Ik druk?


Ja ja ik ben er nog , alleen druk druk druk.

Ik moest vandaag naar Amsterdam en NL zou NL niet zijn als er geen geweldige lange files waren en ik dus zowat in mijn broek pieste en een wegtrekking had omdat ik zooooo nodig naar toilet moest en er geen bos in de buurt was , noch een tankstation, want ik stond stil in de auto.
En toen ineens reden we weer , stapvoets, en ik snakte naar lucht , wou dat ik een Tena Lady bij de hand had , dan had ik gewoon in mijn broek geplast namelijk , maar ja die had ik niet , dus ik kneep de boel samen ….
En daar net toen ik dacht ik ga flauwvallen was daar een tankstation, met een toiletjuffrouw, dus het was nog schoon ook , ik vloog die plee op en moest me inhouden niet ontzettend te gaan kreunen op dat toilet van opluchting maar dat doe je niet want je wil niet dat iedereen denkt dat je iets anders aan het doen bent dan plassen natuurlijk. En toen ik klaar was kon ik die toiletjuffrouw wel zoenen zo blij was ik met haar maar ook dat deed ik niet, ik heb me gedragen , keurig was ik zelfs…
En toen kocht ik nog twee flessen water en een koffie want ik was immers alles kwijt en dat moest bijgevuld worden, volgt u nog?
En na Amsterdam scheurde ik weer naar huis om na 3 minuten thuis de auto weer in te vliegen want ik had een afsluitend gesprek met de juf van middelste, die die niet wil leren u weet wel die middelste, en wonder boven wonder, het wonder geschiedde, de dame heeft het licht gezien en had haar best gedaan de afgelopen periode .
Opgelucht verliet ik het pand om meteen naar mijn mobiel te grijpen want die ging , en dat was juf van jongste . Jongste dame blijft altijd over op school , moeders is druk weet u wel , en die was niet overgebleven, neeeee, die was met twee vriendjes en een vriendinnetje naar de stad gegaan. Want zei ze “het was zo mooi weer en we dachten we gaan een ijsje kopen want M (vriendje) die had geld en toen het ijsje op was gingen we voetballen want het was nog geen tijd om naar school te gaan en ik had mijn brood in de pauze al opgegeten dus ik had tijd genoeg”. Logica van een 9-jarige… Dat ondertussen de hele school , juffen, overblijfmoeders, in alle staten waren want ze misten 4 kinderen dat kwam niet in het grut op , nee, mooi weer joh, we halen lekker een ijsje . Enfin de school heeft het grut al streng toegesproken , voor straf moeten ze een opstel erover schrijven . En ik ben niet boos geworden, heb gezegd dat het niet kon natuurlijk en dat ze echt beslist voortaan NOOIT meer zoiets moeten doen maar het kind was zo geschrokken op school , had daar de boel bij elkaar gejankt , dat ik dacht die heeft haar lesje wel gehad, die doet het niet meer (en stiekem, stiekem vond ik het nog best leuk ook dat ze lekker een ijsje gaan halen , ja zeg nou zelf het is toch mooi weer?? maar dat ga ik natuurlijk never nooit niet zeggen hè dat begrijpen jullie….)
En kwam ik erachter dat ik de afspraak met de huisarts vergeten was om nog een moedervlek te laten weghalen , de uitslag van die andere is nog niet binnen . Dus moet ik weer een nieuwe afspraak maken .
En toen moest ik nog auto uitladen, stond de straat hier vast, bedenken wat we gaan eten en de honden ophalen.
Onze dogs zijn vandaag een hele dag naar dierenplezier (KLIK) geweest , das zo leuk daar, ze zijn gaan oefenen voor als we op vakantie gaan , dan gaan ze daar naartoe.
En nu liggen ze compleet uitgeput hier te ronken , die horen we niet meer…
En nu moet ik dringend even bijkomen en nog heel veel doen voor de winkel en dan nog in bad, en luizen controle doen en de mannen kijken voetbal , La France voetbalt , jaja , en dan ga ik morgen weer normaal blogje doen als ik tijd heb want ik ben druk morgen , heel druk.
Want weet u nog die hulp van mij die ligt in Kreta te niksen , tssss dus moet ik ook nog poetsen en wassen en strijken nog meer dan normaal en dan de rest nog en de 7 monsters zijn morgen hier en die moeten eten, ik moet nog een frietpan halen voor zaterdag en een fleecetrui want het word 16 graden mensen dit weekend en dat je het weet : het is juni, tis nog geen oktober…
Ben je al moe van mijn geratel? goed zo lekker slapen vanavond en tot morgen xx

20 thoughts on “Ik druk?

 1. Wat een ramp hè, moeten plassen in de file.En zo'n plastuit lijkt me ook niks.Ach ja, oefenen we de plasspieren nog maar eens extra.Lekker slapen, Groetjes, Margot

  Like

 2. 15 graden zelfs. met windkracht 5 hier aan de kust. en regen. oftewel, herfst going on winter #foei! maar wij gaan lekker bowlen =) op de kinderbowlingbaan nog wel! moeten plassen in de file sucks! ik ken het. dat je buikpijn krijgt, en wou dat je 'ne gozer was en zo ; )en stiekem van 't schoolplein af deden wij vroeger zo vaak hahaha maar dan in de pauze. en dan zorgen dat we er op tijd weer waren natuurlijk #duh ; )als je 'n goedkope frietpan hebt gevonden, let me know, ik wil nu namelijk ook 'n nieuwe!goed weekend =)

  Like

 3. Heerlijk………….ik dacht al tis zo stil vandaag………………waar zal ze zijn???……………wat een verhaal…………..herkenning herkenning !!! plassen auto…benzine pomp……hahahahahh!! welterusten meis………………slaap lekker…..liefs Ria…

  Like

 4. Oh meid, ik ben vanmiddag ook die kl… A2 uitgereden, nou ja stapvoets dan….. Maar goed, we zijn weer thuis en kunnen weer achter de pc…..Ach en die kleine meid met haar ijsje.. prachtig

  Like

 5. Ha,ha,ik heb het nog kunnen volgen,hoor.O,files rond amsterdam dat is iedere dag een drama,wij staan er bijna iedere dag in en, het maakt niet uit hoe vroeg/laat je gaat je staat bijna altijd vast.Moest wel lachen om je verhaal.Slaap lekker voor straks.Lieve groetjes,xxx.

  Like

 6. hihi- IK pies bijna in m'n broek van je hieper-de-pieper verhaal…M'n stiefvader heeft er ook een handje van: maar heel veel doorratelen over wat ie allemaal gedaan heeft en dan denkt iedereen dt hij enorm veel doet…maar eh, die frituurpan had je nu al 10 keer kunnen halen, zo vaak als die voorbij is gekomen hier. En die jongste van jou: heerlijk toch, die maakt zich in ieder geval niet druk!

  Like

 7. Heerlijk, heerlijk wat een verhaal. Ik zal het adres van m'n mams geven kan je op de helft van Adam en Hwijk gaan plassen in Huizen. Vindt ze vast niet erg die moeder van mij. Kan ik een open sollicitatie doen als hulp in de huishouding, nanny, personel-nurse, frituurdame, inpaksnol en opruimnicht? Fulltime aub…

  Like

 8. Pfffff wat een geraas, maar heb 't kunnen volgen…denk ik. Ja leuk, de logica van een 9-jarige, weet er alles van. Slaap lekker straks en vergeet ook niet morgen een nieuwe afspraak bij de DR te maken!

  Like

 9. *ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ*…GAAP…nu even niet…………………….GAAAAAAAAAAAAAAAP………………….;)*wappertmetlaatsteenergieinhand*Lynda

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s