*dag

Hotel , bestaat echt !!


Woonkamer is weer woonkamer , gisteren hebben we onze metamorfose afgemaakt . En de laatste dingen allemaal opgeruimd, een kast eens helemaal weer uitgeruimd en opnieuw ingeruimd en een plaats dat we ineens hadden ….

En die tv beneden:

In 1 dag heb ik de pubers al meer gezien dan anders in een hele week.
Het is opmerkelijk gewoon.
En veel gezelliger ook om ze weer eens beneden te hebben ipv alleen maar boven . Ik werd er ook kriegel van merkte ik want ze kwamen dan alleen nog maar beneden als ze dorst of honger hadden of iets nodig . En daar kon ik dus slecht tegen dat ik alleen nog maar als hotel fungeerde.
En wat zeggen de heren?
Tis niet eens zo erg (ze vinden het zelf ook gezelliger merk ik maar hee je bent puber dan zeg je dat niet, dan zeg je : tis niet zo erg)
Verder niks grappigs vandaag , tis maandag.
En ik ben in mineur en verre van leuk , gezellig, lollig .
Ik ben gewoon depri .
En ik ga jullie daar niet mee vervelen maar dat je het dus maar even weet.
O ja en ik wou dat ik nu in bovenstaand roze hotel zat. Wat echt bestaat en ergens in Hawai ligt..

14 thoughts on “*dag

 1. gek hè, maandag blijft een moeilijke dag. Arme maandag, je zal toch de maandag zijn van alle dagen.pfff Vrijdag, da's pas een mooie dag!! Herkenbaar hoor. Ik voelde me ook wat depri vandaag. Zal het weer wel zijn..groetjes

  Like

 2. mmmm,zo’n hotel zien wij ook wel zitten,even helemaal niets,lekker laten verwennen,heerlijk.Het was vandaag bij ons weer een chaotische werkdag (altijd op maandag-kunst en vliegwerk) dus blij dat het er weer op zit.Groetjes van ons

  Like

 3. Met z'n allen boeken we een weekje hotel daar! Gezellig!En ik ben benieuwd naar je meta-morfi donderdagavond. Als ik nog mag komen… M'n berichtje op Facebook nog gehad?

  Like

 4. Is ook een dag om een erfenis te verdelen. Ging ik gelijk ook naar dat hotel. Is alleen jammer dat er dan weer iemand dood is (erfenis). Maar ja lijkt me wel wat. Heb je die leuke matten gezien met hotel mamma? Echt leuk voor de voor deur. Jammer dat ze geen matten hebben met flappentap. Want na het hotel gevoel komt het flappentap gevoel. Mam heb je voor mij…….. en dan zo met dat handje. Kan je niet vertellen hoe lekker rustig het is als ze allemaal de deur uit zijn … hihi. Alleen dan begint de klus ellende. maaaaaaaaaaaaam verf jij en behang jij…….. Maar goed eens ben ik daar ook te oud voor denk ik dan maar / hoop ik dan maar;-)

  Like

 5. maandag = baaldag, ook heel vaak bij ons..ik heb er geen last van, maar hubbie waddenhout wel..dan de rest van de week maar even weer wat harder werken..Nu gaat hij de schuur opruimen, puinhoop!!!Doeii, Cobi

  Like

 6. Ha die Floor,Wel lekker een effectief weekend gehad….feestje, verbouwing, jongens weer in huis. Plof lekker op de bank met een leuk tijdschrift en dromend over dat mooie hotel!!Succes met opstarten….ik ben hier al wakker hoor met 28 kleuters!!GroetjesAlma

  Like

 7. Fijn dat de pubers de woonkamer weer hebben ontdekt. Jammer dat dat hotel dan weer niet in Zweden staat 😦 Hopelijk klaart het in de loop van de dag weer een beetje op bij je.XX

  Like

 8. Duidelijk niet gelukt dus, maar India runt naast haar huis ook een hotel, dat toch wel ietsiepietsie mooier is dit rose disneygebouw.Mocht me nog iets te binnen schieten dan hoor je van me!Liefs Claudia

  Like

 9. Ach meid, soms (vaak) is het leven ook gewoon blurk blèh. Volgens mij heeft iedereen dat wel hoor dat je soms zou willen dat het iedere 3 dagen vrijdag was zodat je de drukte niet in hoeft. En misschien komen je pubers er nu wel achter dat hun ma toch niet zo streng is als ze dachten. Maar hier in hotel 'm'n moeder doet het wel' sleep ik ze ook aan hun haren bij hun zelfgemaakte rotzooi hoor!Hou je taai meid!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s