RSI, beddengoed en weetjes …

Ik probeer het al een paar weken te negeren , negeren ben ik goed in mensen.

Iets wat er is gewoon net doen alsof het er niet is.
Maar ik ben bang dat ik er niet meer omheen kan.
Het doet steeds meer pijn , steeds langer, en nu eigenlijk constant.
Ik denk dat ik wel weet wat het is want ik ben dan wel blond…
En ik moet er natuurlijk mee naar de dr maar goed daar ben ik woensdag sowieso om die moedervlek weg te laten halen dan zal ik het er eens over hebben met hem.
Maar eigenlijk wil ik dat niet, ik hoop altijd dat iets wel overwaait en dit kan ik IK al helemaal niet gebruiken .
Wat dan? Een RSI arm !! Ik een RSI arm, neeeeeeeeeee!!!!
Oh laten we hopen dat het dat niet is , dat dit overwaait……want ik zit altijd achter de computer, ik kan niet zonder computer, mijn bedrijf is computer, ik ben verslaafd aan mijn computer……..

Gisteren was ik dus op pad voor inkoop en mensen mensen ik ben me toch geslaagd !
HELEMAAL geslaagd .
Zo goed geslaagd dat ik meteen maar voor mezelf heb aangeschaft : beddengoed!
LINNEN beddengoed uit Italie , en mooi, prijzig ook, maar zo mooi.
En handdoeken en kussens en de meest mooie winterspreien al gezien en nog veel meer….
En ik heb me toch lekker geslapen mensen in mijn nieuwe linnen beddengoed, het is licht, luchtig en zacht , zo zacht …en moooooiiii.
Oke het is best prijzig maar wel heel erg moooiiiiii….
Weetjes :
 • In 2009 raakten 25 miljoen koffers zoek op luchthavens wereldwijd en dat was goed want in 2008 waren dat er nog 33 miljoen. (ik begrijp nu dat het een wonder mag heten dat je samen met je koffer landt op je plaats van bestemming)
 • Als je 6 jaar en 9 maanden scheten zou laten, heb je genoeg gas geproduceerd om de energie van een atoombom te evenaren. (ik ken er die komen aardig in de richting )
 • Het orgasme van een varken duurt 30 minuten. (ja heren nu willen jullie allemaal wel een varken zijn hè??)
 • De sterktste spier van het menselijk lichaam is de tong (ik zeg niks)
DRINGEND : weet iemand een mooie bureaustoel ? mooi maar ook in hoogte verstelbaar, beetje designachtig???? Wit liefst….

28 thoughts on “RSI, beddengoed en weetjes …

 1. De eams classic natuurlijk!!! RSI is mijn grote angst. Ik heb het als ik met grote lenzen aan het werk ben. Dan heb ik daarna of zeurend gevoel of mijn hand trilt dan heel erg. Vind het doodeng,

  Like

 2. RSI. Net als jij steek ik ook mijn kop in het zand. Op de bank, laptop op schoot en mijn arm rust op kussentjes. Zo lukt het nog. Heb het er eigenlijk met niemand over omdat het goede advies dan "rust" is. Maar dat gaat niet met een webshop hé?! Bovendien hou ik niet van rust…!Groetjes! Ilona

  Like

 3. Rustig aan,hoor,met je arm.Prachtig linnengoed,schitterend en de apple crumble was heerlijk.Ga het in het weekend nog een keertje maken,Dre had wat gisteravond over was meegenomen vandaag naar zijn werk.Lieve groetjes

  Like

 4. Oh hemel meid, ik snap helemaal wat je beodlet met je RSI en de veprlichte rust! Balen!!! Ik heb een peesschedeontsteking en mag niet in de apparaten hangen. Sterker nog: mijn arm doet zelfs zeer na hardlopen. Maar ECH niet dat ik het lopen ga laten!!Maarreh…..de tong? HAHAHAHAHA…..heel subtiel ,die toevoeging van je!Fijn dat je bent gedlaagd met inkopen….ik ga binnenkort weer eens neuzen bij je…Hey, off topic, wil je mijn log aanpassen op je lijst van blogs?

  Like

 5. Leuk die weetjes. Ik ga dus nu maar eens bedenken hoe ik zoveel mogelijk in mijn handbagage kwijt kan.Mooi dat beddengoed, duur zeg je, te duur? ;(En met die RSI moet je uitkijken hoor, misschien moeten we de komende tijd maar een dagelijkse conference call organiseren, kun je je arm wat ontlasten!

  Like

 6. Tja Floor………….ik heb ook last van mijn rechter arm…een tunnel syndroom ofzoets……….heb meer dan me lief is lange periodes fysio……….maar ik heb geleerd en echt het kan je muis dan links te gaan gebruiken dat doe ik nu nog steeds…………het blijft een zwakke arm……….rechts………maar eigenlijk is alles zwak aan mij……ahahahahhahah!!…sterkte meis !!! liefs Ria…

  Like

 7. Leg die arm tussen dat prachtige beddengoed, en neem een secretaresse, voor zolang.Maar je laat ons niet in de steek hoor, want jouw weetjes zijn heeeel leerzaam. Kun je tenminste weer ergens over kletsen op een feestje.Kijken of die mannen morgen bij mij ook van die varkens zijn. Nee hoor, ik moet er niet aan denken.Hou je op de hoogte.Groetjes, Margotxx

  Like

 8. Wat een ranzige weetjes! 😉 Kijk uit met die arm want daar ben je zo een tijd zoet mee als je geen rust neemt. Maar ja, da's makkelijk gezegd hè?Prachtig beddengoed maar de auto gaat een vermogen kosten hoorden we net…

  Like

 9. RSI bestaat toch niet meer? Niet de klachten niet meer bestaan, de diagnose wordt al sinds jaar en dag niet meer gegeven. Ik zeg: koop een stress bal en een laptop. Scheelt een boel!

  Like

 10. Oh no RSI! Dat wordt even afkicken van de pc voor jou 😉 maar dat hou je vast niet lang vol… En dat willen we ook niet, want dan missen we je leuke blogjes!

  Like

 11. oh help..ik bracht net zoonlief naar school en mijn vinger zit geen gevoel meer in.. tenminste niet als zou moeten. ik zat ook al te denken zou t door de muis komen.. en nu lees ik bij jou erover.. straks maar even googlen…als ik de hond heb uitgelaten dan…ok ik geef toe ik zit erg veel achter de pc en mij vinger voelt wel erg stijf..ik hoop nog steeds dat het een steek van een dier is of zo. maar ik lees bij jou dat de tong de sterkste spier is misschien moet ik daar de muis maar eens mee gaan bedienen???als t zover komt maak ik een foto

  Like

 12. laptopje aanschaffen en lekker met je vinger over dat vlakje schuiven….kun je ok nog eens buiten gaan zitten, kijken als je nieuwe beddengoed aan de waslijn wappert…dat beddengoed, dat jij WEL al hebt en WIJ nog NIET…..maar uhm…..vingeroefeningen en rust…..tja…..dat zeg ik natuurlijk tegen een dove….wacht maar tot woensdag :DHaijeLynda

  Like

 13. Wat een geweldig beddengoed, ik heb hier net het Hemaspul aan de lijn gehangen…Eh RSI- ja dat is vaak de muis. Dus computeren zonder muis of niet computeren een tijdje, zucht.Die weetjes zijn grappig, ik ben dol op weetjes.

  Like

 14. Kwijlend bewonder ik regelmatig jouw foto's, shop, huis. Dan kijk ik eens om me heen naar het allergaartje hier in 't Barbie-appartementje en leg me er bij neer dat het niet anders is. Ik zou al blij zijn met passende kop en schotel whahahahaha!!! Kijk je uit met de RSI arm, we willen niet graag dat FloorBlog op zijn kont gaat!(geen tip voor bureau-stoel, ik bezit iets te weinig smaak)

  Like

 15. OOH, wat een mooi beddengoed! OOW, wat een ellende een RSI-arm! Totale blogrust, dat is wat je nodig hebt! Pijnstillers helpen ook….. maar niet voor eeuwig.

  Like

 16. Wat minder je muis gebruiken,maar je tap toets en pijltjes toetsen gebruiken,en af en toe oefeningen doen.en ben benieuwt naar je beddengoed.groetjes Kari

  Like

 17. Ohhh ik zoek ook mooi linnen beddegoed, maar onze deken is 240 x 240. Moeilijk te vinden denk ik? En stoelen? Wij hebben alleen Swoppers om echt aan te werken…mooi of niet….? Ik vind ze geweldig maar het is niet ieders smaak.Oppassen met die arm hoor!!!

  Like

 18. Als je je muis rechts gebruikt, probeer het dan eens met je linkerhand, doen mijn dochter en schoonzoon ook al jaren en het helpt goed tegen een RSI-arm. Ik heb een anti-RSI programma op mijn Macbook, ook dat helpt, iedere keer moet je dan even ontspannen. In het begin strontje vervelend, maar het ontspant je arm wel. Sterkte ermee!Mariam

  Like

 19. Ooh, ik wil ook mooi,zacht,linnen beddengoed in grijs of wit!!Ik zoek me een bult, heb je het nog niet in je winkel gezet?Want ik wil wel graag weten wat duur is?Die arm is keivervelend, zou 'k maar mee oppassen!grtjsss

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s