Maandag en blij ????


Maandag (weerrrr)

Ongesteld (heftig)
Op dieet (story of my life)
Begin veertig en in verval (tell me something new)
Dus eigenlijk alle reden om stikchagrijnig te zijn, om compleet depri in mijn stoel te hangen, om aan de prozac te gaan .
Maar ik ben ondanks alle ellende gewoon heel vrolijk.
Ja echt
En niet omdat er nu een voetbal wedstrijd bezig is , ideaal moment om naar Adam te rijden denk ik wel want geen hond op de weg natuurlijk.
Maar omdat ik naar Frankrijk ga.
En dat besef is zo bizar, ik besef nu pas dat ik het gewoon enorm gemist heb , ben al drie jaar niet geweest en ik mis het echt , enorm.
Als je er 12 jaar gewoond hebt is het toch een beetje je vaderland geworden.
Mijn oma haar ouders waren ook Frans van origine dus misschien dat er toch nog wat Frans bloed door mijn aderen stroomt…
En dus mensen ik ben niet kapot te krijgen vandaag.
Ik ga naar Frankrijk !!! En ik ga nu voortaan weer veel vaker naar Frankrijk, ik ben gewoon een veel leuker mens als ik naar Frankrijk ga of weet dat ik er naartoe ga.
YES VIVE LA FRANCE !!!!!
En voor wie heel nieuwsgierig is waar en hoe KLIK KLIK maar even dan ….en geniet…

20 thoughts on “Maandag en blij ????

  1. Wij gaan niet dit jaar (op vakantie waardanook naar toe) maar ik ben erg blij voor jou! Kan mij de opwinding volledig voorstellen! (en wacht natuurlijk met smart op de blogjes die gaan komen!) Ennu…je mag best terug zwaaien hoor als je in je geweldige auto voorbij scheurt (ik dus op de fiets…) op maandagochtend zo rond 9 uur in de buurt van de AH! Hahahaha…Liefs,

    Like

  2. Heerlijk voor je dit vooruitzicht. Bij alleen het idee al, knap je op want met al dat Franse bloed door je aderen, kan jij er ook niets aan doen dat je naar Frankrijk verlangt!En je kids die hebben nog meer Frans bloed: die moeten toch zeker ieder jaar terug met hun moeder? Dus meteen boeken voor volgend jaar als de vakantie voorbij is en bevalt!

    Like

  3. Haha fijn dat je ondanks alles zo gelukkig bent,omdat je naar Frankrijk gaat,gaaf je hebt er gewoond,zou ik ook wel willen,heb hele mooie te koop zien staan en mensen die ik ken hebben er huizen en dan zie ik de foto`s,zo geweldig,maar goed ik blijf dromen en hopelijk ga ik volgend jaar er heen voor een vakantie,fijne dag nog,lieve groet Joke.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s