Tis vrijdag…


Gisteravond was ZIJ hier .

Jajaja na een dagje kuren kwam ze even gezellig langs met een fles Baileys, jammie. Superslank is ze, bruin, ziet er top uit dus die hoeft zich totaal geen zorgen te maken morgen in de sauna…
Het was gezellig, lekker gekletst en toen moesten ze weer terug naar het hotel. En die verhalen over naakte mannen , luidruchtige vrouwen in kruidenbadjes moet ze zelf maar vertellen hoor…
En dan moet ik dit even kwijt , onze slager , H vandeBeek , die maakt verrukkelijke grilstengels. En die stengels zijn het lekkerst als ze warm zijn , dus wat deed ik? Ik zeg tegen H als je ze weer in de gril hebt liggen sms me dan even dan kom ik ze meteen halen . En zo geschiedde , ik kreeg enkele dagen later een smsje “De stengel is warm” (er stond : de stengels zijn warm) maar dat las lief niet , hij las het eerste met een onbekend telefoonnummer .Dus keek mij vragend aan…
Ja en lul je daar dan maar eens uit….
Vandaag breng ik de twee jongsten naar hun pa , even langs mijn ma nog die net thuis is uit het ziekenhuis en dan weer terug de file in richting ons eigen huisje.
Oudste gaat niet mee want die heeft toetsweek.
En over twee weken heeft ie hockey uitje en dagje met de klas naar Walibi dus dan gaat ie ook niet….
En het WK komt eraan : dus ik moet bitterballen inslaan . Want de mannen kijken voetbal en ik maak traditiegetrouw altijd bitterballen en ik weet nog 4 jaar geleden dat er nergens meer 1 bitterbal te koop was, Nederland was bitterballen loos.
Dus ik ga de vriezer leeghalen en heel veel bitterballen in slaan want je weet maar nooit hoever ze komen, en hoeveel bitterballen die mannen hier kunnen verstouwen op een avond (das enorm), o ja dan moet ik wel ook nog even een frietpan kopen want die flikker ik altijd weg na een jaar….
Zo en nu vlieg ik onder de douche , vlieg een rondje door het huis om alles te stylen want zometeen komen ze een reportage maken voor een blad .
Even een puntje nog: Balkie ik vind de man niks , ben Balkie moe na 8 jaar maar de beste man was gisteren na zijn ongelooflijke nederlaag als eerste weer paraat en aan het werk. En dat vind ik toch echt wel weer ongelooflijk aan die man , gewoon trouw en met evenveel kracht en moed je werk afmaken ! Das karakter.
En daar kunnen weer velen een voorbeeld aan nemen !19 thoughts on “Tis vrijdag…

 1. Hmmmmm, goed idee: ik ga ook bitterballen inslaan voor de mannen….en mini-fricadelletjes en…..jemig Floor: jij bent slecht voor mijn lijn!

  Like

 2. lekker van die stengels hoor!!!!!bestel dan maar geen warme ballen bij hem.. dan krijg je zo'n smsje van mijn ballen zijn warm oid…oh wij gooien onze frituurpan ook regelmatig weg hoor…hebben er nu zeker 4 verleten in 10 jaar.. je krijgt hem echt niet meer goed schoon na een tijd en je wil je ballen toch niet in een ranzig pannetje klaar maken…en dan bakken we zeker niet eens elke week…maar bij jou moeten er heel wat porties per keer in dus kan me voostellen dat t sneller vuil wordt nog..

  Like

 3. Nou niet overdrijven hoor, ik bloos ervan! Ik vond het super gezellig bij je: wat ben je toch een lieverd. Vriendinnetje vond het oom heel leuk en nu wikkel ik me in m'n nieuwe sjaal! En dat je oudste niet naar W.eert is kwam me ff heel goed uit…?!

  Like

 4. wat een geraaskal floor 😉 … ik was even een uitstapje maken bij je blonde vriendin en heb me even vergaapt aan Paulus.. LOLFIjn te horen dat je moeder wwer thuis is!

  Like

 5. Ha,ha,heb enorm van je blogje genoten vooral van het sms je.Hier ook geen frituurpan in huis,vieze,vette dingen,brrr.Inderdaad karakter van PJB dat hij de volgende dag weer paraat was,top.Fijn weekend.

  Like

 6. Frietpannen weggooien na één jaar. Waarom dat dan?Balkenende is superintelligent en heeft hart voor de zaak. Alleen jammer dat hij het charisma van een (om maar even in de sfeer te blijven) bitterbal heeft. Ik vond het best triest om hem zo te zien afgelopen woensdagavond. Ik vind het nog steeds ongelooflijk dat er mensen zijn die vrijwillig voor een baan als politicus kiezen. Je doet het nooit goed, krijgt overloos veel kritiek en verdient in vergelijking met bijvoorbeeld het bedrijfsleven nog niet eens zo heel veel geld.

  Like

 7. Ik heb hetzelfde hoor met frituurpannen, hoe schoon je ze ook poetst, na een tijd krijg je ze niet meer vetvrij en dus moet ie bij mij dan ook weg!Lachen van je slager, ik denk dat G je sms-jes nu gaat controleren….. ;-)En ja, je kunt van JP zeggen wat je wilt, maar hij heeft de laatste 8, 9 jaar keihard gewerkt voor ons land en hij heeft wel karakter! Da's heel wat beter om hem zo met rechte rug te zien dat Woutertje die eerst de stekker uit het kabinet trekt en dan meer bij moeder de vrouw wil zijn en maar helemaal opkrast.

  Like

 8. Bah, frituurpannen.Heb er al 2x moeten weggooien, omdat ze me dat zelf kwamen vragen, die pannen. Gebruikten we nooit, maar wel vet erin gedaan…Bel zuslief wel op voor een snackje extra.Nou, de ballen.Groetjes, Margot

  Like

 9. O, heerlijk bitterballen en kroketten. Leuk zo'n traditie tijdens de wedstijden. Het hoort bijelkaar, wedstrijd kijken met een pilsje en een hapje. OT: Ik heb een poultje op mijn weblog over de 3 wedstrijden in de voorronde. Iets voor jouw "mannnen"?

  Like

 10. Wat is een grilstengel??Hier ook geen frituurpan in huis, ik hou niet van die vieze vette stank in huis, als ze frituur willen gaan ze maar naar de snackbar.Erg lachen dat je man het sms-je zo had opgevat ;)Fijn weekend alvast!x

  Like

 11. Je weet niet half hoe ik zit te tandhakken hier naar lekker gegrilld vlees of een stukkie kaas…. We ontbijten met koekjes en sap, we lunchen met chips, koekjes en limonade en 's avonds eten we dan eindelijk warm. Er wordt hier in Korea alleen maar 's avonds echt gegeten. Ik moet mijn eetlogje nog schrijven, maar in ieder gaval:IK WIL LEKKER GEBRADEN VLEES!!!!

  Like

 12. Oh ik vind frituurpannen ook zo smerig, wil ze niet meer in huis bah. Maar ja die bitterballen zijn dan wel weer jammie. Laat ik nou pal tegenover een cafetaria wonen. Ik pik dus gewoon jouw idee en vraag L van de friettent gewoon me te SMSen als ze klaar zijn. Kijken wat schoenenboer denkt wanneer hij leest "mijn ballen zijn warm" :)En tja je kunt zeggen wat je wilt van Balkellende, hij heeft dan wel weer karakter!Alweer een reportage, vertel!Fijne, filelose, dag!XX

  Like

 13. 4 jaar geleden die bittere ballen? Tijdens het EK van 2 jaar terug dus niet? :PEn die slager met zijn stengel(s) LOL…. helemaal geweldig!Succes met alles! (en sterkte ook ;-))XXX

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s