Bijna weekend …


Princess Black Fryer 19,99 eurootjes das de frietpan die ik haalde bij de Blokker vanochtend , geen geld toch mensen , geen geld , lekker een jaartje bakken …
Daarna vloog ik naar de Dixons voor cartridges en die die ik moest hebben hadden ze niet, wel anderen , dus ik zeg doe die dan maar voor de helft van de prijs en dat deed ie. Het werkt bijna altijd , je moet het niet vragen gewoon afdwingen.
En toen vloog ik naar de bakker waar ik brood haalde, veel brood voor de monsters.
En toen vloog ik door de regen naar huis , wat niet ver is want de bakker ligt schuintegenover me .
En toen ging ik aan het werk en toen wilde/moest ik foto’s maken maar dat gaat niet :veel te somber en triest weer burk.
En verder erger ik me ROT aan die politiek, slappe lullen zijn het , allemaal slappe lullen.
De kiezer heeft gekozen mensen maar wat krijgen we een paars plus , nou ik hoop het toch echt van niet, het hele NL systeem is krom , dat zouden ze gewoon moeten herzien, veel te veel partijen en veel te veel gezeur.
En zet die aap gewoon in de regering anders zal je zien dat ie volgende keer NOG meer stemmen krijgt.
En verder erger ik me vrolijk verder over zoveel onnozelheid en die Maxime Verhagen pffff , tsssss, grrrrrrr. Nee aan tafel met PVV en VVD wil meneer niet maar nu het dan misschien paars gaat worden roept de oetlul dat VVD daadkracht moet tonen.
ROT OP !!!
Ik word doodziek van dat eromheengedraai en elkedagdenkikwatanders gedoe .
Ik denk dat ik een partij ga oprichten….
En nu moet ik nog boodschappen doen, frietvet halen want bitterballen in een lege frietpan mikken heeft niet veel zin denk ik.

23 thoughts on “Bijna weekend …

 1. Hoeveel broden eten die koters eigenlijk wel niet op ´n week? Jij maakt de bakker steenrijk man!En frietpannen, tja Floor, das een pijnlijk onderwerp hier. Ik mag nl. geen frietpan en geen platte tv op de slaapkamer. De man wil het niet. NIET. Maar… ik zou ook dichtgroeien met een frietpan. En het stinkt zo. En dat schoonmaken hè, gatverdamme!Dus wij eten zelfgemaakte friet bij z'n moeder. Heeft zij de stank en wij de lekkere frietjes. Goeie deal!En ja, dat slappe gedoe, paars plus, mag ik een teiltje??!! Ik werk in de gezondheidszorg, dus veel van die geitenwollensokken om me heen. Dat gezwets ben ik zooooooooooooo moe hè? Dat slappe gelul. Na al die jaren in de zorg weet ik één ding: je moet mensen vooral niet teveel ondersteunen,voordoen enz. Laat ze vooral voor zichzelf zorgen, anders zwelgen ze er in.En ik ben het kind van een voormalig bijstandsmoeder en zwaar alcoholistische vader dus nee, ik kom niet uit een gegoed milieu. Ik heb zelf wat van m'n leven gemaakt. Zouden meer mensen moeten doen.Dus ik doe mee met je partij. Hoe gaan we heten?

  Like

 2. Oh Floor, als jij een partij begint dan heb je heel veel stemmen in blogland meid. Want die kerels in de regering brrrr…..En veel succes met de bitterballen morgen.

  Like

 3. ah, dank voor de tip. nu alleen nog hopen dat die knakeblokker ze hier ook nog heeft ; )verder hier ook herfst en kijk zo weinig mogelijk nieuws ff. toch alleen maar voetbal of politiek. gruwel ende kots.

  Like

 4. Sterk plan: Roze Frietuurpannen, mijn stem heb je!!! Mocht je steun nodig hebben bij het uitwerken van jouw partij-programma dan geef je maar een belletje. Alle Bloggers samen in één ruimte, een telefoon met speaker-functie, de telefoonnummers van huidige politici en allemaal over the P. gaan….Wow!!!!

  Like

 5. Jo! Bak ze. En ja, hier ook regen! (hahaha, das dus hemelsbreed 1000 meter ongeveer…)Kan ook minder zijn hoor, ik ben namelijk niet goed in afstanden schatten. Hé… ik ben ook ergens dus niet goed in. Maar wel met rosé drinken. Dat gelukkig wel. En koken en bakken. Ja, ook bitterballen. Lekker. Met mosterd. Mmmmm. Ruik ik nou jouw frituurvet?Fijne wedstrijd morgen allemaal.(Waar is mijn winterjas?)Liefs,

  Like

 6. Geen druppel hier. Regen bedoel ik.Ik word je staatssectetaris als jij aan de macht komt en je G. kan ons dan overal naartoe rijden. Want dan doen we wel alles samen natuurlijk! En mijn G. wordt persvoorlichter. Hahaha! Lekker frituren nu, en verslik je niet in een bitterbal…

  Like

 7. Ja Roelien, dat was ook mijn eerste gedachte en dan nog wel van het merk princess!!!YES Floor for president, ben benieuwd naar je verkiezingsprogram (begin in ieder geval met het afschaffen van de maandag).Oef die Lynda, dat zit hoog…. hoopr maar dat moedertje geen tijd heeft om blogjes te lezen hahaha

  Like

 8. Er waren toch teveel partijen en dan ga jij er nog een oprichten? ;-)Dat moet je trouwens echt niet willen hoor. Politiek is een slangennest helaas.Dus: ik wens je heerlijke bitterballen en dat die zomer maar 'ns gaat komen!

  Like

 9. Zo Lynda is haar ei ook weer kwijt, die alleen is al goed voor 8 reacties! hahaMaar het is gelukt zie ik…én dan nog wel een zwarte, wist niet eens dat die er waren.Nu nog wat vet en bitterballen en je kan er tegen aan Zaterdag!Bak ze!groetjesss

  Like

 10. Hier nog geen regen . Hoop er ook niet op we gaan zo naar festival@festivalclassique.nl En daar kan je geen regen bij gebruiken. Ik schiet wel even het binnenhof op en zeg tegen ze uit jou naam dat echt op moeten gaan schieten. Anders blazen we de hele zooi af. niet op hoor want dat is wat anders . Gewoon nieuwe verkiezingen met jou lijst erbij. Nou de ballen…….Dan maar he Lieve groet leni

  Like

 11. ach man, stelletje lamzakken, dat schele gewazel en gebazel…..zielig gewoon hoe belangrijk die mannen zichzelf vinden, maar hoe ze toch NIET in de gaten hebben dat ze zichzelf zwaar voor paal zetten(je mag zelf voor het woordje paal iets anders verzinnen hoor ;)).BLURGH!!! Ik kap ermee….ik ga me richten op het weekend…..ook hier malaise rond de frietpan……ik ga zo schoon vet halen en mn schoonvader(je geloofde me niet) komt 'm schoonmaken!! HA!!! Verse hapjes uit vers vet!O enne…..ik vlieg nog steeds door een waterig zonnetje…..zo, heb je er nog wat bij om je aan te ergeren!!*grijns*…ahum…….Ik ga me nu alvast ergeren aan een logeetje dat ons vandaag met haar bezoek vereerd! KOTS>……mn oudste dochter brengt een "vriendinnetje"mee…..het kind kan er niks meer aan doen, te laat, compleet verpest door haar ouders…..zwembad….ma die niet werkt, maar O ZOOOOOOOOOOO druk altijd is met haar nagels, kapper, pianoles en etentjes met manlief.Pa die er vaak niet is(met ma) en ergens directeur is en die ma een cabrio met haar verjaardag gaf, een zwembad voor zn kiddies liet aanleggen.Dat meiske is dus 11….en is bv naar de kapper geweest, ja und??? Nou dat is niet ZOMAAR de kapper,NEUJ….mevrouwtje gaat(zoals ze zelf zegt) naar DE kapper, waar alle sterren ook komen(YEAH RIGHT…THIS IS LIMBURG;)) En mevrouwtje die niet gewoon uit gaat eten(NEUJ….."wij gaan heel sjiek eten bij een 2 sterrentent"!!!!)En MIJN puber kijkt daar natuurlijk enorm tegenop……de sufferd……maar goed;).Half negen naar boven en morgen half negen naar huis, kan ik dat maken denk je??? Ik moet me ZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO goed houden om niet kattig tegen d'r te doen he….*snuif*…..Maar goed….jij redt er 7 dit weekend, dan moet ik er toch 4(want meisje 2 moet dan natuurlijk ook iemand vragen) voor 1 nachtje wel heel kunnen houden ??;)TJAKKA!!!!

  Like

 12. Alle ogen zijn nu op jou gericht hè! En dan heb ik het niet over die bitterballen, maar over die partij die je gaat oprichten. Floor gaat ervoor (oh nee, dat lijkt teveel op Door), eh Floor gaat tenminste door dan?Komop je kunt het, je bent tenminste eerlijk en dat is al heel wat!Goed weekend, geniet van je Princess en kijk vooral niet naar buiten..groet Roelien

  Like

 13. Verbaasd me niks dat je korting krijgt bij Dixons, je bent toch een BN'er en hij weet natuurlijk ook wel dat het weer een gratis reclame oplevert.BTW, een afwasblokje was wel voordeliger voor die frituurpan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s