Klaar ermee


Dit is het voor nu even dan want mensen mensen wat een werk, je kan nog beter je hele huis van boven tot onderen cleanen dan je blog veranderen….das minder werk nl dat huis cleanen.

Maar ik ben er voor nu even klaar mee.
Ik heb er pagina’s bijgecreerd , zie hierboven…
U kunt nu genieten van leuke
 • tips (kom maar op ze komen er bij te staan , uh niet allemaal tegelijk , niet teveel aub want ik wil nog slapen …)
 • Leuke adresjes , allemaal persoonlijk door mij getest en de leukste komen er in te staan .
 • Leuke internetwinkeltjes hahaa leuk he?
 • En leuke winkels , ook daar mijn persoonlijke favorieten dus nee kom niet aan met adresjes ik zet ze er niet bij !
 • Foto’s mooie pics die ik mooi vind , niks persoonlijks helaas omdat ik hier natuurlijk incognito ben ahum.
 • En dan : Floor’s receptjes, persoonlijk al een keer gemaakt, persoonlijke favorieten. Er komen er nog meer hoor maar ik vond 3 wel even genoeg voor vandaag en u moet natuurlijk de tijd krijgen om ze ook uit te proberen ….maar kijk maar regelmatig want ze worden aangevuld.
En nu mensen ga ik even uitrusten van dit gedoe.
Voor mensen die mijn eerste creatie gezien hadden: dat paste echt absoluut niet bij mij natuurlijk, nee echt niet maar ik vond het wel grappig maar ja ik vind een witte legging ook mooi als Doutzen Kroes ‘m aan heeft maar daarom moet ik zoiets zelf nog niet aantrekken natuurlijk.

26 thoughts on “Klaar ermee

 1. Je blog wordt steeds mooier !!!Leuke sites:www.meijerenfloor.nlwww.basiclabel.nlwww.deeekhoorn.comwww.mien.be/3k6.htm (ontroerend)www.kleinedromen.nlNog meer nodig ? 🙂

  Like

 2. Nou zeg, ik dacht dat ik dit weekend druk was geweest, maar ik zie hier een complete make-over. Daar ben je wel even zoet mee geweest denk ik zo (tussen de bitterballen door??) Ik geloof dat ik er maar eens goed voor moet gaan zitten, maar het ziet er strak en gezellig uit!

  Like

 3. Leuk zeg! Hoe doe je dat met die pagina's? Ik probeer dat al weken, maar als ik een extra pagina probeer te maken wordt de eerste pagina gewoon overschreven. Ik ben er na uren priegelen maar mee gestopt! Ben dus erg jaloers op jouw extra pagina's…:-). Groetjes Es

  Like

 4. Kom ik zomaar binnen waaien bij de nieuwe Floor :)) De oude niet gekend, maar deze is wel erg leuk. Hier kom je zomaar niet vandaan haha. Dus, ik ga volgen hoor. Kom ik zeker nog een keertje buurten. Fijne zondag verder..Groetjes, Sonja

  Like

 5. Toppie Floor……………leuk gedaan !!! alleen mis ik bij de leukste winkels ….eh …onze winkel…….en datzelfde ook bij de webwinkel………….tja…………..hoe komt dat nou????Maar voor de rest helemaal Floor………..!!!

  Like

 6. PFFFFFFFFFFFFFFF daar heb ik dan weer geen geduld voor he…en dan maar afwachten of er na de klik op de knop alles er ook weer zo uitkomt als je gedacht had, of dat je van voren af aan moet beginnen! Nee dank je….nu even niet….Denk dat ik morgen maar eens een java mokka bij starbucks ga scoren…*KUCH*…….OU?????????????????????Kijk ik zoek nog een leuke adresje in Haarlem, om te logeren met een vriendinnetje…heb je dat niet???TOEDELSLynda

  Like

 7. Je bent niet voor niets zo druk bezig geweest. Chapeau hoor;)Ik vind het heel verfrissend om op deze manier een blog te zien, en wist helemaal niet dat het zo ook kon.

  Like

 8. Prachtig, prachtig! Kost je een uur of wat maar dit past (eerlijk=eerlijk) toch meer bij je. Ik denk dat je andere lay-out misschien toch iets te druk was…Lekker strak nu en daar houden we zo van als ons lichaam het af laat weten qua 'strakheid' betreft. Daarom ben ikook om, geen gepruts meer maar een strakke lay-out.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s