Bureaustoelen genoeg…

Ik zoek dus een bureaustoel.

Dus ik typ bij google afbeeldingen in bureaustoel wit (ik ben op de witte toer ) en zie meteen een prachtig exemplaar , deze ….

Nou das snel gepiept natuurlijk dacht ik, effe aanklikken en………. je dan dood schrikken van de prijs.
Het is altijd zo , zet me in een winkel, ergens , laat me van alles zien en geheid dat ik het duurste exemplaar eruit pik. Het zit in de genen. En ja hoor, ook dit schatje weer , belachelijk duur. Nu zeggen mensen ja maar het is belangrijk , je zit er de hele dag op, dus moet het een goed ding zijn… Das allemaal waar maar ik vind 1950 euro voor een stoel (een Charles en Ray Eames dan wel) echt idioot duur , over the top duur, belachelijk duur.
Dus verder zoeken en toen vond ik deze, lijkt er op en scheelt een boel geld. 219 euro ….
Dus dan ben je klaar zou je zeggen, maar dan ga ik toch weer twijfelen, wit of zwart?
Want het plan is dan de hele hoek waar ons grote bureau staat wit te maken, of toch maar de tafel en kast zwart te laten en er zwarte stoelen bij te nemen…want als je eenmaal begint met een gedeelte wit te maken wil je alles wit ….Geef even je mening wil je wit of zwart???
Oh ik word er gek van.
En verder erger ik me dood aan die vieze man , Johan Derksen, die altijd maar denkt dat ie ongegeneerd alles maar kan roepen. Brrr viespeuk ga je snor eens bijpunten en een keer goed naar de kapper zou ik zeggen.
Oké eerlijk is eerlijk ik moet er soms ook wel heel erg om lachen maar meestal vind ik het gewoon een cynische ouwe zak die er vies uit ziet en altijd hetzelfde aan heeft… Ik stel me bij iemand als hem , zelfde kleren constant aan , ongewassen kop met veel te lang haar en grote snor altijd voor dat ie in zijn broek ook niet al te fris is en een groot oerwoud heeft waar zijn liaantje ergens in het struikgewas hangt, brrrr.
Hij heeft nl de hele week al de pik op Wes zoals ie hem noemt en vooral op zijn aanstaande vrouw Yolanthe. Hij riep dat Yolanthe het hele team maar eens moest verwennen want bij Wes had het geholpen hij is er beter door gaan spelen , en dat vond Wes niet leuk , dat zijn vrouw als hoer wordt neergezet. Verder noemt ie Wes constant kabouter wat natuurlijk zo is maar 1x is het leuk na 12x wordt het vervelend. Kijk ik vind ook dat die twee eens moeten stoppen met voor elke scheet de publiciteit te zoeken want ze vragen erom… Wesley heeft begin van de week nog bekend gemaakt dat ie zich heeft laten dopen en elke dag met Yolanthe bid aan de telefoon en ja , daar worden dan meteen liedjes over gemaakt op de radio want eerlijk is eerlijk ik kan me er ook totaal niets bij voorstellen, bij een biddende Yolanthe.
Maar die Johan, het vieze mannetje waar ik het zojuist over had , die schreeuwde vorige maand nog over Linda dat ze een kutscheet had moeten laten of zoiets. Bij het woord kutscheet haakte ik meteen af want ik moest het even opzoeken , ik had er nl nog nooit van gehoord, zo ook niet Linda die echt verstijfde voor haar tv, schrijft ze, toen ze het hem hoorde zeggen…. Ze schrijft er nog een leuk stukje over in de Linda.
En dan Joran, mama van der Sloot heeft gesproken, “na Natalie , had Joran opgenomen moeten worden in een kliniek want hij is psychisch niet in orde” zegt ze.
Halleluja , ze heeft het eindelijk door!!!
En Joran die heeft allerlei smoesjes weer om zich overal onderuit te lullen en ik ben ZO BLIJ , zo blij dat ie in Peru zit want in NL hadden die softies hem weer laten lopen , we zijn veel te soft in dit land , echt veel te soft. Maar in Peru trappen ze er niet in en zeggen gewoon dat zijn eerdere verklaring gewoon geldig blijft en dat het feit dat ie voor de rechter zijn kaakjes stijf op elkaar houdt alleen maar bewijst dat ie niet mee wil werken, goed zo !!! Nee Joran wat je gelukt is in Aruba en NL dat lukt daar niet , daar trappen ze er niet in!!! Lekker laten wegrotten daar en ik heb de cel gezien, man man man , das helemaal niet zo slecht hoor voor een dubbelvoudig moordenaar, van mij had het veel erger gemogen.
Zo en nu ga ik eens bedenken of ik hier de straat er niet uit kan laten hakken voor het huis want ik wil ook zo’n zwemvijver als haar …ik bedoel maar wie wil er nog een straat als je dit kan hebben?
en dan vooral om de tropische vogels die daar op af komen 😉 (ga maar eens kijken hoe mooi die zijn die vogels KLIK KLIK)

22 thoughts on “Bureaustoelen genoeg…

 1. Nouuuuuu!!! Ik lees even je blogs terug, had deze nog nooit gelezen omdat we elkaar toen nog niet kenden, zie ik toch mijn bureaustoel staan…de bovenste!

  De mijne was niet zo duur, rond de € 80.00 (komt vermoedelijk omdat het geen echt leer is wat ik nu ook begin te zien en te merken) maar hij zit heerlijk! Hij kantelt als het ware heerlijk met elke beweging mee, echt geweldig!

  Maar goed, nu moet er nieuwe bekleding op 😦 ……. maar even informeren wat dat kost…..

  Like

 2. WIT.Mijn man heeft hele mooie kappersstoelen op marktplaats gekocht, 10 stuks voor €900,-.Heel gaaf, dit voor project 366 (Als vergaderstoelen, maar kunnen ook als bureaustoel dienen).Dat kan bij jouw een lange zwemvijver worden.Gewoon wat kroegjes erbij met terrasjes (goed voor de handel) en in de winter kun je er op schaatsen, koek en zopie erbij, ook goed voor de handel.(updeetje op mijn blog)Joran of Johan, schiet ze allebei maar lek.Groetjes, Margot

  Like

 3. Lynda zei WIT…..en als we dan niks anders meer hebben om ons druk over te maken halen we Wes en Yo weer van stal! Wat zal mij het aan mn anus oxideren wat die twee doen? Ik vind je zo grappig Lynda.

  Like

 4. Heerlijke post! Zeiksnor noemen we hem hier in huis…af en toe lachen maar soms ook erg irritant. En Wes en Yo, 2 goudzoekers, passen goed bij elkaar maar laat ons er aub buiten. En dan Joran, het zal je kind maar zijn. Hoe zou moeders zich voelen: zo'n kind te hebben gebaard en opgevoed. En maar blijven beschermen tot het te laat is. Lekker ver weg laten zitten zou ik zegen, niet meer dan verdiend! Zonnige groetje JolandaPS ik zou wit doen en niet te duur, ben je het straks zat dan gooi je er een zwarte in.

  Like

 5. Wit. Dus dan weet je dat.En dan: ik vraag me af als ik hoor dat Wes & Yo zo bidderig zijn: hoe diep zou het zitten hè?En Johan D. is een oetlul, maar dat heb ik altijd al gevonden dus dan ben je ook niet meer verbaasd dat ie man aan decorumverlies lijdt en alles gewoon zegt. En dan nog J.v.d.S.z'n moeder: ik vind het een stakker, net weduwe en in de rouw en dan je zoon die nu dus niet meer kan ontkennen dat ie een moordenaar is. Ik zou niet met d'r willen ruilen.

  Like

 6. Ik zou combineren; zwart met wit. HEb stukjes gezien van het interview (of beter gehoord). Het zou je kind maar wezen. Verschrikkelijk. Of ze het nu wel of niet (deels) aan zichzelf kan wijten, het is wel haar kind.

  Like

 7. Lijkt me geweldig zo'n zwemvijver voor de deur. Kom ik bij je roseetjes drinken. En kijken we gezellig naar al die mooie vogels! En die vieze man? Nah, dies nie wies. And back to work.Liefs,

  Like

 8. WIT…..en als we dan niks anders meer hebben om ons druk over te maken halen we Wes en Yo weer van stal! Wat zal mij het aan mn anus oxideren wat die twee doen? Als hij zn stinkende best maar doet voor al die euries en 's lands eer!Ik vindt je wel stoer, een zwemvijver VOOR je huis? Hoeveel youtubejes zouden er komen als jij je dagelijkse rondje spattert?Ma van der Sloot…..tja…..ik vindt dit moeilijk hoor……het zal je kind maar zijn….en dan even van twee kanten(want ik wil niks goedpraten ofzo)……als moeder van twee dochters(hoeveel Jorannen zullen er nog op deze aardkloot verborgen zitten?) kan ik buitenproportioneel boos worden en heb ik mijn ontleddingsplan voor Dhr van der Sloot natuurlijk tot in detail uitegwerkt;).Maar als moeder…PUNT…..als moeder…..is dat niet onvoorwaardelijk? Kun je je kunt OOIT echt HELEMAAL loslaten, zo loslaten dat je hem uit je gedachte kunt verbannen( want je kunt me niet wijsmaken dat je kunt leven met de dagelijkse gedachte dat je kind ergens ligt te verpieteren)…….Kun je elke morgen zonder te kotsen in de spiegel kijken en denken " o well….ik had er drie, nu nog twee…eigen schuld dikke bult"?Hmmm…….Alsof ik nog niet genoeg op de proef ben gesteld de laatste weken "mag"ik vanmiddag meerijden met het kinderfeestje van het zoontje van mn vriendin. Allemaal jongetjes(moet ik vetcool zijn of juist niet?)…..mag ik vervoeren……*zucht*……beetje overwicht zal ik toch nog wel hebben op een kluitje jochies van 7?????TOCH???

  Like

 9. Pfffff, moet ik op alle onderwerpen die je hebt aangesneden antwoorden? Hoe lang mag een reactie zijn?WIT WIT WIT, maar neem wel wasbare bekleding of leer…..Gelukkig zie ik die vreselijke man niet hier op TV, maar ik zou er niet aan denken om me te verdiepen in AL zijn harige plekken…….Ik zie hier Wesley alleen maar voetballen. Als hij net zo goed bidt als voetbalt gaat het vast de goede kant op met het Wereldkampioenschap en met Nederland….Wat Joran betreft: Gewoon opbergen dat hij nooit meer vrij komt, maar ik vind het wel zielig voor zijn moeder. Je moet er toch niet aan denken dat je een zoon hebt als Joran?Een zwembad in de tuin is al een jarenlange wens van mij, maar mijn vent wil niet……. en ik wil geen Rosé!

  Like

 10. Wit of zwart?? Ik zou zeggen WIT! Maar… als de kids er ook op gaan zitten met hun spijkerbroeken, dan is zwart een verstandiger optie :)Ach en laat Wes en Yo gewoon lekker samen bidden, misschien ook een idee voor Joran ;)en dan die zwemvijver..ik ga voor de rosé!!Groeten, Corine(THUIS)

  Like

 11. WIT WIT WIT, ik heb je hoekje gezien, WIT dus.Ik mag 'm ook niet, die Johan, en de nekele keer dat ik hem zie schrik ik iedere keer weer, buiten het onverzorgde uiterlijk, dan dik, dan dun. Een lopend voorbeeld van het jojo-effect. Maar goh wat is die Yolanthe irrie.Gelukkig, mevrouw van der Sloor heeft het licht gezien, beetje laat niet, had een leven kunnen redden (wellicht twee, dat van manlief ook).Update van zusje, veel herrie maar weinig schoons, dus voor nu kom je maar lekker bij mij langs :))(Ik kies ook altijd het duurste uit, maar dat komt omdat we smaak hebben, want zeg nou zelf, nummer 1 blijft een plaatje, maar….veeeel te duur!)Geloof dat ik alles gehad heb. Ik ga weer liggen!

  Like

 12. O mens mens wat ben je toch weer heerlijk van de hak op de tak, lach me rot.Wat betreft je bureaustoel: WIT!!!!! zeker weten.Ik kom bij je zwemmen als je vijver klaar is!!

  Like

 13. Hee die gave herken ik hoor, ben er ook mee gezegend. (maar niet heus!).Ik vind die vent niet leuk en schakel meestal over als hij praat dus zie gelukkig niet veel. En Wes en Jo (haha) pff… in Portugal zat ik te lezen dat Wes echt soms zomaar de stofzuiger pak, echt dat doet hij echt schreef ze nog (tjonge knap hoor!) en Joran… denk niet dat iemand ooit nog zijn kind zo wil noemen in Nederland.Groetjes Madelon

  Like

 14. Neeeh heb geen link, staat hier op pagina 283 van de gids, zijn toevallig ook voor puber op zoek naar een bureaustoel, hahaha… weet niet of het wat voor je is hij heet: Verner in kunstleer 😉

  Like

 15. Ik zei het vorige week nog tegen Ed, als je die vent tussen de zwervers zet zie je geen verschil!Ik vind het zo'n viespeuk om te zien en al helemaal wat er uit die mond komt, wat je mond kan noemen…tis meer een pratende snor.Bleh…vieze haarbal, das de 1e die ze van tv moeten halen!

  Like

 16. hoi,hoi,misschien dat ze bij topdeq een stoel hebben die je zoekt,is volgens mij ook niet goedkoop maar dat kan je doen via je zakelijke rek,kan je weer aftrekken van de belasting?Johan Derksen zag ik van de week toevallig een keer op de tv omdat dre er naar zat te kijken,kijk bijna nooit tv en zat me al flink te ergeren aan het hele programma dus dat schoot al lekker op.Lieve groetjes van ons

  Like

 17. Hallo er staat een witte bij Ikea voor eeen de prijs zal eens voor je kijken..yes hebben, misschien niet zo elegant maar slecht 70 euro….. zou ik nu korting krijgen omdat ik reklame heb lopen maken !?!?!?!?!?!?

  Like

 18. Ik had twee berichten om te lezen, en nu is mijn pauze dus om hé. Maar had je nu niet iets eerder met dat mooie beddengoed kunnen komen. Ik zoek me rot, wil graag wat zeg ik "Ik moet" nodig beddengoed en passend in mijn kamer. Wanneer komen ze????Zo, en verder heb je gelijk wat die kwallenbal betreft. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik ook geen fan ben van Jolanthe, maar zoiets is niet leuk meer.En die zwemvijver..)) weet niet echt wat ik me er bij moet voorstellen, maar ik ga toch ook gewoon aan de kant met een rose….Er is dan genoeg te bekijken….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s