Magicmonday


Ik heb er totaal geen last van vandaag, nee totaal niet .

Snap het zelf niet , ik had het het hele weekend al .
Dat zalige niets hoeft, niets moet , het is vakantie gevoel.
De meisjes vroegen gisteravond na het eten toen ze buiten gingen spelen “Hoe laat moeten we binnen zijn?” en ik antwoordde “Kijk maar, mag je zelf weten”
Doordat beide me aankeken en naar elkaar keken alsof ze het hoorde donderen ergens in Keulen besefte ik dat ik een raar antwoord gaf en drong het weer tot me door.
Het is nog geen vakantie …
Nee
Maar in mijn hoofd dus wel. VIVE LES VACANCES !!!
En dat komt omdat de rapporten al zijn uitgedeeld, de toetsweken achter de rug , ik weet dat ik naar Frankrijk ga en ik gewoon toe ben aan vakantie , aan lummelen, aan geen tijden meer om bij te houden van de hockey, judo, dansen en school vooral.
Dus de kids hebben de twee komende weken een drastisch slaaptekort overdag op school , waarschijnlijk geen brood bij want moeders is al met vakantie in haar hoofd.
Iedereen is over, niemand blijft zitten, gelukkig. En nog best mooie rapporten ook dus mij hoor je niet klagen.
Laat de zon maar komen dan is het plaatje compleet en als ik Piet mag geloven komt die zon eraan en wordt het snikheet en kunnen we al snel weer met zijn allen gaan klagen over de verzengende kleffe hitte want dat doen wij Nederlanders graag; klagen over het weer.
Oh enne dat vakantiegevoel moet even de ijskast in vandaag want ik moet naar Ulvenhout , ja ja das nie naast de deur dus ik moet zo de auto in en kan me dan heerlijk in de files gaan voortbewegen.
O enne had ik u al verteld dat ik naar Frankrijk op vakantie ga?
Nee? U hebt het gemist?
Nou ik ga dus naar FRANKRIJK OP VAKANTIE !!! Maar eerst naar Ulvenhout dus .
O ja de APPLE CRUMBLE staat erbij hoor , speciaal voor jou J !! (onder recepten mensen onder recepten..)
Ik ga naar Frankrijk , ik ga naar Frankrijk…
o nee naar Ulvenhout , eerst naar Ulvenhout Floor !

22 thoughts on “Magicmonday

 1. Hoi FloorSuperleuk hoe je blog er nu uit ziet !!!De recepten ga ik zeker uitproberen, vooral de crumble lijkt mij heerlijk.Hele fijne vakantie in FRANKRIJK.warme groet Petra

  Like

 2. Jeej! Je gaat naar Frankrijk! Dus toch! Ik "ken je inmiddels goed genoeg om te weten hoe blij je daarvan wordt!Vive la France!ps: De Repel zit nu ook bij blogspot….maakt het leven een stuk eenvoudiger!

  Like

 3. Hoi,hoi,hartstikke mooi dat iedereen over is,toppie.Wel naar Ulvenhout rijden,hoor,nog niet naar frankrijk,nog eventjes volhouden.Heb je recepten niet uitgeprint en ga van de week de apple crumble maken.liefs inka

  Like

 4. Laat die kids maar lekker hun gang gaan, ze zijn over en ze doen nu toch niets belangrijks meer op die scholen. Geniet van het lekkere weer dat eraan komt. Je mag bijna naar Frankrijk…..

  Like

 5. Vakantiegevoel, dat begin ik voorzichtig ook te krijgen. Vooral als ik denk dat het de laatste werkweken van het JAAR zijn voor mij ;-). Ik tel de dagen af. En ben helemaal niet jaloers dat jij naar Frankrijk gaat. Helemaal niet.. maar ik ga een baby krijgen. Ook leuk!

  Like

 6. Wat heb je heerlijk opgeruimd, alles is zo overzichtelijk.En dan toch een relaxte maandag. "Vive la Floor".Kom even een bakkie doen, Ulvenhout is vlakbij.Kun je bij mij ook even komen ruimen.Au revoir, Margot xxEn proficiat met de kids…

  Like

 7. Natuurlijk, daar hebben ze over twee weken al vakantie (dacht al rapport??) hier (moeten) mogen ze nog 5 weken.Nee, gaat Floor naar Frankrijk uhhh Ulvenhout vandaag, oeps, komt ze we heeel dichtbij!!!

  Like

 8. Ulvenhout.. ach is al wel de goeie kant op!! En dat vakantiegevoel..je bent er mooi op tijd mee, hier nog niet hoor, hoewel.. we gaan einde van de week een paar dagen naar zee en de ZON komt eraan hoorde ik, dus…..Groeten, Corine(THUIS)

  Like

 9. Hihi weer een echt Floor bericht. Mens heerlijk FRANKRIJK, helaas die gave camping van jou is mud vol. Dus dochter lief mag nog even verder zoeken. Fijne dag. Toedels…….

  Like

 10. DE ZOMER KOMT DE ZOMER KOMT!!!! WIST JE AL DAT DE ZOMER KOMT??????? HIJ KOMT HIJ KOMT???? Enne, wel flauw dat je niet "even"doorrijdt naar het pittoreske G. voor mn handdoekies…….das dan weer jammer, MAAAAAAAAAAAAAAAAAR….de zomer komt, mij krijgen ze niet gek!!!!!Heb je airco in je tuut? Muziek snoeihard? Zonnebril op???? JE BENT ER KLAAR VOOR!!!DE ZOMER KOMT!!!!!!!!!*hijgt*Fijne dag!Lynda

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s