Zoonlief in actie

Mijn zoon (links) met vriend in de Goliath gisteren bij Walibi .
Ze waren ter afsluiting van school een dagje naar Walibi.
Tuurlijk weer aan het keten .

14 thoughts on “Zoonlief in actie

 1. hahahaha ik heb de koptelefoon niet eens op en t gene boxen maar t gegil hoorde manlief zelfs aan d andere kant van kamer.lachen hoor zo'n filmpje. ik ben blij dat ik er niet in hoef

  Like

 2. Hahaha ik heb er laatst ook in gezeten en heb de hele reis net zo gegild als die meiden achter je zoon (ik denk nog harder zelfs). Je zoon en z'n vriend zitten erbij of ze in de schoolbanken zitten!!! beetje cool rond te kijken met hun boobies….hahaha

  Like

 3. Gewelige zoon heb jij gebaard. Maar hij was je eerste en je moest nog een beetje oefenen en dan krijg je dus 'dit'… Lachen hoor die gastjes: filmpje bewaren voor op z'n huwelijk. Ooit.

  Like

 4. @Margot, ik gefilmd? nou als ik al in zo'n ding ga kijk ik recht vooruit en ben blij als ik nog leef als het is afgelopen , nee er zit een camera in dat toestel en na afloop kan je dat filmpje dan kopen en daar steekt zoonlief graag zijn zakgeld in , in dit soort onzin….

  Like

 5. Heb jij dit gefilmd?? Stoer hoor.Ze zien eruit als vrouwen,maar ze gillen niet zo.Gisteren met zoonlief, lekker met z'n tweetjes naar de Efteling.Dat ging er heel wat relaxter aan toe.Hij is niet zo'n lefgozer, dus de zweefmolen was al stoer genoeg voor hem.Fijn weekend, Groetjes, Margotxx

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s