The Blind Side


Net uit op DVD

Prachtig waargebeurd verhaal , echt een aanrader !!!
Sandra Bullock speelt in het waargebeurde verhaal over de American Football speler Michael Oher. Hij wordt in zijn begin jaren als dakloze uit een arme (zwarte) wijk gehaald en krijgt onderdak bij een (wit) gezin. Dit zet een serie gebeurtenissen in gang die het leven van zowel Michael als die van de familie Touhy voorgoed zal veranderen…

15 thoughts on “The Blind Side

 1. Wij downloaden een beetje betaald illegaal (ahum…) dus heb ik deze film al lang gezien!! Maar inderdaad het is de moeite waard om naar te kijken. Ze heeft niet voor niets die Oscar in de wacht gesleept voor deze rol. Ja, een aanrader. Zelfs manlief heeft gekeken en vondt hem leuk.

  Like

 2. Bedankt voor tip voor de geweldige film , mijn man en ik hebben hem net bekeken en hebben genoten van elke minuut .We zijn zowiezo grote Sandra fans , en we vonden haar echt briljant in deze rol !!Het is een geweldig [ maar ook wel triest ] verhaal !Fijne zondag , groetjes Annemiek

  Like

 3. Nou, goed gezien. Ik heb de trailer op mijn blog staan + de website van Tim McCraw ( die overigens ook zanger is en getrouwd met de schitterende …nou, ga even kijken.En o ja: Ik ben net zo'n No-Nonense moeder als Sandra in deze film, al zeg ik het zelf.Met het hele gezin kijken, niet één keer, maar wel twee, drie keer. Veel plezier !

  Like

 4. Een echte Stientje film dus…..zou mijn wederhelft zeggen.Maar voor nu: Lekker zunke, lekker windje, lekker waerke…..Geneet van 't weekend!Gr. Christina

  Like

 5. Ik loop een beetje achter met blogjes lezen, dus ook even een reactie op oudere posten.1) goeie tip die film.2) Een zwangere collega zei ooit eens dat ze aan de speed ging als de extra kilo's er na haar bevalling niet vanzelf afzouden gaan, en geloof me zij heeft er verstand van.Ik word in januari aan mijn maag geopereerd, en er is me belooft dat de kilo's er daarna meer afvliegen dan me lief is (thank god)3) Peru heeft geen uitleverings verdrag, dus HOERA hij zit daar nog wel een tijdje, als de Nederlandse regering zich er teminste niet mee gaat bemoeien.4) Jakkie doet dat nu nog pijn zo'n moedervlek weglaten halen????? En heb je recht op plastische chirurgie als je er een litteken aan over houdt.Zonnig weekend en groetjes Sas

  Like

 6. Is die echt goed die film??/ Je vroeg waarom ik haar nog nooit eerder had gezien . Het duschi van mijn zoon.Ze woonde eerst in Nederland toen had hij iets met haar . Ze is toen terug gegaan. En hij is in Januari daar naar toe gegaan. Ze woont in Willemstad.Jongens nemen niet zo snel meiden mee naar huis. En als ze niet meer thuis wonen helemaal niet…….Vandaar dat we haar niet kennen. Wij gaan in ocktober daar naar toe.Ze trouwen 2 oktber. Hij is degene die in jan de steen voor Cathy mee heeft genomen. (forum)………. nou weet je alles;-)

  Like

 7. Dit klinkt goed, ik ga toch wel hopen dat je ook van de zon gaat genieten eerst ;-)Je hebt hem natuurlijk al gezien, maar geniet dit weekend wat jullie ook gaan doen!XXX

  Like

 8. Heee, Sandra is nu ook blond, net als ik :)Ga naar mijn bedje, 't was een leuke avond en morgen lekker effe niks. Oh ja de afluiting van de AVD, bosje duizendschoon scoren!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s