Topfilm en Give Away

Gisteravond keken we deze film en het is prachtig echt een aanrader, een feelgood movie !
Mandela wat een man !!!! RESPECT. En wat een acteurs , men o men ,wat zijn ze goed !!!
In de film Invictus wordt getoond hoe de voormalige Zuidafrikaanse president Nelson Mandela zijn volk na de apartheid wilde verenigen door het WK-rugby te organiseren. Mandela, gespeeld door Morgan Freeman, steunt het Zuid-Afrikaanse rugbyteam dat kansloos wordt geacht tijdens het wereldkampioenschap in 1995.


De acteurs uit de film

Mandela himself
Ik heb wat gewonnen bij haar, een give away. Ik win nooit iets maar nu dus wel . En ik heb het al ontvangen ook, prachtig ingepakt en het ruikt overheerlijk en ligt in mijn toilet en het hele toilet ruikt nu heerlijk. Dank je Claudia !

O ja ik moet nog even zeggen dat zij dus ook op de fair was en ik was aangenaam verbaasd , wat een leuk lief mens !

(foto van Bo Butiek)


14 thoughts on “Topfilm en Give Away

 1. Oh mooi! Die film hou ik in m'n achterhoofd voor een duffe zaterdagavond! En wat heerlijk dat je bij Bo wat gewonnen hebt! Het wordt onderhand ook eens tijd, want je bent degene die maar geeft en geeft en cadeautjes aan anderen stuurt! Geniet ervan!

  Like

 2. Ik moet eigenlijk wel even lachen dat je zo verbaasd kunt zijn over mensen die je leest of jou lezen dat ze best wel lief en aardig kunnen zijn, ook hier, soort zoekt soort ook al lijkt het soms niet zo, en soms zit er een vreemde eend in de bijt tussen (A)XXX

  Like

 3. Morgen Freeman is toch echt wel een goede acteur. Ik volg de meeste films van je op, dus deze gaat ook op de lijst. Voorlopig komt er niets van kijken, maar bedankt alvast voor de tip.

  Like

 4. Ik had het al gezien bij Claudia, dat jij ermee weg was. Had ik toch heel die give-away gemist 😦 Wel leuk hoor zo'n give-away, ideetje Floor?!Ik huur/kijk eigenlijk nooit DVD's. Deze moest ik dan toch maar eens onthouden!

  Like

 5. Floor, zowel hier als bij jouw reactie bij mij…in mei geplaatst, kan niet missen, want de titel is Invictus. Zo fantastisch mooi, soms zijn de laatste twee zinnen een pure bron van kracht!!

  Like

 6. Over toeval gesproken…!! Het complete gedicht van William Ernest Henley – Invictus, heb ik een paar dagen geleden op mijn blog geplaatst. Prachtig gewoon!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s