YES


Ik heb ‘m , ik heb ‘m, de tuniek mensen, de tuniek. Katja bedankt Katja bedankt Kat kat kat kat katja bedankt !!!!!
En in het wit en in het grijs ! Ik dacht ik wou m zo graag dan ook maar meteen twee….
Nou das mooi.
En mensen was u ook zo warm gisteren? Nadat ik eerst de hele ochtend gewerkt had moest de kast nog worden leeggemaakt , u weet wel “DIE” kast (*het ka uu thee ding mag weg en vandaag wordt ie gehaald , yeah !!!) en dat spul moest weer in een andere kast en ik ben niet van , hier eruit en daar erin, nee ik ruim dan meteen op en omdat ik toch bezig was heb ik alles rondom die kast meteen weer opgeruimd en uitgezocht. En mensen wat kan ik toch veel bewaren zeg. Het mooie is dat ik voorlopig , de komende pakweg 50 jaar geen pennen meer hoef te kopen want wat heb ik veel pennen ! Hoeveel pennen kan een mens hebben ? Ik zou bijna een pennenwinkel beginnen…

En dat heeft dus hele middag en avond geduurd dat opruimen en opnieuw inruimen en heel veel vuilnis want waarom denk ik toch altijd dat ik alles moet bewaren?
Ik heb weer plek, ik heb eindelijk een kleine fotocamera die al 1,5 jaar kwijt was weer gevonden , een verrekijker (wist niet dat ik dat ding had) en nog veel meer troep. Zelfs een boek met lessen in paaldansen , jaja , ooit een gekocht als grap voor een vriendin die jarig was maar nooit gegeven…..dus die moet nog een bestemming krijgen…

Kijk ik ben blij met zon en lekker weer maar gister was wel erg hè?? en die overweldigende hitte hangt hier in huis en wil er niet meer uit en manlief en ik stikten bijna gisteren dus nog snel 2 blowers gekocht waar we er wel 8 van hebben maar ja die staan in de opslag in Limburg, handig hè?? En nu hoop ik dat we de lucht een beetje uit dit huis krijgen maar ja als ik naaar buiten kijk geloof ik dat het vandaag weer warm wordt….tropisch.
Ga ik nu maar even naar de sportschool ….

ps. Mooie wedstrijd hè gisteren , ik heb genoten !

16 thoughts on “YES

 1. Hey Floor! Fijn dat je zo blij bent hihi. Ik ben zelf ook gek op dat soort tuniekjes dus heb hem natuurlijk zelf ook gekocht. Ik had al zoiets met een scheur:( en kon hem nergens meer krijgen. En nu ben ik ook weer blij en gedeelde vreugd is dubbele vreugd. groetjes Katja

  Like

 2. Ik was er al achtergekomen, bloggen kost geld, zie je wel (maar het levert ook heel wat op)Hier heeft het inmiddels geregend, alle ramen en deuren staan wagenwijd open om de koelere lucht binnen te krijgen, heeeerlijk!

  Like

 3. Ik lees je blog al een tijdje Floor en ben altijd aan het glimlachen als ik het lees… Je bent écht grappig en schrijft de dagelijkse dingen op zoals ze zijn, knap hoor!Mag ik je vragen waar je die mooie tuniek hebt gekocht ? Hartelijk bedankt! Groetjes van Isabelhamels@telenet.be

  Like

 4. Dat is leuk, vraag een witte en huppetee, je hebt er zo een grijze bij. Om blij van te worden. Maar ze hebben wel lange mouwen hè? Beetje warm met deze temperaturen.En fijn dat je kast straks weg is, je fototoestel gevonden, zo komt het allemaal goed!

  Like

 5. Gaaf tuniekje! Enne, als je nog pennen over hebt, wij komen er hier altijd tekort. Enne, paaldansen dat kun je natuurlijk ook altijd zelf gaan bij hobbyen he 😉

  Like

 6. Goed zeg, en nog wel 2 kleuren! Ik was ook nog op zoek naar een grijze en/of een zwarte, maar is niet gelukt.Die warmte??Ik vind het heerlijk, nauwelijks pijn in m'n lijf, ongekend! En verder doe ik gewoon weinig :)) Gewoon alleen maar genieten van de zomer!groeten, Corine(THUIS)

  Like

 7. Fijn dat het gelukt is om de tuniek te bemachtigen. Waar een blog al niet goed voor is hé. En het gaat nu wel heel spannend worden voor Nederland. Heb je nog genoeg bitterballen???EN het is hier alweer zo warm….Dit is niet zo leuk meer. Maar we mogen niet zeuren, want het is hier nooit goed. En jij gaat nu dus ook nog naar de sportschool….. Knap hoor….

  Like

 8. Ik ben zo blij voor je !!! dat je ze hebt nu en nog wel twee………….ik zit klaar om te gaan werken……..pfffff…….onze winkel is een kas he??? dusse………….dan is het thuis koel !! sterkte met de warmte …denk aan mij……..ik maak er een niet al te lange dag van….kan ik nog even langs mijn moedertje……vanmiddag…zo erg allemaal…..terwijl ik het schrijf zitten de tranen alweer op mijn wangen! hoop dat ze snel weer opknapt……liefs fijne dag Ria…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s