Ieeeee

Ja ik weet het ik had al een blogje gemaakt vandaag maar was nog wat vergeten te melden…
Mijn hele huis ruikt naar Marseille zeep, ik ben flink tekeer gegaan …

Gestofzuigd, puin geruimd, toilet geschrobd, was gedaan, aanrecht, vloer gedweild etc etc
En ik moet even mijn persoonlijke drama van gisteren nog even kwijt: Het was zo…
ik ging naar de schoonheidsspecialiste. Schoonheid en specialiste, de naam zegt het al.
Nou nou nou ik kwam naar buiten en ik kan u zeggen
HET WOORD SCHOONHEID WAS NIET WAT IN MIJ OPKWAM HOOR
noch het woord specialiste maar dat terzijde.
Ik ging voor een gezichtsbehandeling en het verven van mijn wenkbrauwen want die krengen zie je niet, die zijn blond, en in de zomer nog blonder, ik krijg en zo’n albino look van zeg maar…
en dat wil ik niet dus verf ik die krengen altijd. En dat gaat altijd goed want je moet ze gewoon donkerblond kleuren, niet zo moeilijk , zou je zeggen.
Maar die specialiste van me die had denk ik een blackout gisteren of zo en kleurde mijn wenkbrauwen met een mengseltje van bruin en donkerbruin/zwart en omdat het altijd lang duurt dat donkerblond verven wat ze normaal doet , kletsten we wat af want het moet lang intrekken.
En ik voelde aan mijn water dat er iets mis was toen ze maar bleef wrijven over die wenkbrauwen, er nog een peeling overheen gooide en weet ik wat voor spul nog meer.
En ja dan moet je op een gegeven moment wel tegen je klant zeggen dat het ietsjes donkerder is dan gebruikelijk , dat ze het ook niet begrijpt, dat het absoluut niet misstaat echter.
Ja DOEI !!!!
Ik heb een soort van zwarte snelweg boven mijn ogen ZWART JA ! EN het STAAT HELEMAAL NIET . Ik waarschuwde lief aan de foon en zei iets in de trant van: ” niks zeggen , over een week is het minder hoop ik , ik weet dat het er niet uit ziet”.
Hij zei idd niks , maar telkens als ie me aankijkt beweegt ie zijn wenkbrauwen, zo geinig …. de grapjas.
Kinderen kwamen thuis 1 voor 1 en die riepen dit:
“Jee wat heb jij gedaan met je wenkbrauwen?”
“Ieeeee die wenkbrauwen”
en de derde riep:
“mamaaaaa je hebt zwarte wenkbrauwen” (alsof ik dat niet wist grrrrr)
Dus de komende week(en) loop ik voor paal …. en telkens als ik in de spiegel kijk schrik ik me een hoedje want ik vergeet snel namelijk…
lees verder hier beneden dat was het eerste logje van vandaag .

30 thoughts on “Ieeeee

 1. Oei. Kan inderdaad niet zeggen dat het mooi is gedaan…. En helemaal balen van de kleur!Ik mag toch hopen dat je niks hebt hoeven betalen?? Een tegoedbon meekreeg zelfs?

  Like

 2. Tja, en nu??? Aanklagen dan maar? Je poets al weg en nu ook nog zo'n behandeling bij de schoonheids'specialiste' moeten accepteren? Het is gewoon to much!

  Like

 3. Ik geniet van je verhaal sorry hihiihi niet je wenkbrauwen hoor errruugggg!!!maar ik ga je wel volgen! en nu nog wat meer lezen!geinig dieuuuuh specialiste ahum blond??? hoog blond???? platina???Wat balen kun je ze niet ontkleuren??Ik wens je succes deze weekoja citroensap en zon werkt ook krijg je alleen een behoorlijk rood voorhoofd van ook niet zo!! lijkt me.Wat een tip niet doen hoor heb ik in mijn studententijd gedaan dat is pas errruuggg!!fijne weekYolanda

  Like

 4. Enne .. de behandeling was gratis neem ik aan ?Hmm vaak wassen . met zeep. Misschien met Head en Shoulders .. das toch zooi misschien helpt het welgr. Elise

  Like

 5. Oh lieverd dat meen je niet! Ik mag hopen dat je NUL hebt betaald? Wat een tuthola: zeg dan wat voordag je gaat peelen: je klant ziet het toch uiteindelijk!Arme jij…Ik ben wel weer jaloers op je naar Marseille zeep ruikende huis…..niks ruikt zo lekker als Marseille zeep…Kan je je wenkbrauwen nog een keer verven? Of bleekt het op?

  Like

 6. O help! Ja antiroosshampo, die tip ken ik ook!! Een paar keer per dag zou ik zeggen :))Pff lekker zo'n vakvrouw!!En..verder wel een gezellige middag gehad met jeugdvriendin?Groeten, Corine

  Like

 7. tja, dat had een vriendinnetje van mij ook; op de dag voor haar trouwdag!! arme ziel,. afijn ze zijn nog steeds gelukkig samen. ik zou ook aan de antiroosshampoo gaan en dan tussentijds wel vies maken anders helpt t niet (beetje gel of zo) enne, deze expertise heb ik alleen wat betreft hoofdhaar (ben ooit zalmrose geweest) weet niet of het voor wenkbrauwen ook werkt.

  Like

 8. Dat kostte niks hoop ik? Anders moet je dr maar hier op je blog zetten, krijg je vast alsnog je geld terug. Spiegels weg een tijdje, die pratende kinderen vertellen je al genoeg. Frituurpan dan. Vaatwasblokje erin en 100 ml water en aanzetten op 190 graden. HELEMAAL schoon. Nah krijg je zomaar een huishoudtip, ik dacht dat kun je wel gebruiken nu je hulp weg is. Mag ik dan van jou een tip (het lijkt wel kwartetten): ik heb een hulp die kletst zoveel, zoveel sjonge, over allerlei problemen, over haar familie of een combinatie van die twee en poetsen ho maar. Vandaag moest ik werken, was zij dus alleen thuis. Dat lijkt me goed, heeft ze ook niks om tegenaan te kletsen. Kom ik net thuis, ik zie niks. Volgens mij heeft ze tv gekeken en koffie …Weg ermee denk ik….

  Like

 9. Het was toch geen 4uur. Cup á soup break…..Wassen met antiroos shampoo van head en shoulders. Dat is funest voor gekleurd haar, dus helpt het misschien ook op de wenkbrauwen.

  Like

 10. Whahahaha sorry hoor,moet je het maar niet zo grappig vertellen,ach en de tijd gaat zo snel,voor je het weet is het weer de oude,wens je nog een fijne avond,lieve groet Joke.

  Like

 11. Foutje, bedankt! Loop jij vreselijk voor leuter zeg de komende week. Ik doe het altijd zelf en tot nu toe gaat het goed en dat terwijl ik ze ook van blond naar zwart verf! Lachen met G, wacht maar tot ie gillend wakker wordt, dan trek jij lekker nog eens je brouwsels op…

  Like

 12. Ieeee! Bedankt voor de waarschuwing, heb toevallig onlangs een afspraak gemaakt om in de week voordat ik op vakantie ga (voor het eerst)mijn wenkbrauwen en wimpers te laten verven. Ik ga ze HEEEEL alert houden, geen geklets, maar focus op de arbeid!Veel plezier met je bezoek vanmiddag!

  Like

 13. Oh wat erg voor je vooral omdat ik er nog een binnenpretje van krijg ook. De dochter van mijn pedicure van weleer had een model nodig voor het oefenen met tatoeëren van wenkbrauwen. Uiteraard bood haar moeder zich vrijwillig aan (tja als niemand anders het doet wat moet je dan als moeder). Het was echter dochters eerste keer. Nog heel lang erna heb ik mijn pedicure niet gezien, ik zal alleen maar haar getatoeëerde wenkbrauwen. Ik denk dat je met geverfde wenkbrauwen toch beter af bent, als pleister op de wonde Floor!Groet Claudia

  Like

 14. Nee, wat een drama. veel citroensap er in en dan zonnen? (sorry de zon is er effe niet)Ik heb zelf een beetje teveel geplukt de laatse tijd dus ze waren iets te dun geworden. Mag van de Schoonheids specialsite even niet meer er aan zitten. Ik erger me nu al dood aan al die "extra" haartjes. Maar zwarte wenkbrauwen lijkt me een iets groter drama.

  Like

 15. kreeg je nog korting??? tjonge zeg dat is flink balen….vorig jaar knipte de kapper in mijn nek..bloeden.. ze schrok er zelf van.. kreeg wel korting en een wondje is zo over , maar je wenkbrauwen.poeh dat moet ook flink pijn doen aan je hart dan…zeker als je steeds in de spiegel kijkt.Hoe lang gaat dat duren??

  Like

 16. Oh.wat.erg! Ik had het ook de eerste keer dat ik het zelf deed. Maar dat je sch.h.specialiste dit overkomt….. en zul je net zien: komt je ouwe vriendin ook nog vanmiddag….Kun je ze niet afplakken ofzo? En lekker van G om niets te zeggen, maar wel lekker te lopen trekken met z'n wenkbrauwen…

  Like

 17. Verbannen..Alle spiegels de eerste tijd verbannen..Laat ze maar lullen, jij hebt iets wat zij niet hebben:Zwarte wenkbrauwen!!!Sterkte, ook met je huishouden.Als ik lees wat jij allemaal al hebt gedaan vandaag, moet ik ook maar uit mijn stoel.Ik kan natuurlijk niet achterblijven.Groet.cobi

  Like

 18. en je kunt naar niks anders kijken dan naar die koolzwarte strepen boven je ogen!!!!!!!!!!!! YAK!!! en dan zul je zien dat de ogen van he bezoek van vanmiddag ook alleen maar naar BOVEN je ogen afdwalen..:D……lekker dan!!! Heb je het wel moeten betalen?????ajuukes!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s