Goedemorgen !

De bel.

De bel.
Lief schiet uit bed, (*&^%$#%^&*(#$% , het is 7.45 uur, we hebben ons verslapen.De wekker om 7 uur hebben we niet gehoord…
Huh??? ik schiet ook uit bed, totaal gedesoriënteerd en wel , schiet in de jogging, naar beneden waar de mevrouw van de cupcakes me staat op te wachten met de meest mooie cupcakes die ik OOIT gezien heb. Te mooi om op te eten bijna.
Lief schiet weer naar boven de kids wekken en om 5 over 8 is iedereen de deur uit (ontbeten en wel met broodpakket) , we are a damn good team.
Dochter is naar school met cupcakes en mooie standaard waar de cupcakes in gaan en uitnodigingen voor haar feestje, en wat gaan we doen op dat feestje? Juist ja, Taart maken…een soort HUGE MEGA BIG cupcake.
En mama had de uitnodiging helemaal zelf in elkaar geflanst ergens tussen de bedrijven door….
Zie hier het resultaat jawel ….
Gisteren hebben we niets meer gevonden, dus loos alarm, wellicht dat ik het dus gewoon vergeten was , duh, ja dat krijg je dan hè ? Op je 29e vergeet je wel eens dingen…
Net zoals ik totaal vergat gisteren dat er vandaag school was , dus toen de jongens na het eten vroegen mogen we voetballen? Riep ik “JA HOOR”
“Hoe laat thuis” vroeg er eentje? En ik riep “TIEN UUR …..”
Waarop ze heel blij hun schoenen gingen aantrekken , ik ging vrolijk door met druk zijn , en gelukkig kwam lief nog even bij ze kijken voor ze de deur uitgingen….
Die hoorde TIEN UUR en keek me vraagtekenend aan???
School?? Oh ja shit, school morgen, nee dus niet tien uur dus jongens, sorry dacht dat het vakantie was. Ik vroeg aan ze ” Zal ik jullie anders allemaal ziek melden morgen ?”
“Jaaaaaa, cooool” riepen ze in koor (ze zijn zo blij met mij)
“Grapje” riep ik waarop ze minder blij met me waren.
En nu moet ik echt heel echt heel hard aan het werk, de koffie heb ik zojuist opgedronken en mijn lijst wacht . Mijn lijstEN wachten…ik ben druk vandaag …
Vanmiddag weten we ook of we opa en oma worden , spannend !!


15 thoughts on “Goedemorgen !

 1. Ik versliep het vanmorgen ook. Zal wel aan het heerlijke weer gelegen hebben. En ook wij waren gelukkig nog op tijd.Ben benieuwd of er weer gezinsuitbreiding op stapel staat.

  Like

 2. Binnen 20 minuten toch iedereen netjes de deur uit?? Goed gedrild? Sterkte vandaag met je lijsten en die expeditie was dus voor nop?!Nou ja, zo beleef je nog eens wat:)En hoe is het met de'zwangere'?Groeten, Corine(THUIS)

  Like

 3. Ik baal, jij baalt en wij balen.Volgens mij is het algemene baaldag bij de dames..Kijk ook maar eens bij mij, en With Love.Misschien dat je er wat vrolijker van wordt..Ik moet in ieder geval erg lachen o de reactie's.Sterkte, Cobi.Is je dochter al naar Schier, met slaapzak??

  Like

 4. leuk??? LEUK??? HA!!!! Leuk is NIET het juiste woord!!! *HATSJOE*…….je mest je zolder uit…..en hoe kan het dan toch dat meteen je hele huis ontploft???Kan het IETS te maken hebben met die doos met zomerkleren van de meiden die manlief in de WOONKAMER gekwakt heeft(want dan kunnen ze rustig passen na het eten….YEAH RIGHT…..durf te wedden dat die doos daar morgen nog staat). Offfffffffffff met het feit dat ik de was af moest halen en wel rappietappie want de horren moesten naar buiten om afgespoten te worden (CHECK)….dus die was snel op een stoel in de woonkamer gedumpt….ligt er nog…..en alle, werkelijk ALLE zooi, van een halve zolder(rest volgt morgen HATSJOEEEEEEEEEEEEE) barricadeert m'n achterdeur!!!!!!!!!!!! want manlief zegt…*kuch*…..dat ie het morgen "wel even snel"in zakken propt…..NEE NEE…ik weet het…de strijkwas van gisteravond (gestreken, dat dan wel) ligt nog hier op een ANDERE stoel….kreeg geen kans dat vanmorgen in te ruimen, dochterlief had een paar dingetjes die mevroi wenstte uit het dorp……LEUK MAN!!!!!!!!!!!Het leukste was natuurlijk dat dochter 1 een vriendinnetje mee naar huis bracht…en niet zomaar een meisje..NEUUUUUUUUUH…juist DAT meisje dat toch al bijna achterover valt omdat haar neus zo hoog de lucht in steekt………..die blik van dat kind!!!!!!!!!!*KNARS*…..heb er wat koekjes in gestouwt en erop vriendelijk op gewezen dat ze maar snel haar zwemspullen moest pakken…….dat meisje heeft thuis een zwembad……….WIJ HEBBEN PUIN!!!!!*HATSJOEEEEEEEEEEEEE*…….Leuk man…..lig dubbel…….en morgen weer!!!Jij al klaar????HOnd verkocht???Toedels!Lynda

  Like

 5. Hoi,hoi,balen om je dag zo te moeten beginnen.Bij ons is alles nog vrij want hier vieren ze derde pinksterdag.Ben benieuwd naar de uitslag vanmiddag.De cupcakes en uitnodiging zien er geweldig uit.Gr van ons.

  Like

 6. Ohhh *kots*…..wij hebben ook een kinderfeestje op touw staan…..we hebben de dames wel lekker gemaakt(lees: gedwongen) het dit jaar samen te vieren(één keer ellende;)).Het plan is rond, de uitnodigingen de deur uit(de nodige telefoontjes gepleegd omdat de datum verandert moest worden *ZUCHT*…….)Maar we zullen ze krijgen die draken, fietsen, zwemmen en lopen zullen ze……kapotmoe gaan ze naar huis want ik WEIGER dus een slaapfeestje he….aanmeneverenooitnietmeer!!!!! Die dramaqueentjes gaan maar lekker hun eigen ma gek maken!But oke…:)…..als DIT je cupcakejes zijn dan WIL IK HET ADRES!!!!!!, Ze bezorgen zekers niet in Limburg he??? Dat dacht ik al….blurhg……de taak van vandaag is het VRIJMAKEN van de halve zolder(kan IEMAND mij vertellen waar ik dan met die helft heen ga???)…donderdag komt er een nieuwe verwarmingsketel(daaaaahaaag vakantiegeld)….en die "meneer"moet plaats hebben(DIE MENEER KAN TOCH Z'N OGEN OPENDOEN EN OVERAL OMHEEN LOPEN????).DUs……..morgenmiddag(we plannen ruim) volgt er een ritje naar de stort……en ik moet nu toch echt van al die babykleertjes af(ze zijn inmiddels 12 en bijna 10, zou het tijd worden denk je??) *SNIK*……misschien wat voor je pupjes??? Erg schattig…..met drukknoopjes in het kruis, altijd handig!Stel je toch voor dat het zo heet was als gisteren(lekker 27 graden hier in the south)…en dan met twee man zuchtend en zwetend op zolder……o yeah(O NOOOOOOOOOOOOOO).Wish me luck!!!ToedelsLynda

  Like

 7. Nee zeg ik hoop ook voor jou dat hond niet zwanger is. O mijn god weer dat gedoe. Nee lijkt mij ook niks . Is die foto van jou cupcakes …, zoja SUPER. ik ga me er ook eens aan wagen. Fijne dag….. ik duim voor je ……………Niet zwanger niet zwanger…. Maak er een Mantra van… Hihi. Toedeloe……

  Like

 8. oeps gek begin van de week!Ik duim voor je dat ze niet zwanger is, je blijft niet aan de gang!Het word weer een druk weekje dus! Bij ons ook, duss net als madelief ga ik maar weer eens wat doen!

  Like

 9. Da's een lekker gestresst begin van de dag, maar je hebt wel uit kunnen slapen! En nee, laat het niet waar zijn dat Bettie zwanger is, midden in de zomer met een nestje en niet op vakantie kunnen daardoor is niet leuk! Nu ben je druk…oh verrek, ik ben ook druk….'k ga vlug eens wat doen!

  Like

 10. Nou meid dat was weer een mooi begin van een nieuwe week !!Ik kijk uit naar de uitslag………..en hoop dat ze schijnzwanger is….alhoewel………….vind je het stiekum toch niet leuk een nestje??Nou geniet vandaag !! je kan het !! ik ga werken…………..de bloemetjes wachten………..lieve groetjes Ria

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s