YES


De lekkere versie van die twee van gisteren die kwam even langs vanochtend om te melden dat het door mag gaan de fair .

Gelukkig.
Brandweer was gisteren geweest en die keurde het pand : brandveilig , nee beter nog geschikt voor 150 personen zelfs.
Twee brandblussers, voldoende nooduitgangen en oppervlakte en dus was alles oke . De brandweerman die kwam keuren was trouwens superaardig en die heeft nog gezellig een bakkie gedaan met ons .
Dus een hoop toestanden en gezeik om niks, ik hoop dat de buurman er blij mee is .
Vandaag vernam ik overigens dat de buurman in kwestie met zijn prachtige Franse achternaam eigenlijk helemaal niet zo heet. Hij vond zijn achternaam niet mooi, niet apart genoeg en heeft het laten veranderen, nou nou ik moest er smakelijk om lachen . Dus die geweldige Franse achternaam is gewoon een eigen verzinsel , in werkelijkheid heet de beste man Bakker. Nou Hollandser kan bijna niet. Je snapt natuurlijk wel dat ik voortaan ga roepen “Goedemorgen meneer Bakker” ….whoehhaahaaaaa. Wat een kapsones zeg.
De cupcakes zijn in huis, de wijn, de koffie, alles is klaar , laat het feest maar beginnen zou ik zeggen….

35 thoughts on “YES

 1. pffff ik was bijna gekomen vandaag… ik was met een vriendin in Baarn, we hebben vier uur rondgelopen en waren van plan langs te gaan bij jem maar het was toen al vijf uur geweest toen we eindelijk buiten stonden…helemaal kapot, Ik denk dat het erg moeilijk wordt om met t openbaar vervoer jouw kant op te komen morgen, Bah waarom heb ik geen auto, rijbewijs en een rijke monsieur boulanger.

  Like

 2. ooo, nu snap ik waar mijn naam vandaan komt : ) ik maar zoeken in de archieven en niks kunnen vinden, grr. Je kunt die gewoon kopen ? Pffff scheelt weer ahahWat een sukkel zegt. Nou fijn dat de brandweer alles heeft goedgekeurd, ik zou de buurman echt pesten nu hahagroetjes Elise

  Like

 3. Hé Floor, was het bijna vergeten…maar veel plezier vandaag en morgen!Dat het maar net zo'n succes mag worden als je winterfair!Hier schijnt de zon, ik zal 'm naar je toe sturen!groetjes Heidi

  Like

 4. Ik lig nu even onder mijn bureau van het lachen, en dat met mijn hese keelgeluid, hahahahaha om je buurman en zijn naam en zie ineens Hyacint BUCKET to pronounce as BOUQET voor mij, whahahahahaDat cupcakeje ziet er overigens geweldig uit!En maak er een topparty van, dat je maar veel mag verkopen en een goede omzet maakt!XXX

  Like

 5. Lieve Floor, heeeeeeeel veel succes en plezier de komende twee dagen. Je hebt het vast fantastisch geregeld allemaal met mooie spullen, jammer dat ik het niet kan zien.

  Like

 6. Dacht eerder dat hij l.l de behanger heete . Maar Bakker bah wat ordinair zeg. ahahah veel plezier morgen en werk je niet helemaal uit de naad he. Moet nog een stukje Floor over blijven. liefs Leni

  Like

 7. he Floor, die buurman Bakker is GEEN familie van mij hoor, heb het meteen maar even gecheckt.Fijn idee lijkt me dat je een brandveilig huis hebt toch?x Fon

  Like

 8. Ooooooh woon jij naast "The Bouquet Residence"!? 🙂 Gelukkig, alles goed afgelopen klaar voo je feestje, heb er zin in, a bientot (ofzoiets)!

  Like

 9. Pffff… Buurmannen. Fijne vent zeg. Gelukkig kan het allemaal gewoon doorgaan! En het wordt vast weer net zo'n succes als een half jaar geleden! Ik hoop dat je er, ondanks alle drukte, ook van kunt genieten!

  Like

 10. Hahaaa lachen heet hij dan nu boulanger? Is het in NL mogelijk om van naam te veranderen zonder goede reden? Hier kan het wel maar dan moet je wel "Krentenkakker" of "Hitler" heten of zo, dan kan het…maar Bakker…nou nee zeg.

  Like

 11. Ben echt blij voor je! Maar uuhh… wijn, cupcakes…heerlijk. Maar koffie? Mag het ook een bak thee zijn? Succes en ik kom zeker even langs! Liefs,

  Like

 12. Mooi zo, geef je de buurkloothommel mooi het nakijken! Ik baal dat ik niet kan komen: erg jammer maar het is niet anders dit keer. Veel plezier en die brandweerman, was dat niet/wel de man van Repel als uw zo aardig was?

  Like

 13. Hoe was zijn Franse naam dan: Jean Claude de Balzak? Whoehahaha!Maar meid: jij kan vanaf maandag nog 143 extra (stief) kinderen bergen in je paleis! Fijn dat het door kan gaan!

  Like

 14. Wil je asjeblieft stoppen met die plaatjes van dei cupcakes? Krijg er zo'n honger van! (en dat terwijl ik net een zak chips heb leeggegeten)Brandweermannen zijn soms best aardig en sociaal hoor en meelevend. En ik kan het weten 😉

  Like

 15. big fingurrrrrrrrrr pour mesjeu bakkurrrrrrrrrrr!!!:DWat een bak!!!!Eind goed al goed!!!groetjesLyndaps….kom je even snuiven bij me???;)

  Like

 16. YES YES!!!Misschien komt meneer Bakker (die krentekakker) ook wel om een bakkie morgen…nu durft ie misschien na die goedkeuring van de brandweer!VEEL SUCCES EN PLEZIER!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s