MaandagMaandag, het is maandag .

Ik heb de hele nacht geen kiespijn gehad , ik sta op, nog niks en nu begint de ellende weer…toch maar even de tandarts bellen dan maar……
woensdag kan ik terecht , woensdag, als er iets uitvalt eerder wordt ik gebeld of als ik denk dat ik het niet meer aan kan dan mag ik terug bellen.
Nou ja we zullen zien. Leuke week is dit , vrijdag wordt de moedervlek die raar doet weggehaald en opgestuurd.
En zaterdag heb ik een kinderfeestje.
Genoeg om mij gek te krijgen .
Gisteren hebben we het hele huis opgeruimd , gestofzuigd en gedweild om vervolgens rond een uur of 7 uitgeput in de bank te vallen en om 8 uur kwamen de kids.
En nu moet ik eigenlijk van alles doen, druk genoeg maar ik denk dat ik gewoon maar even zielig ga zitten wezen met mijn kiespijn , er een brufen in gooi, en dan eens lekker met de nieuwe Jan, Jans en de kinderen op de bank ga zitten.
Ja dat is een stripverhaal en ik vind het geweldig , koop elke nieuwe uitgave die verschijnt , en geniet van de verhaaltjes, van mij mag het boek tien keer dikker zijn.
Ik kan er echt om lachen , die Jan is natuurlijk een ongelooflijke sul en ik heb nooit begrepen want Jans in hem zag maar goed , ze zijn wel lekker grappig met zijn allen .
Goed nieuws: vanaf woensdag is het mooi weer !!!
YES.

18 thoughts on “Maandag

 1. Ah kijk, wij, jij en ik delen een passie….juist JAN< JANS & de kinderen, hahahaha geweldig! Wat is het laatste nummer, ik denk dat ik er een paar achterloop maar kan nooit al teveel zijn :DEnnuh woensdag, vandaag kun je dus terecht! XXXX

  Like

 2. Nou, dan ga jij maar even lekker relaxen met de zoveelste brufen. En raar dat je niet eerder kunt komen, of is spoed ook al geen spoed meer.

  Like

 3. Ik werd net gebeld door mijn tandarts…waar of ik bleef (met de kids), we hadden namelijk een afspraak voor 4 personen. Helemaal vergeten!Ja, zo krijgt die tandarts ook een wachtlijst natuurlijk….ik zei nog, Floor wil vast wel, maar hij vond het niet grappig…Echt stom van mij, (de kinderen vonden het geweldig trouwens, we hoeven nu pas in juli te komen).

  Like

 4. Balen voor je, dit gedoe. Neem wel even lekker rust deze week (doe je toch niet…) en bellen naar die tandarts, je loopt er al dagen mee!Vond het erg jammer dat ik niet bij je langs kon komen, gelukkig heb je het wel lekker druk gehad. Volgende keer kom ik echt!!! Als je het ooit nog eens doet:)Sterkte vrijdag, moedervlekken, ik weet er helaas alles van…lieve groet en dikke knuffel, Jolanda

  Like

 5. Wow Floor gaat een keer rustig zitten, wie belt de krant!Sterkte met je kiespijn, ben ook zo bang voor de tandarts, zal aan je denken woensdag.

  Like

 6. Ach wat sneu nou Floor!!.gewooon nog een keer bellen dat je de pijn niet meer houd……….ken toch niet !! woensdag zijn ze helemaal gek !!…………sterkte !!Leuk jan jans………….doeggie !!

  Like

 7. Doe mee met zuslief.Gooi een roseetje over de brufen en je bent 2 dagen knockout, heerlijk toch.Ik heb zoiets met Suske en Wiske.Ook de kids vinden dit hartstikke leuk.XX Margot.

  Like

 8. Plaats ik net een logje, hebben we dezelfde titel! En heel verstandig om eens een dag rust te nemen. Jammer dat het vandaag al niet mooi weer is. Hier zaterdag ook feest. Oudste wordt dan 18. Lekker alle visite buiten…joepie!Nou dag maar weer.Liefs,

  Like

 9. JEROEN POEP AAN JE SCHOEN!!!!!!!!!!!!!!!!:) Meid ga jij even lekker zitten, je mertk vanzelf wanneer je weer aan de slag wil gaan ;)Wat raar dat je pas woensdag terecht kan, er is toch zeker elke dag een pijnuurtje??(hier wel)Ik heb zaterdag ook een kinderfeestje….., een DUBBEL!!! De dames vieren dit jaar(op aandringen van ons0 hun feestjes SAMEN!!! OMG……als je me zondag niet meer ziet…….opgenomen, vastgezet in zo'n leuk wit jasje met lange mouwen en gespjes………OEHM!!!!!!!!!!Toedels!Lynda

  Like

 10. Van mij mag je zielig op de bank gaan zitten hoor, maar ik wil wel graag wat foto's zien van je fair.. Een klein idee van wat ik heb gemist deze keer:(Groeten, Corine(THUIS)

  Like

 11. Tot woensdag wachten? Nu maar hopen dat het te houden is tot die tijd. En vrijdag voor die vlek, verstandig van je, want ik vind het maar eng, moedervlekken enzo. En joh, vrijdag en het weekend moet je natuurlijk rustig aan doen na die behandeling dus dan kun je lekker de zon in! Ik ben ook al een smoes aan het verzinnen waardoor ik het weekend plat kan! 😉

  Like

 12. Oh auwww kiespijn, dat vind ik de geniepigste pijn die er is .. en die tandarts, brrr.Ik ben gisterochtend ook aan het poetsen geweest, gelukkig hebben wij een kleinere woning :)Maar na het eten emt z'n 8ten zag het er gister op de vloer weer uit als een slagveld dus ik ga zo weer stofzuigen en dwweilen.fijne dag enne ik hoop op een mooi weekend !groetjes Elise

  Like

 13. Dat lijkt me een goed plan, dat jij gewoon eens even lekker uitrust!Balen dat je pas woensdag terechtkunt…sterkte met je kies en veel plezier met Jan, Jans en de kinderen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s