Stemmen!

Ja ik ga stemmen.

En u , jullie ook hoor !!! Als je niet wil toch gaan , je mag geen stem verloren laten gaan !!!
Weet je het niet stem dan blanco maar GA STEMMEN !!!
Enne ik ben gisteren totally in love gevallen voor de baby hieronder dus vandaag nog maar een paar. In blogland worden elke dag baby’s geboren en ik hoor zowaar mijn eierstokken rammelen , nee ben maar gerust , verstand overheerst !! Dat gaat never nooit meer gebeuren…
Enfin stemmen dus ! Oh en deze stemwijzer is HEEL LEUK KLIK (met dank aan Dominique !)

Zou je d’r niet opeten??
O ja en het zijn allemaal meisjes omdat ik geen jongen vond met iets rozigs aan.

23 thoughts on “Stemmen!

 1. Ja chef ik heb gestemd.Misschien kun je zo'n dotje leasen voor een dag, weet je weer meteen dat ze er heeeeel leuk uitzien, maar in het eggie toch anders zijn.Groetjes, Margotxx

  Like

 2. Mijn stem lag voor 9 uur al in de bus, maar ze zijn nog niet uitgeteld voor Flevoland, ben best wel benieuwd wat daaruit komt… En baby's ja zo sweet, maar ook ik heb gelukkig een verstand (al zou je dat soms niet zeggen :P)XXX

  Like

 3. De kabouter was eigenlijk een kado voor zoonlief, hij fluit als je er langsloopt (zeker een kabouwvakker). Jaja het moet niet gekker worden. Aan iemand kado doen hmmm geen gek idee, ken nog wel iemand in Hwijk hij heeft een roze puntmuts op dus….eens vragen wat zoonlief daarvan vindt 🙂

  Like

 4. Zo, het stemmen is gelukt..Toch leuk zo ouderwets met een potlood..En ok ben als zwever toch geland, in het stemlokaal..en nu de uitslag…Zeg, dat meiske in de roze rokje..Om op te vreten..Groet, cobi

  Like

 5. Ik heb gestemd! 2x een rondje rood gemaakt, ook voor G dus. Nu mag ik ook weer mee mopperen de komende jaren. En die baby's zijn leuk. Op internet, niet meer in het echt voor ons.

  Like

 6. Yep, gestemd.Superschattige baby´s, maar als ik hier even rondkijk door de stapels zooi in huize beukenootjes, dan toch maar niet meer, ik neem de tip van de oordopjes over!

  Like

 7. Stembus, AH en de strijk al afgewerkt. Heb hier nog een paar extra super strong oordopjes liggen, klaar om het rammelende eierstokken-geluid te dempen. Ik maak er zelf ook gebruik van.

  Like

 8. Ik ga straks, heb eerst de schuur opgeruimd. En zie er niet uit. En wat een lieverd. Ik wil zo'n kleindochter…..maar nu nog niet hoor…

  Like

 9. *BLURGH*……het kan dus zijn dat dit mijn vierde berichtje bij je is…maar telkens valt mn verbinding weg!!! Zou dat een teken zijn????Anyway….we gaan stemmen, we gaan samen, hand in hand…(voor een beter Nederland hahahahaha)Maar die eeuwige twijfel…..kleine lettertjes gelezen…doe je het goed?EN tja, mijn meiden willen een broertje(kennen het hebben van een zusje al ;))), maar ja…je kunt geen bestelling doorgeven he dus we doen het maar niet…..neeeeeeeee, beter van niet…toch??? nee…..wijs besluit…we doen HET niet…….NEEE LYN!! je doet het niet……echt niet….klaar…einde verhaal…..toch?>?? Jaaaaaaa einde verhaal…..zucht…ze zijn TE schattig…daarom doen we het maar niuet meer…(je ziet…ik en ik moeten nog even ene hartig woordje met elkaar spreken!);)LATER!!!!

  Like

 10. Geweldig die stemwijzer, heb 'm gelijk even gedaan en jawel ik kom elke keer weer bij dezelfde partij uit.Schattig die baby'tjes maar dan vooral bij een ander, haha.Wanneer krijg je de uitslag van de moedervlek?Groet Karsina

  Like

 11. Tuurlijk stemmen we hier ook. Ben gister gelijk die leuke site ingedoken. Wat een gave schoentjes. Ik zie Tove onze kleindochter al liggen met die super schoenen aan. Leuke dag vandaag. Toedels….Leni

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s