Wat een dag.


Men Men wat haal ik me toch steeds weer op de hals?

Ik was om half 12 gisteravond eindelijk klaar met mijn huis, mijn hulp had de bovenverdiepingen gedaan en ik beneden maar begon ik pas na het eten mee want heel de middag was ik foto’s aan het maken en alle nieuwe spullen het huis weer uit aan het sjouwen, een huis vol spullen en dozen is namelijk niet echt bijzonder. Maar ik geniet , gisteravond al maar nu ook: mijn huis is leeg, opgeruimd en overal supernetjes ! Een huis zoals ik zou willen dat het altijd was. LEEGTE.
Als een echte Mien Dobbelsteen vloog ik door het huis gisteravond en schrobde , cleande alles .
Het voelt zalig, maar ja voor hoe lang? Er komen nl nog 2 pallets binnen ….
En tussen alle bedrijven door zette ik ook nog na hard werken DIT online, we zijn open !!!! YES en geloof me hier blijft het bij mocht u denken dat ik elke 3 maanden een nieuwe web.winkel begin.
En het regende gisteren hier en het is meteen een stuk kouder .
O ja en dan kinderen , gisteren was het officieel de tweede vakantie dag . En ik was echt OP als het op de kinderen aan kwam.
De een kwam terug van klasse-slaapfeest en ging slapen want slapen dat hadden ze nou net niet gedaan op dat slaapfeest en om half 9 ’s avonds kwam meneer bed uit rollen, of er nog wat te eten was?? Meneer had even hele middag en halve avond liggen ruften in bed en verwacht dan wel dat zijn maaltijd klaar staat.
Dochterlief verplaatste zich de hele dag van de ene bank naar het vloerkleed naar de andere bank , naar boven en weer naar beneden en alles wat ik vroeg was een groot gezucht en gesteun…
Mevrouwtje verveelde zich, op dag 2 van de vakantie, dat beloofd !!
Ik verveelde me nooit vroeger en nu nog niet overigens .
O ja en de bus van manlief heb ik dus volgestouwd met de nieuwe voorraad en die moet dus leeg worden gemaakt vanmiddag want die kast , die kast moet worden opgehaald…..dus altijd leuk net de zooi weg kan alles weer naar binnen en gaan we kasten uitruimen en inruimen…je moet toch een doel in het leven hebben niet waar??
En vannacht droomde ik ineens dat ik superslank was, er meteen bij het krieken van de dag net uit bed al stunning uitzag, geen rimpels, geen plooien niets. Ik werd dus heel blij wakker en huppelde de badkamer in , groette de persoon die ik tegenkwam opgewekt en dacht “zo hee jij ziet er uit ” tot ik dus besefte dat ik dat was met die verfrommelde kop in die spiegel…..en niks superslank , niks stunning, een moeke , een vrouwtje wat hele nacht met haar gezicht want buikslaper in dat kussen heeft gelegen en een VOUWEN , zo krijg ik ze zelfs niet gestreken al zou ik het willen , groeven mensen , groeven….en de meest rare vormen en plekken. Ik zit nu dus maar even achter mijn computer te ontkreukelen met koffie, veel koffie en yoghurt. Mijn afspraak is om 10 uur ik heb dus 2,5 uur om te ontkreukelen….lukt net.
En ik ben op zoek naar haar KLIK KLIK tuniek (naar beneden scrollen daar staat ze in haar tuniek op het strand) , van Dept is ie , ze noemen het bij Dept een dress maar ik vind het meer een tuniek , enfin, ik wil hem , wil hem, zoek me wezenloos op het net, niet meer te krijgen, uitverkocht. Dus mensen als iemand hem ergens nog kan krijgen in een winkel in maatje XL , koop hem voor me, ik betaal terug met verzendkosten !!! PLEASE HELP FLOOR AAN HAAR TUNIEK ! Nederlandse vrouwen ga massaal de stad in en zoek de tuniek ….

12 thoughts on “Wat een dag.

 1. We moeten rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan…….(gut ja, hoe ouder je wordt, hoe langer dat ontkreukelen duurt)

  Like

 2. Kan je niet helpen echt geen idee waar je het kan kopen hahah… maar heb misschien wel wat anders voor je als je even op mijn blog komt kijken, tenminste je moet wel een gokje wagen hahaha…. maar zo leuk voor bij je tuniekje 🙂 liefs

  Like

 3. Je zult inmiddels wel kreukvrij zijn haha. Maar ik herken dat, geen gezicht….Maar, kom je weleens bij Just Jeanette of Just Fashion. Zij verkoopt ook Dept in haar winkel…. Wie weet????

  Like

 4. Ha,heel herkenbaar,je huis vol met dozen en spullen.Bij ons is dat ook zo,we kunnen af en toe onze kont niet keren,gelukkig hadden we afgelopen maandag een dagje vrij,ja,ja,dre moest natuurlijk naar voetballen kijken en, ik heb alles uit de woonkamer/gang/trap kunnen werken naar de bovenverdieping en schoon kunnen maken en alles verzetten en, weer wat andere spullen neer kunnen zetten.Nu nog de bovenverdieping ruimte creeren maar dat komt van de week wel.Vrijdag gaan we toch weer op stap voor nieuwe spullen dus er komt weer meer bij,grrrrr,huis is eigenlijk veelste klein maar,goed voorlopig moeten we het er maar even mee doen.Gefeliciteerd met je nieuwe webwinkel,heb gisteravond alvast een kijkje genomen,ziet er fantastisch/goed uit en je hebt mooie spullen ingekocht,prachtig.

  Like

 5. Hé Floor, jij zit nu ontkreukelt en wel op je afspraak, maar ik wil toch even zeggen dat die tuniek ook bij Dept gewoon tuniek is hoor :)groeten, Corine

  Like

 6. Mazzelkont!!! De kreukels in mijn gezicht kunnen er blijven zitten tot ik weer terug mijn bed in duik!! En die droom ken ik ook…al neem ik vaak een magisch pilletje met een verjongende, afslankende, en anti-cellulite-werking.Succes vandaag..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s