnen…maar doe je dat voor je vakantie en ook tijdens??? nou ja gewoon van alles de helft eten helpt ook………..maarje ik weet het helemaal is lekkerder…………..groetjes Ria….

  Like

 8. o en wat ik me net nog bedenk……."camping"in Groningen??? Was het niet Cobi van Waddenhout die een GROOOOOOOOOOOOOOOTE tuin heeft????:D

  Like

 9. heb je je 8 glazen water al op?wat zeg je? ik kan je niet verstaan!je zit zeker op het toilet ; ) hahahahasucces meis! de watermeloenen zijn momenteel overal in de aanbieding en zeeeeeer goed voor meiskes op dieet! en brandnetelthee ook!!! en bar le duc licht bruisend ook! en en en, heb je je 8 glazen water al op?wat zeg je?; )

  Like

 10. Je bent al de vierde vandaag waarbij ik de eerste reageerder ben! Er kijkt niemand op Internet op het ogenblik, alleen jij en ik! Lekker lijnen, gelukkig mag je wel citroenen als het dit weer is!Neem je water met citroensap en water met limoensap en water met rabarbersap, lijkt me heerlijk en je valt er van af. Zo goed?

  Like

 11. Frisjes?? Pff…kom lekker naar zeeland zou ik zeggen, niet veel zon maar verre van frisjes…En succes met dat dieet..pfff ik ben ook "bezig" en oooh wat is dat toch moeilijk!!En dan zie je steeds die cupcakes voorbij komen hier….

  Like

 12. Hey Floor. Heb ik je blij gemaakt voor niks. Kijk ik net mijn mail na heeft hij ze niet meer. Aangezien ik hem voor jou heb besteld denk ik dat je,je ook voor niks hebt blij gemaakt.Wel vreemd want in de webwinkel staan ze nog steeds als vooradig. En dat vind ik zo'n gedoe ,moet mijn geld bankgegevens eerst door geven (die heeft hij toch al)zodat hij mijn geld kan terug storten:( groetjes Katja

  Like

 13. Veel succes, je kunt het!(en van die email als iemand reageert, meid, wist je dat nog niet? Súperhandig, vooral als ze reageren op oudere blogs.)

  Like

 14. Och Floor, ik heb zo'n medelijden met je *zucht diep*….. Knap hoor van jullie…..ik ga nu natuurlijk even kijken wie Diana is.Toi.Toi.Toi…..

  Like

 15. WHAHAHAHA ik heb afgelopen weekend bij Sandwich jurk gescoord in de uitverkoop 70% korting(dus het deed niet zo héél erg veel pijn ;)) en het is een najaarsjurk……maar hij past dus nog niet…..maar hij hangt aan mn kast……en die MOET ik gewoon aan in de herfst……dus waarom ben IK niet uitgenodigd???;))Heb je al gepiest???? Appel gehad? Rondje gejogd?Je buik heel erg ingehouden(en met je handen de rest vanuit je rug naar achteren getrokken) om te kijken hoe het eruit gaat zien???:DGO DIANE EN FLOOR!!!!!! HOU VOL, ZET 'M OP, GA ER FLINK VOOR, noem het geen lijnen maar een verandering van levenswijze;)!groetjesLynda

  Like

 16. Wie heeft er een L, Zusdus? Ja, dan vallen die krengen erg klein, want ze lacht mij altijd uit als ik een L koop, zo is ze ook wel weer, die zus van mij… En op diëet? Onze hond gaat ook op diëet, maar dan anders….die krijgt deze week een spuitje…blog volgt als m'n tranen droog zijn.

  Like

 17. Je gaat nog op vakantie toch, hoe verzin je het dan om nu te gaan diëten.Franse vin et franse gastronomique, zijn niet te versmaden hoor.Oké, dat water zal wel lukken, je moet alles toch een keertje wegspoelen en zeker als het bloody heet is, maar nu lijnen!!!????Moet ik het nu dapper vinden, of volslagen krankzinnig.Jij je zin, vanaf woensdag zal ik heeeeel meelevend zijn, zo erg dat je accuut stopt met die onzin. Proost en smakelijk eten.Trouwens wel bedankt voor de gezellige achtergrondmuziek weer, BEP is mijn favoriete liedje geworden, zalig… (muziek is nog niet afgelopen, dus ik type gewoon even door, bla…bla…bla…)Oja, je mag mijn schoenenboer wel huren hoor, kost een paar centjes, maar dan heb je ook wat.Op tijd weer terug, natuurlijk, want in het najaar wil ik ook weer nieuwe schoenen.Muziek is bijna afgelopen, dus ik wens je een verkoelend dagje, o nee, je bent een geboren koukleum, dus trek lekker een dik vest aan en geniet van alle lekkere hapjes enz.Klaar!!!Groetjes, Margotxx

  Like

 18. Endorfines, adrenaline en andere geluksmakende hormonen vliegen door mijn lichaam heen…ik heb mijn dieet-buddy gevonden!!!We gaan ervoor (eeeuuhh, het zouden bij mij stiekem ook wel 15 kilo's mogen zijn)Het einde van deze zalige zomer zal worden gekenmerkt door een complete metamorfose van ons beiden. Met de kilo's zullen ook de jaren en bijkomstige euvels verdwijnen. Als een stel jonge puppies zullen we de herfst in gaan. Energiek, fit en op en top in vorm…..Mocht iemand een miraculeuze kuur weten voor de 5 kilo aan sinaasappels die aan mijn dijen en heupen kleven, houd ik mijzelf aanbevolen.De sportattributen zijn afgestoft (ben nu al moe!) de kraan geeft onbeperkt water, en de minder gezonde zaken zijn al uit de koelkast geëlimineerd….Let's go Floor!! Geen Woordeloze Woensdagen meer, maar Weegmoment Woensdagen…(jakkes)

  Like

 19. Na een week van slecht slapen door de hitte, zo'n waaiding aan het voeteneinde van mijn bed, werd ik vanacht wakker…..omdat ik het koud had! Hier ook flink afgekoeld.En ach ik wel wel eens rondkijken voor een leuke schoenenboer (waarschuwing: zijn wel veel van huis) loopt vast nog wel een lekker snoepje rond hier. Oh nee, je bent aan het lijnen ;))Goed hoor Floor (en Diana natuurlijk), dat kun je, morgenavond serveer je gewoon worteltjes ipv bitterballen. En niet vergeten, water drinken!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s