Ik wou dat ik het kon…

vaatdoekjes


Ik kan het niet, ik heb het ECHT geprobeerd maar ik kan het gewoon niet.

Dat zitten, midden op de dag, met een boekje.
Het lukt niet.
Ik ging zitten , colaatje erbij , boekje , afstandsbediening, telefoon alles bij de hand om eens te gaan relaxen.
En toen zat ik welgeteld 3 minuten en toen kreeg ik dus de kriebels, dacht ik aan alles wat ik nog moest doen. Werd onrustig, stond op , ging weer zitten maar stond al snel weer op.
Dus ging ik pakketten maken , en wasjes draaien , en abonnementen nemen op LINDA en nog op de VT Wonen want dan krijg ik er de Ariadne ook nog gratis bij een jaar lang, en ik heb was gevouwen en zo’n 30 vaatdoekjes (tik van me: elke halve dag een nieuw doekje , smetvrees ik? neeeee hoor alleen vies van vieze doekjes) , mails beantwoordt, post uitgezocht , brieven verstuurd, brufen geslikt, kinderen gedelegeerd : honduitlaten & yoghurt halen bij Appie, fotograferen….
En heb ik dus : niet gezeten. Ik zeg het u : ik kan het niet.
Ik voel me dan zo onrustig om overdag in een bank te gaan zitten , zo Gooische vrouwen, zo oud, zo ’n niksnut, nee ik kan het gewoon niet, dus deed ik het wederom niet.
Waar ik wel zin in had om 14 uur was Baileys , want gisteravond verdoofde dat prima , dus ik dacht zal ik???…maar ja aan de drank in de middag is ook wat overdreven en als je het over Gooische vrouwen hebt…en ik heb geen homovriend om gezellig mee te drinken en te roddelen. (beetje Gooische vrouw heeft een homovriend schijnt)
Ik stuurde lief net naar de drogist voor paracetamol, flosdraad, mondspoeling en toco tolin want iemand adviseerde dat om op je tand te smeren.
En bedankt : jeeminee zeg, het verdoofd idd maar dat niet alleen , het is steenkoud in mijn mond, frisser dan op de noordpool, ik traan als een gek want het spul sloeg op mijn ogen, en het is afgrijselijk smerig goedje.
Nu maar hopen dat ik niet compleet aan de racekak sla van dit spul.
Ik denk dat ik toch voor de Baileys ga ….
Voor een idee van de fair : KLIK KLIK

26 thoughts on “Ik wou dat ik het kon…

 1. Joh, wat vervelend dat je er niet goed tegen kunt……je hebt ook echt maar een druppeltje nodig, bij mij hielp het altijd:(zal me strakke advies plannen voor me houden volgende keer:)Liefs Jacky

  Like

 2. dat zitten is dus echt geen probleem voor mij, hoe meer ik poets en bezig ik ben, hoe gestresster ( hoe schrijf je dat in vredesnaam? ) en ongezelliger ik wordt. dan wordt ik vanzelf een monstermoeder, dus lekker zitten, lezen, niksnutten, maar wel een heel lief mens voor mijzelf en mijn omgeving..; )soms geef ik mezelf een schop, en is dan alles weer spik en span hoor. het is echt niet heel erg vies bij mij hoor. sterkte met je tandpijn, en met je moedervlek. volgens mij is dat niksnutten van mij trouwens gekomen door de paroxetine die ik al jaren slik..zonder dat ben ik echt een psychopaat, dus ik blijf maar slikken hoor.

  Like

 3. o, herkenbaar.kan ook slecht niks doen.maar de afgelopen dagen is t goed gelukt, met het boek zondaarskind. wow, wat een lekker boek zeg, kon het niet wegleggen!maar nu is het uit,…en ga ik dus weer aan de gang. kijk; pret moet niet te lang duren toch?succes met je kiespijn!!

  Like

 4. nee je hebt helemaal gelijk,w hahahaha ik loop een dag voor, nu niet meer, stom, echt heel stom, omdat dinsdag mijn fysio dag is, en daar kom ik net vandaan, daar stond ik ook vroeg voor op… en morgen (woensdag) is mijn 'werk' dag, ja 😉 little secret ook ik heb werk, vrijwillig maar het begin is er :O shhhhhhhhhht :DXXX

  Like

 5. Hier ook zo een vaatdoekjes-freak, iedere morgen en middag gaat er wel één de was in. En nu wil ik géén mailtjes van Greenpeace-freaks please want ja het milieu he…I know….maar het milieu wordt nog meer veronreinigd als ik 3 keer per uur naar de plee moet dus dan maar liever 2 keer per dag schone doekjes, toch?En eeh.ja…lekker lui met een boek gaat wel…maar verder kan ik ook niet stilzitten, tv alleen maar bij het strijken dan gaat het wel

  Like

 6. Zou het mogelijk zijn?Workshop bankhangen met een boekje erbij zonder iets te doen? Dan wil ik jou die wel geven, kosteloos! Want het is nog best een heel proces om te leren niets te doen en gewoon midden op de dag op de bank te zitten of hangen met een boekje ;-)Die kunst ken ik ondertussen wel, met name dankzij ZEN enzo, dat niets doen OOK iets doen is en heel erg nuttig zelfs! ;-)Sterkte voor vandaag en ik hoop dat je snel van deze tanden ellende af bent nu!XXX

  Like

 7. En ik doe het bewust wel, lekker zitten. Ik werk 1 dag niet, en das maandag en die dag is lekker voor mij. De rest doe ik in het weekend … maar ik heb makkelijk kletsen, geen kind of dier in huis dus alles wat vies wordt hebben wij zelf gedaanEn ook hier iedere dag een schoon vaatdoekje hoorgr. elise

  Like

 8. Ha…een overeenkomst, maar ook een tegenstelling, want ik kan heel goed relaxen, zitten, liggen, op de bank, tv, dvd, boek, blad, schrijfspul,laptop, nageltjes verzorgen, whatever.. òf in de tuin relaxen (liefst in de zon DUH!)Dat ik ook wel es noodgedwongen stil moet zitten slaan we ff over ;-)Enne, vaatdoekjes, elke dag een schone is toch heel normaal??Theedoeken en handdoeken om de dag.(en soms zelfs 2 vaatdoekjes per dag, of 3..haha)groetjes Hilde

  Like

 9. Oooooooo…jij bent net ikke….ik kan dat ook niet…………zit ook altijd te bedenken wat ik nog kan doen……………en toch eens ga ik het leren…..eens……..ben mezelf soms zo zat !! hahahahah!! ziet er echt leuk uit hoor weer de fair !! …..volgende keer ook op zondag he???Dag lieverd…………..groetjes Ria

  Like

 10. Hm, ik kan heel goed overdag zitten……achter mijn laptop, werkend. haha.Jammer dat ik de fair heb gemist! Ik had graag willen komen, maar soms lukt het gewoon niet.Je bent volgende week welkom bij mij…..Sterkte met je kies, je moedervlek en het kinderfeestje (vind jij dat ook zó leuk om te doen?) groetjes

  Like

 11. ik schud je de hand: ik kan het ook niet, ik heb ook elke dag een ander vaatdoekje…maar weet je: volgens mij kunnen we het wel achter de compu….uuuuuuuuren logjes schrijven en lezen! Haha!

  Like

 12. Misschien toch maar eens morfine proberen. EN geen tandpijn EN rielekst on the bank. Een homovriendje heb je dan ook niet nodig, want een zinnig gesprek voeren is er dan toch niet meer bij (als dat er al in zou hebben gezeten) 🙂

  Like

 13. Heb het hier ook graag schoon en al helemaal die doekjes. En dat zitten, dat kan ik toch ook niet. Al ben ik nog zo moe, overdag kan ik niet zitten. Of er moet bezoek zijn, en achter de pc. Maar nu ga ik douchen en dan met de nieuwe WLS op de bank. Want anders is de avond ook al weer om hihi.Oh nee eerst bij de klik kijken.

  Like

 14. Dat van de vaatdoeken herken ik, de rest niet :)Ik heb mezelf geleerd, af en toe eens heerlijk lui van een mooi boek te genieten..Want zeg nou zelf, als je dat pas doet als alles aan kant is, dan komt er dus nooit iets van!Wel fleurig die doeken van jou, ik heb donkergrijze :)Groeten, Corine(THUIS)

  Like

 15. o enne……..die vaatdoekjes……tussen de middag gewoon even twee minuten in je magnetron…hoogste stand…ALLES TOT!!!!;)….weer werk bespaart!!!!

  Like

 16. toco tolin wordt toch normaal gesproken gebruikt om je verstopte snoet te doen druppen????Ja toch….drupjes in het water en stomen maar???Of was het nou een soort wonderolie???(gunst, geen wonder dat die dingen bij mij niet werken, kan niet onthouden wat waarvoor is…..NEEE…..voordat jij inkopt……ik WEET wat een zetpil is;)).Maar joh, wel leuk voor die tandarts…."doet u de mond maar open"en de wilde frisheid stroomt hem tegemoet:D!!!!Neh, niksen midden op de dag is ook niet mijn ding, het KLINKT altijd leuker dan het is vindt ik;)….geen rust in mn derierre(er is anders plaats genoeg voor ;)).Maar goed, je bent dan toch weer produktief bezig geweest……mag je vanavond weer Private practice kijken;)…..of ga je je vaatdoekjes strijken??????*GRIJNS*Haije!!Lynda

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s