Update

Juist ja gisteren dus naar Amsterdam……Eerst kreeg ik nog telefoon vanuit Limburg dat een tante overleden was , die al een aantal jaren als kasplantje leefde na een hartoperatie waarbij het dus fout ging. Dus misschien wel beter zo voor haar en haar gezin want ze was er eigenlijk al niet meer….

Al vroeg zaten we in de auto nadat we mijn hulp met de rode loper hadden binnengehaald en haar hadden gewezen op de bergen was en meters stof en o ja hoe was je vakantie ??
Blij dat ze er weer was en niet ziek/neergestort of geëmigreerd was.
Natuurlijk heb je files vooral hoe dichter je bij Amsterdam komt en de Coentunnel…
Enfin eenmaal gearriveerd dacht ik dat ik gek werd, zoveel spullen, zoooo groot als die groothandel was en meteen dacht ik “lekker slim Floor om met je eigen auto te komen en niet met de bus….” enfin als Floor wat mee wil nemen dan neemt ze het mee en hoewel lief duizend keer zei “dat past nooit allemaal in de auto wat jij daar neerzet” , dacht ik dat zullen we nog wel zien…en ging vrolijk door met mijn hebberigheid.
En geloof me het paste er precies in, oké het vergde enige arbeid en stouwwerk maar ik heb alles meegenomen op een industriële ijzeren kast na die natuurlijk niet in de auto kon maar die gaan we volgende week met de bus ophalen en dan gaat ie mee en komt mooi in mijn bureauhoek hier te staan , ja die is voor mezelf …en dan ben ik er toch , met bus, dus ja dan mag er nog wel wat mee toch??
O ja en deze kast is dus over, het ding vond ik altijd al een kreng en vooral omdat ie nog van lief zijn vorige relatie kwam en de heks het als HAAR kast beschouwde net zoals de rest van de inboedel die ze allemaal meenam en lief kreeg een kast . En nu mag kast weg (ik juich even, eindelijk verlost van die kutkast) , gratis en voor niks, wie hem wil mag hem hebben, wel even komen ophalen graag….
En dit was de kast eerst , zo is ie nu , nadat ik het middenstuk eruit heb gesloopt maar een beetje vakman kan dat weer in oude staat brengen of je laat ‘m zo natuurlijk.
VOOR
NA
Je hoort me nog vanmiddag moet nu aan het werk en dan vanmiddag tijdens koffiebreak vertel ik de rest van ons dagje Amsterdam…
Fijne dag tot straks…
Enne wie de kast wil , graag volgende week ergens ophalen, wie het eerst mailt die het eerst heeft natuurlijk….
Maten kast nu: 120 b x 240 h x 61 diep (onderste gedeelte van de kast )

13 thoughts on “Update

 1. Gecondoleer met je tante. Want hoe het ook was, ze is er nu dus écht niet meer. Hahaha, ik moet wel weer lachen om je stukje over de kast. Never a dull moment met Floor!

  Like

 2. ahum, zal ik weer de spelbreker zijn … ik vind 'de kast' mooier 'VOOR' – dus als je'm even kan maken, dan wil ik 'm wel – hartje België graag – nee ? jammer 😉

  Like

 3. Die kast. Ik vind em mooi. Al was het alleen al om het feit dat ik vanaf een maand alles wat oud is mooi vind en daar hoort deze kast ook bij. 😉 Maar ik hoef em niet. Want hij is te klein en ik moet een witte. Maar die manden in de kast, daar heb je zeker nog niemand voor gevonden? ;-)En natuurlijk gecondoleerd met je tante. Ach het arme mensje, al zoveel jaren wel op de wereld maar niet meer bewust, dan kun je idd maar blij zijn dat het voorbij is.

  Like

 4. Ik vind de NA kast in ieder geval veel mooier dan de VOOR kast. Je hebt duidelijk meer smaak dan die heks hé. Maar ik hoef hem niet. En ben benieuwd naar die andere kast die je in je bus gaat halen, met nog veel meer spul natuurlijk.

  Like

 5. Nou na zoveel (juichende) woorden over die kast laat ik het maar aan me voorbij gaan, ben wel heeeel benieuwd naar de kast die met je busje gaat komen, bij het woord industrieel loopt het water me al in de mond 🙂

  Like

 6. Hoi,hoi,allereerst gecondoleerd met het overlijden van je tante.Hartstikke goed dat je zo goed geslaagd bent bij de groothandel in A‘dam zat al te denken weet helemaal geen groothandel in de buurt van de coentunnel alleen waar wij heen gaan voor dierbenodigdheden maar misschien dat ik iets over het hoofd gezien hebt tijdens het rijden.de kast is veelste groot voor bij ons ik hoop dat je iemand anders er blij mee kunt maken.Wij hebben in het begin ook altijd gedacht met inkopen dat krijgen we er nooit in maar altijd alles mee kunnen nemen want je leert het op een gegeven moment wel hoe de auto in te laden en we staan altijd er versteld van hoeveel erin kan af en toe geen zicht meer naar achter en opzij dus rijden louter op de buitenspiegels en de auto hangt af en toe bijna op de grond.Lieve groetjes

  Like

 7. oooooh Floor, de kast! geweldig. Niet voor mezelf maar voor zoon en schoondochter die net zijn samen gaan wonen en nog op zoek zijn naar echt zo'n kast. Waarschijnlijk ben ik al te laat maar ik probeer het toch hihi.Benieuwd naar je nieuwe industriële kast die je volgende week op gaat halen. Klinkt stoer!In elk geval een fijn en zonnig weekend!groetjes, Annelies

  Like

 8. Wat een verhaal zeg over die kast. Ik weet nog goed toen ik met een allerliefst schattig klein blond dochtertje voor het eerst bij mijn nieuwe man thuis kwam, de buurvrouw omarmde me met open armen, maar die wist natuurlijk niet dat ik never nooit niet in dat huis daar ging wonen. Bij het verhuizen van zijn spullen naar mijn stulpje zei zijn broer dan ook: “Gerben gaat verhuizen, we gooien gewoon alles weg!”. Nou ja alles? Hij had nog een wanstaltig houtsnijwerk beeld (de oude man) van zijn oma gekregen en dat moest en zou mee. Helemaal bovenop de servieskast achter een grote plant vond ik er een plaatsje voor. De reactie van zijn oma bij de eerste bezichtiging van “ons” huis: “Wat fijn dat de oude man ook een plaatsje gekregen heeft.” En nu, nu staat de oude man in onze schuur mooi te zijn boven de werkbank van mijn schat.Geniet van het mooie weekend!Liefs Claudia

  Like

 9. Haha! Wat een afschuwelijke kast….dus niet! Maar na jouw verhaal sanp ik het wel…Ik hoef 'm niet, volgestouwd genoeg hier, maar ik weet zeker dat je er iemand heel blij mee kunt maken.Enne dat verhaal van die auto…zo herkenbaar…Mijn auto is toch wel wat onpraktischer dan die van manlief, maar die van mij is leuk en hip en die van manlief is degelijk en solide, kan veel meer in…Je raadt al met welke auto wij altijd op stap gaan..Juist ja! Die hippe natuurlijk!

  Like

 10. Hmmm ik zie dat je een hele fijne relatie hebt met de ex, herkenbaar hoor! Vind de kast eigenlijk wel mooi maar goed met het achterliggende verhaal had ik hem ook SPUUGlelijk gevonden! hoop dat je er iemand toch blij mee kan maken. Ik zou niet weten hoe ik hem op zou moeten halen dus ik pas.Ben benieuwd naar de rest van je dagje Amsterdam.Nog leuke plannen voor het weekend? Ga zelf naar concert at sea en kamperen met 12 man ben benieuwd!Groetjes en fijn weekend,Madelon

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s