GRRR


Ik heb 2 weken geleden schoenen gekocht voor de kids en toen ook een spuitbus gekocht om die schoenen mee in te spuiten en nu moet dat dus gebeuren en wat denk je ? Kan ik die spuitbus niet meer vinden, ik ruim soms zo goed op mensen dat ik niet meer weet waar de spullen gebleven zijn…

Dan ben ik nog heel erg pissed, pissed op mijn ex de geit .
Het zit zo, jongste kreeg 2 paar nieuwe schoenen voor de zomer , 1 paar had ze nog niet aangehad en wilde ze meenemen naar haar papa afgelopen weekend. Witte replay gympen met paars .
En nu kreeg ik ze zondag terug die gympen : BRUIN met paars en hier en daar een witte vlek.
En dan ben ik zo (*@#$%^&*()(*&^%$#$%^&* nijdig want hij is NOOIT zuinig op spullen P)(*&^%$#@$%^&*()_ . Daar kots ik van, liefst sms / bel / mail ik meteen om hem de huid vol te jeweetwellen maar ja dat helpt niet, ervaring ervaring .
Dus nu staan die gympen op de wasmachine te wachten tot alle wasjes gedraaid zijn en hoop ik dat ze weer wit uit de machine komen als ik ze gewassen heb.
Ik word er zoooo moe van, ik betaal me blauw aan die kids en het minste is dat ik dan verwacht dat je een beetje zuinig bent op spullen , nou niet dus . GRRRRRRRR
En jongste is 9 (net) , die moet het ook weten maar een volwassen iemand toch nog meer vind ik .
ZO even mijn gal spuien over zoveel onverschilligheid.
Mark Rutten die was afgelopen weekend ook nog hier in de stad, bij de bakker aan de overkant en mijn lief heeft hem nog even een handje geschud.
En de dag erna was dit lekker ding ook in diezelfde bakkerij op bezoek en ik gaf hem ook een hand alleen was dat een droom shit .

24 thoughts on “GRRR

 1. Lang leve exen en afgetrapte schoenen. (hetzelfde niveau…)Maar ons schoenenboeren zijn er inderdaad blij mee.Lekker ding??Heb jij al eens goed bekeken waarnaast jij wakker mag worden???Foei toch…Groetjes Margot

  Like

 2. Oh, da's niet bepaald tof, dat die schoenen er al zo uitzien. zijn ze nog schoon geworden of gaat het grote wasproject nog van start?Ik moet zeggen dat ik van de man op de foto niet bepaald warm word. Wie is het trouwens?

  Like

 3. Kwijl- dat is die vent uit "Lost" toch???(het eerste seizoen zaten wij aan de buis gekluisterd, maar uiteindelijk afgehaakt, snapte er na 86 afleveringen nog geen fluit van…)Fijen avond! Nieneke

  Like

 4. En zijn de gympen weer wat witter dan gisteren! Lekker zeg zo'n ex… Je hebt in ieder geval heerlijk je gal kunnen spuien…(alhoewel de gympen daar niet witter van worden)Ik sluit me aan bij de rubber laarzen van Lynda… De paden op, de lanen in!!Teenslippers bij mooi weer….?Sterkte en de spuitbus al gevonden??GroetjesFijne avond!Alma

  Like

 5. Oh ja, beide perikelen zijn mij welbekend, hahaha, zo mijn kind ook, die was haar calculator kwijt van de bank, ging nieuwe halen, komt thuis en ja hoor, lag gewoon onder haar zooi, hahahahaWat betreft de gympen en exen, dan ben ik toch weer blij dat vader van mijn kind ooit lang heel lang geleden al zijn rechten op heeft gezegd, want dat waren idem perikelen, je betaalt je blauw en dan…GRRRRRRRR ;-)XXX

  Like

 6. Is het vandaag de Internationale Dag Der Idioot Aangelegde Ex(ex) of zo?!?!?! Toch nog eens mijn anatomie-boeken op na slaan waar nu exact hun hersencelletjes zitten.

  Like

 7. Nou dat had ik nou ook laatst……kon de spuitbus niet vinden wilde man lief zijn nieuwe schoenen inspuiten…..zie ik hem gisteren staan ……..in mijn kleding kast echt DE plek om zoiets neer te zetten….GRRRRRRRGRRRRR…Maargoed .dus wie weet kijk even nog bij jouw………….en oude schoenen mee voortaan lieverd!! fijne avond groetjessssssssssss

  Like

 8. Oh jouw ex is een broer van mijn ex .. die was ook zo onverschillig met de spullen en beel had geen zin, hij hing gewoon op .. grr daar werd ik ook zo boos om.Maar ze moeten zelf idd ook leren om zuinig te zijn, het is allemaal geen kattepis, toch.Nou maak je niet te boos en duik lekker in bad !

  Like

 9. Aha,die (foto) zou ik ook wel graag bij de bakker tegenkomen willen komen(wie niet).Liever dan Mark Rutten,brr,ben ik of liever gezegd wij geen fan van.Balen dat je de spuitbus niet meer vinden kan.Lieve gr

  Like

 10. a. die bus kan ook makkelijk op het toilet staanb. wie geeft die puistekop R. nou een hand ( is de Mexicaanse griep al voorbij ? ) c. Hier!!..met dat lekkere ding, uit mijn droom je hoela….anders kom ik em halen; je wil hem voor jezelf houden natuurlijk.Ik val voor heel weinig mannen..ik weet gewoon niet wat ik sexy vind, denk ik, zo ben ik altijd al geweest, maar déze man !!!! Té mooi ! Kan ik mee naar bed gaan en mee opstaan….zeg maar ….nou jij, Floor: jij antwoordt dan zeker : Dream on, girl ! Lieve groetenGodeliva van Ariadone

  Like

 11. Nou daar ben je lekker klaar mee, kun je die schoenen weer proberen schoon te krijgen alsof je niets anders te doen hebt!…..En over opruimen gesproken: hier loopt een man rond die dat ook zo goed kan, tot grote ergenis van mij want ik kan dan ook nooit meer iets vinden! Maar tja, hij is ook weer nét te lief om in te ruilen! 😉

  Like

 12. Nou Nou Harderwijk is overspoeld met hoog bezoek het afgelopen weekend! Eeen negenjarige houdt geen rekening met nieuwe schoenen weet ik uit ervaring, maar mijn schoenenboer zal blij zijn met je ex, zo worden er tenminste veel kinderschoenen verkocht en dan kan ik weer lekker shoppen, dus ik ook blij :))

  Like

 13. bij mij wel hoor!! Hij doet het!!!:).Volgende keer dus een paar reserveschoenen mee naar pa, OF pa eens wat skoentjes laten dokken…weet ie meteen wat t kost???HAHAHAHAH bedenk me ineens……(hoe een sukkel het in zn bol krijgt om een kind op witte schoenen door bos en hei te jagen??? gewoon lopen lijkt me niet aan de orde hier??)……laarzen aan……roze rubberen laarzen!!!! YEAH…….*kuch*…niet????GroetjesLynda

  Like

 14. Ik blij dat ik afgelopen weekend niet bij de bakker was, niet voor jouw lief hoor, maar Mark Rutten BRRRR. Dat lekkere hapje op de foto had ik dan weer niet zo erg gevonden, haha.Succes Vrijdag met het verwijderen van de moedervlek, verstandig van je! Had ik daar, jaren geleden, ook maar wat meer aandacht aan geschonken, dat had me nu een hoop ellende gescheeld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s