Jan, Mart, Nico en zon


Jan Smit wordt papa, onze Jantje … Nou even kijken hoe lang het duurt voor Yolantje zwanger is…

Zojuist Nico Dijkshoorn toegevoegd op twitter en dan moet ik donderdag songfestival gaan kijken want het schijnt hilarisch te zijn wat die Nico twittert over het songfestival…Ben benieuwd …
O en hadden jullie gehoord wat Mart Smeets heeft gezegd over de paralympics? :
Hij vertelde tijdens Pauw & Witteman, waar ‘sportverslaggever’ achter zijn naam stond, dat de Paralympische Spelen nooit in de belangstelling zouden komen van de gemiddelde Nederlander, omdat – en ik citeer hem letterlijk – “wij mensen met een gebrek eng vinden, daar kunnen wij niet naar kijken, dat interesseert ons niet.”

Wat een asshole is het toch .
Verder ben ik dringend op zoek naar een Weer station wat zon wil geven voor vrijdag en zaterdag. Maar ik vind ze niet, waar ik ook zoek op het net, ze voorspellen allemaal regen en kou. Dat wil ik niet , ik wil zon , zon en nog eens zon. Ik wil heel veel zon , ik wil warmte !!!
Want ik heb plannen en daar hoort zon bij en al helemaal geen regen . En het is net als met horoscopen je zoekt net zo lang tot je er eentje hebt die je aanstaat ….
Verder heb ik het KOUD, het is toch van de gekke zeg dit weer, 14 graden, tis gewoon herfst .
Ik heb hier geen zin in dus HUP die temperatuur omhoog , wie heeft er aan die knop gezeten verdorie !

14 thoughts on “Jan, Mart, Nico en zon

 1. Nou had ik me toch zo voorgenomen om wat vaker te reageren nu je Floor heet. Maar op en of andere manier, als ik een reactie wil achter laten schiet het internet in de stress. Zit nu op het werk en daar lukt het wel, zal dus wel aan de thuis pc liggen.

  Like

 2. ja die temp, wie heeft eraan gezeten, mijn was moet weer langer buiten hangen, aaaaaargggggggg ;-)En het song festival, wie weet ga ik ook wel even kijken, wil het nu na alle comotie weleens zien en horen.XXX

  Like

 3. Heel de middag in de kou en regen op het sportveld bij zoonlief gestaan, voor het handbaltoenooi van school.Rechttegenover een grote, superdeluxe sporthal met verwarming en bar…"Nee, daar kon niet gespeeld worden, want er waren teveel teams".HAD DAT DAN GEZEGD, hadden wij wel afgemeld, kon de rest lekker binnen handballen. Heel sociaal van me, toch??Fijn trouwens, dat je toch geen oma wordt, 29 is een beetje te jong hiervoor.Vrijdag toch maar vest meenemen??Zal eerst proberen om de zon op te sturen, begint nu te schijnen( ja, nu wel)Kijk nog even bij Karin op blog, voor mijn reactie van haar lieve berichtje"op"dat heb ik weer".Mauwkont=zeurpiet=klaagmuts=….Tot ziens,groetjes, Margot

  Like

 4. Nou en of het koud is ik ging vanmorgen naar de sportschool, het zonnetje scheen zonnescherm naar beneden en daar ging ik met mijn teenslippers aan op de fiets nou toen ik aankwam waren mijn tenen bijna bevroren je gelooft het toch niet na het mooie Pinksterweekend. Ik duim ook voor mooi weer manlief gaat 4 dagen motorrijden in Duitsland en kan dus geen regen gebruiken we zullen zien!!! groet Truus

  Like

 5. Ik zit hier op kantoor met jas/vest aan en teenslippers (What was I thinking this morning?) en ik heb het ZO KOUD! Tis niet eerlijk gewoon.

  Like

 6. TADAAAAAAAAAAAAAA Hier ben ik!!!!!!!!(je zocht toch de zon????) *kuch*…en warmte geef ik ook af, ben soort van boos…lang verhaal, zonde van energie, geen zin in;)Dus were do you want me????Haije!Lynda

  Like

 7. Ik zit hier ook weer met Uggs en een vestje aan.Dat van Jan Smit wist ik nog niet. Leuk nieuwtje. Dat maakt zijn relatie met dat meisje een stuk serieuzer voor mijn gevoel. Krijg je eenmaal kinderen samen, dan ben je automatisch voor het leven verbonden.

  Like

 8. Uhhhh, misschien heb ik alles opgemaakt het afgelopen weekend…..maar ik wil ook zon hoor heel veel en vooral op vrijdag en zaterdag!!!!Ik ga m'n weekendtas maar eens voor de dag halen 🙂

  Like

 9. Nou over je plannen en zon, ik duim voor je!!!En de rest, Mart is een eikel, het songfestival kun je ook eigenlijk maar beter de humor van inzien(anders is het om te huilen).Jan, een paar maanden terug nog stomverbaast dat men dacht dat hij vader zou worden, intussen waarschijnlijk dus allang bezig een kindje te maken..

  Like

 10. Waar haal je toch steeds die leuke plaatjes vandaan? Ja de zon is moe, heeft vier werkdagen erop zitten en is even met vakantie. Daar helpt geen weerstation aan mee om hem voortijdig terug te laten keren. Helaas. Toch een fijne dag!Groetjes, Ida

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s