Hot en steamy


Iedereen is verbaasd dat ik onder een dekbed slaap, nou ik zal het nog sterker vertellen ik laat elke avond de hond uit rond een uur of 12 – 1 uur .

En dan doe ik mijn skijack aan want ik heb het koud om 12 uur ’s nachts , en ook vanavond ja en ook gisteren… Ik ben dus een koukleum en dat ben ik het hele jaar door dus ook in de zomer.
Zit lief de hele dag zich helemaal wezenloos te zweten, ik loop in jeans en lange mouwen blouse… ja echt , het moet al 34 graden zijn wil ik in een topje te bespeuren zijn.
En dat mensen is handig in de zomer maar o zo vervelend in de winter want ik ben niet warm te krijgen als het vriest buiten…
En vandaag maakten wij (nou ja lief dus want ik was druk elders) ons gewelvenkeldertje schoon wat nog sinds de verhuizing niet gebeurd was dik een jaar geleden dus en het lag nog vol bouwstof, stuukafval en meer rotzooi. En stinken in dat enge hok , brr hoezo vochtig? En ik denk altijd dat het er spookt …
Enfin het is schoon, luik is weer dicht, spoken zitten weer veilig achter het luik .
Ondertussen ruimde ik het hele kantoor opnieuw in , haalde er een vuilniszak zooi uit , vond spullen waarvan ik niet wist dat ik ze had en ben heel blij dat alles weer clean en fresh is .
Tussendoor dronken we af en toe een lekker bakkie buiten op onze nieuwe ligbedden , gezellig naast elkaar en droomde alvast van onze vakantie .
En toen gingen we eten en stikte ik nog bijna in mijn scholfilet , een graad formaat boomstam stak ergens in mijn keel en geloof me das geen lolletje, half brood moeten doorslikken om die boomstam weg te krijgen en nu ben ik dus bang dat ie mijn maag/darmen of andere inwendige dingen gaat perforeren en ik heb nog heel erge keelpijn , voel nog precies waar dat ding mijn keel binnendrong…………..Ik ben dus de komende jaren genezen van scholfilet en flikkerde het hele ding zo de prullebak in, kutvis.
Al poetsende keken we met een half oog naar de wedstrijd Duitsland-Engeland en waren verbijsterd dat ze het weer geflikt hadden die Duitsers . Kan maar op 1 ding hopen : dat de Argentijnen ze finaal gaan afslachten.
Wat een NL-Duitsland willen we niet toch??(dan gaan we geheid verliezen nl)
O ja en het wordt dus echt BLOED heet , BLOED heet einde van de week, bereid u maar voor !!!
IJsklontjes maken en vooral ZEN, ZEN, ZEN , Siestas houden en ontspannen , niet teveel bewegen…slomotion ….
Wij krijgen er weer zeven vrijdag en dat 3 weken lang , mag ik even juichen ? voordat ik in een hysterische huilbui overga?? pfffffff 7 kinderen, 34 graden, en thuis blijven, 3 weken lang……….
nee, dat wordt een dolle boel . enig idee hoeveel eten ik dan moet klaarmaken? hoeveel drank er in 3 weken doorheen gaat en nog erger: hoeveel WAS ????
Ik ga alvast koude gerechten googlen want ik ben niet van plan de hele tijd boven dat warme fornuis te gaan hangen .
Zo en nu ga ik mijn skijack aantrekken , honden uitlaten en dan onder het dekbedje . Morgen zit ik in Zevenhuizen, of all places….woont er nog iemand in de buurt ???

17 thoughts on “Hot en steamy

 1. Ik lig ook nog onder een dekbed hoor, met pon aan…. Ik had het vannacht koud! En dit terwijl ik het overdag toch vaak warm heb… alleen 's avonds als ik rustig ga zitten dan krijg ik het koud, wil ik een plaid en een joggingbroek…Zevenhuizen… ik woon er vlakbij, maar ik denk dat je inmiddels al geweest bent. Waar ben je geweest? Trends and Trade of is dat in Bleiswijk, of was het gewoon een particuliere handel?groetjes Claudia B.

  Like

 2. 7 kids..met dit weer stuur je ze toch standaard naar het strand ??!!Of moet je dan nog mee met de jongsten?Haha en dat dekbed daar slaap ik ook nog onder hoor, wel de zomerversie, maar dat skijack dat is te gek..pff, het is zo lang lekker buiten!Je buurtbewoners denken natuurlijk: maf mens :))Groeten, Corine(THUIS)

  Like

 3. Meid wat ben je veel onderweg de laatste tijd, je sjeest van hot naar her. Lekker warm in je auto zeker…Ik moet er niet aan denken bij die hitte, onder de 10 graden ga ik überhaupt eens aan je jas denken.Liefs Claudia

  Like

 4. Da's mooi dat je er straks 7 hebt, dat betekend dat je er minder hebt als je naar France gaat! Maar dat is dan ook het enige voordeel nu. Verder kunnen 3 wkn heel lang duren met zoveel herrie in de keet. En hè bah, graten in je keel! Kutvis idd.

  Like

 5. Vind het nog steeds lekker die temperatuurtjes.3 weken de bbque aan, vinden de kids leuk, kunnen ze zelf stoken en braden en jij blijft tot s'nachts lekker warm.Kun je zelfs buiten op je nieuwe bedjes gaan slapen, met of zonder dekbed.Groetjes, Margot

  Like

 6. Wordt het nóg warmer? Oef, ben ik blij dat ik een splitunitairco besteld heb voor m'n kantoor. Zaterdag wordt ie geïnstalleerd en als het kan eerder 's avonds deze week. Van mij mag die man vanavond komen want ik leg het af hier!

  Like

 7. hahahhhaaa "kutvis" Zeg kom je ook nog eens in de buurt van Barendrecht?? gezellig!!!!Oei 3 weken 7 kinderen bij deze temperaturen, pfffff. Gelukkig zijn die lui al blij met soep en stokbrood en pasta(salade) en alles wat uit de frituur komt. Sterkte alvast….

  Like

 8. Hoi meis…wat een verhaal weer………en eng hoor dat graat ding in je keel !!! geniet van het mooie weer……jouw huis is al lekker schoon nu…ik moet nog beginnen….maar moet nu eerst naar de mondhygieniste…pfff….veel te wammmmmmm !!!! en dan gauw poetsen en niks meer….doe wel tropish rooster vandaag !!!!,…wie niet??? en als ik aan morgen denk….in de winkel…….zooooo warmmmmm….het is een kas nl………….ik ben er even niet………..pffffffffffffffff fijne dag geniet !!!!! liefs Ria….

  Like

 9. hoe hou je het vol ,,,iedere kledingstuk vindt ik er 1 te veel!!!!puff,,,puff,,ik verhuis naar ijsland!!!!en weet niet eens waar zevenhuizen ligt,,

  Like

 10. Hier nog zo'n koukleum hoor, ik vind het heerlijk zalig weer, eindelijk eens niet de hele dag koud!! En het altijd maar een korte periode in het jaar, dus ik geniet er met volle teugen van, en kruip 's avonds heerlijk onder m'n dekbed ;-))Hier heeft moeders nog 2 weken vakantie, en dan wordt het aanpoten, want de 1 heeft 6 weken en de ander 7 weken vakantie… HELP!!!??

  Like

 11. Oh, ik vind vis heerlijk, maar dat graad… Een heerlijk opgeruimd kantoor, en die kids trekken gewoon de hele week de zwembroek maar aan. Dat gaat best met die warmte.Succes met die hitte en de zeven kids…..

  Like

 12. Floor,Ok een dekbed nu kan ik nog begrijpen, ik lig erook nog lekker tot onder mijn kin onder. Maar een skijack dat nu weer niet. Merk wel dat als je ouder wordt je het sneller warmer krijg en ik lag zowaar dit jaar zonder dikke sokken in bed. Normaal lig ik ingepakt en voordat ik uitgepakt ben …. nou ja dat is weer een ander verhaal. Koken kan je beter wel doen, er komt zoveel warmte vrij en dat is voor jouw prima. Krijg je het warm van. Zevenhuizen, nou het ligt eraan welkeDorpen in NederlandZevenhuizen (Leek), dorp in de provincie Groningen.Zevenhuizen (Heiloo), dorp in Noord-Holland.Zevenhuizen (Zuidplas), dorp in Zuid-Holland.Maar helaas ik woon bij geeneen dicht in de buurt.Groetjes en suc6 vandaagPieternel

  Like

 13. Jemig, jij bent écht een koukleum! Nou, echt niet aardig van die schol om iemand zo te pesten. Maar volgens mij valt het wel mee hoor met mogelijke geperforeerde ingewanden. Sterkte met zeven en de hitte!

  Like

 14. Moet er niet aandenken nog warmer vindt het wel mooi zo mag van mij wel ietsje minder.Meen je dat nou dat je s’avonds een skijack aantrekt met de honden uitlaten?Wij hebben net tot een uur of 12 in de tuin gezeten,heerlijk,lekker stil en, daarna nog even met de honden naar buiten geweest,lekker rustig,kwamen geen kip tegen,geen loslopende honden of wat dan ook,heerlijk.Zevenhuizen ligt helaas niet bij ons in de buurt.Groetjes Inka en Andre

  Like

 15. sla, komkommersoep, tomatensap, uhm……worteltjesijstaart….kijk, help ik je zo alweer een week vooruit, de andere dagen eet je namelijk restjes. Maar *PLING*…is het geen idee om corveediensten in het leven te roepen? Laat ze om beurten koken(EN OPRUIMEN dank u)…..Maar drie weken……wil dat zeggen dat er al érgens in NL de vakantie is begonnen??? WIJ MOETEN NOG 4 WEKEN(althans.,……de kids…..ik HEB nog 4 weken ;)).Enne jij en ik in 1 ruimte dat wordt lachen, ik heb het namelijk HEEL snel heet(niet gewoon warm, neuj….HEET)…..tja..warmbloedig tiepje…..heetgebakerd volgens een ander maar dat moet je niet geloven….en in de overgang KAN ik nog LANGGGGGGGGGGGGGG niet zijn*KUCH*……"het komt wel goed schatje"!Truste!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s