Zondag


Het is weer achter de rug, nou ja niet heelmaal want vandaag is opruimen, en er moet nog HEEL VEEL gedaan worden voordat ik weer kan wonen…

Maar het was erg leuk, in totaal zijn er bijna 300 mensen geweest dus dat was wel een succes, zaterdag was een drukkere dag dan de vrijdag.
Veel bekende blogdames, vaste klanten en het was gezellig.
Ondanks mijn kiespijn heb ik er (dankzij veel pijnstillers) van kunnen genieten.
De pijn is er nog steeds maar raar is wel dat ik als ik slaap geen pijn heb maar zodra ik opsta het weer begint…
strange. Dus als iemand weet wat dat kan zijn? Hoor het graag ik wacht in ieder geval tot morgen en ga dan naar mijn eigen tandarts. De pijn is nu weer hevig sinds ik wakker ben….
Begint met een lichte irritatie en langzaamaan wordt dat meer…
Ik ben verder een opgezwollen ding want brufen daar zwel ik van op, hou ik mega vocht vast.
Verder zijn lief en ik gewoon MOE, heel erg MOE.
Lekker aan de slag nu en hopelijk kunnen we dan lekker nog even uitrusten vanmiddag…

20 thoughts on “Zondag

 1. Hoe was het bij de tandarts???Verslag van ons weekend, volgt nog.XX Margot, ook voor manlief, want die heeft ook goed voor alles gezorgd, net als Simone.

  Like

 2. Als je staat drukt de kies of de zwaartekracht op de ontsteking, als je ligt niet. Daarom heb je geen pijn als je ligt. Maarre; dan moet je echt snel naar de tandarts hoor! Als de ontsteking uitbreidt, kunnen al je tanden en kiezen EN je holtes ontsteken en krijg al die troep er dan maar weer eens uit!Wat geweldig dat de fair zo'n succes was! Ik kom ook eens naar een fair of zoiets, eens!! Als je nu vroeg genoeg je kerstfair weet, kan ik er misschien rekening mee houden.

  Like

 3. super dat de fair zo'n succes was =) nu nog hopen dat je snel zonder die roze vriendjes kan #hierookaldagenaandebrufen #rugpijn #oa : (beterschapjes!

  Like

 4. Hoi meisje,Nou ik heb de hele dag voor papus gelegen. Hartstikke pijn in mijn keel en hoofd enz. enz.en MOE (en nog steeds zere voeten!)Maar verder was het WEER leuk, gezellig, druk!Die koekeBAKKER kan de pot op, voor de kerst doen we het weer!Dikke knuffel, Simone

  Like

 5. PS En ook zonder fair; Ergens begin augustus koop ik ook je winkel leeg:)))) Mijn nieuwe-huis.foto`s staan nu online (update ook) dus ga maar eens zoeken, in bijna iedere kamer staat er wel iets uit jouw winkel:))

  Like

 6. Ik heb je niet gesproken,maar ik was er WEL…Heb genoten van je huis en geniet nu van de spulletjes die ik bij je gekocht heb! Succes met opruimen en je kies!!Nieneke

  Like

 7. Bij mij helpt (als ik niet meteen naar de tandarts kan):*Coldpac (uit de vriezer) op mijn wang*Heeeeeel regelmatig spoelen met Elmex of iets dergelijks, voor de nood gaat het ook met sterke drank (spoelen Floor, spoelen, niet drinken!!)*Kruidnagel in je mond ( jaaaa vies, I know maar het helpt)

  Like

 8. Hoi,hoi,top dat de fair een succes was.Jammer dat we door werkzaamheden niet langs konden komen maar misschien een volgende keer.Wij hebben vandaag op een markt in Zandvoort gestaan wat een rotweer,drama,vandaag maar,wel lekker verkocht.Balen dat je loopt te sukkelen met je kies.Dre had het twee weken geleden ook kiespijn en heeft zoutwater lopen spoelen en dat hielp bij hem.Fijne avond en lekker uitrusten,xxx.

  Like

 9. Wat heerlijk dat het een succes was! Ik hoop dat je vandaag, ondanks het opruimen, nog een beetje kan uitrusten voordat de kids weer terug komen. Lijkt me leuk om alle gezichten achter de blogs te zien!

  Like

 10. Fijn dat het een succes was en wat balen van je kies zeg,dat is echt een nare,vervelende pijn,enne vanavond een keertje vroeg naar bed om uit te rusten,fijne zondag nog,lieve groet Joke.

  Like

 11. Met 300 mensen mag je inderdaad van een succes spreken, en het weer zat ook mee. Want vandaag is het niet veel soeps.Succes met het opruimen en de kiespijn. Misschien moet je even goed flossen rondom de kies, soms kan vuil wat daar gaat zitten ook pijn veroorzaken. En anders toch maar de tandarts…..

  Like

 12. Jemig, 300 gasten? Super zeg. Dan is het maar goed dat ik niet kon! ;-)Als je slaapt dan heb je toch nooit pijn. Toch? Tenminste, ik heb nooit pijn als ik slaap. Morgen de tandarts bellen hoor.

  Like

 13. Groot succes inderdaad! 300 mensen. Daar heeft je buurman toch niet van terug??? HihihihihiWat je kiespijn betreft…. ik hoop dat je morgen snel bij de tandarts terecht kunt! Want dit is vreselijk irritant natuurlijk!

  Like

 14. Wat leuk dat het zo druk is geweest!!! En dat je er ook nog van hebt kunnen genieten!!TJa, dat opruimen………..wat zal ik zeggen…blik op oneindig, verstand op nul en de muziek op 10!!!:)En de rest van de dag LAZY!!! Jullie hebben het verdient!Bel de afhaalchinees, doe de luiken dicht, kruip in bed met je laptop, tv aan…….even cocoonen!!!Toedeloekes!!Lynda

  Like

 15. Hoi Floortje van me………….leuk dat het zo goed is gegaan !!….wel jammer hoor dat ik niet kon komen………….tja……..eens kom ik op jouw fair!!…….en heel veel sterkte meid met je kies………als alles opgeruimd is……..gewoon even een stevige borrel nemen………fijne zondag ! ..groetjes van mij……

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s