Pakje


Ineens was ze er , zomaar ineens. ZIJ . Hoe ze op mijn blog kwam weet ik niet , feit is dat ze er ineens was met haar grappige scherpe opmerkingen .

Ik weet nog dat ik in het begin dacht zo die is heftig … En elke reactie lag ik weer in een deuk.
Nu ken ik haar nog steeds niet, never nooit in levende lijve ontmoet , vage foto ooit eens gezien.
Gisteren kreeg ik een heel leuk vrolijk ingepakt zomers pakketje in de brievenbus en er zat een prachtig tijdschrift in EN France. Op de verpakking stond “Een stukje van mij omdat Zweden niet doorgaat. En ik dacht HUH van wie is dat nou? Ja blond he? Ik dacht nog zou zij het zijn? Nee die kent mij niet , ik haar niet, net contact , nee zal niet…
Maar ik kon niemand anders bedenken met de tekst een stukje van mij dus mailde ik voorzichtig of het van haar kwam . Jawel dus . Nou ja zeg , zo lief.
Ik ga nu sporten , blad mee en lezen , ja als ik fiets in de sportschool lees ik want ik vind het verrekte saai dat fietsen en als je leest zie je de tijd niet voorbij gaan….voor je het weet zit je een half uur op dat saaie ding.
En lekker effe op de zonnebank want tijd om in de zon te liggen heb ik niet , nog het het geduld.
En dan ….naar A’dam ……….zoef ik ben weg…..

13 thoughts on “Pakje

 1. Leuk hè! Ik weet dat zij deze dingen doet 🙂 Ook naar mij, een blad wat ik zo graag wilde hebben heeft ze opgestuurd.Veel leesplezier.Petra (Siberie) Curaçao

  Like

 2. Ik weet dat zij die dingen doet 🙂 Ook bv naar Curaçao een blad opsturen omdat ik het zo graag wil hebben.Veel leesplezier.Petra (Siberie) Curaçao

  Like

 3. Wat een schat, zo kom je wel in de vakantiestemming.Wat denk je van auto met open dak??Hoef je niet onder de zonnebank en waai je gelijk lekker uit.Of op de fiets, duurt iets langer, maar hoef je ook niet naar de sportschool en wordt je ook lekker bruin.Ik weet wie het zegt hoor, mijn dichte autootje kan ik ook niet missen, en in de zon liggen doe ik niet met "mijn" tuinbouwvakkers erbij.Hoe is het trouwens met de wenkbrauwen afgelopen??Veel plezier in de hoofdstad, Groetjes Margotxx

  Like

 4. Kun je al zonder handen fietsen….!!?? :))Wat lief van Lyndas!Ja ze kan zooo heerlijk uit de hoek komen, moet er ook altijd vreselijk om lachen en waar ze zo ineens vandaan kwam…..Geen idee?? (ze zoekt nog beddengoed *proest*)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s