9 thoughts on “Ik ben zo blij,zingt u mee??

  1. Ik had gejoetjoebd op 'ik houd van Frankrijk' maar zonder resultaat. Maar nu zie ik hier Amazing Stroopwafels staan en krijg ik zo'n Oh ja momentje. Ik ga het liedje maar niet draaien, het zit nu al in mijn hoofd!

    Like

  2. Je komt wel terug hoor.Weekendje Harderwijk is nog te verantwoorden, maar Frankrijk red ik niet.Maar ik zie dat de vakantie niet snel genoeg kan beginnen voor je en dat je heeeeel happy bent.WIJ doen mee hoor, en WIJ worden kampioen.Groetjes, Margot

    Like

  3. *HANDENINDELUCHT* "we gaan naar Frankrijk en komen vanzelf weer terug, we gaan naar Frankrijk……..". :)Tuurlijk kom je terug, je gaat ons missen …BIG TIME!!!! *GRIJNS*Toedeloe!Lynda

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s