Ohhhhh

Kijk je mag hier natuurlijk niet om lachen maar ik vond het toch dramatisch komisch dat je 2 jaar lang met een toiletborstel in de poeperd rondloopt , sorry.


Vrouw loopt twee jaar met wc-borstel in achterwerk

ENGELAND – Een Engelse man klaagt het ziekenhuis in zijn woonplaats Sleaford aan. De echtgenote van de man liep twee jaar rond met een tioletborstel in haar achterwerk, wat haar uiteindelijk fataal werd. Het ziekenhuis zou de klacht al die tijd niet serieus genomen hebben.

  Cindy Corton (35) kwam in 2005 thuis nadat ze op een feestje van een vriendin te veel gedronken gehad. Toen de vrouw thuis naar de wc ging, verloor ze haar evenwicht. In haar val belandde ze op de toiletborstel, zo meldt de Daily Mail.

  Toen de vrouw hevig bleek te bloeden, belde haar man een ambulance. De hulpverleners namen de vrouw niet serieus, volgens hen was ze gewoon erg dronken. Ook toen Cindy de verwonding liet ziet, ondernamen de hulpverleners geen actie.

  De dag erna bleek dat de tioletborstel was gebroken en de stok miste, daarop sloeg het stel alarm. Een röntgenfoto liet echter geen ongewone dingen zien. Na twee jaar volhouden werd de vrouw eindelijk geopereerd. Wat in 2005 een routine-operatie geweest zou zijn, bleek nu een lastige klus. De stok van de borstel bleek namelijk vergroeid in haar heup.

  Na twee mislukte operaties, overleed de vrouw bij de derde poging als gevolg van hevig bloedverlies. Haar echtgenoot spant nu een rechtszaak aan tegen het ziekenhuis wegens nalatigheid.

  15 thoughts on “Ohhhhh

  1. Uhhhh ja het punt is, dat ik toevallig? Een gesprek heb gehad over dingen die je mee maakt en als je het zou loggen of vertelt achteraf aan anderen die er niet bij waren, dat ze het dan niet geloven, kortom, dat het echte leven meer en erger is dan sommige soaps op tv, dus ja, is it true or not, that's the question, hahahaMaar ook ik heb mijn twijfels want als ik aan mijn uitgang denk, denk ik toch.. ze moet toch naar de plee? Een baby in je buik doet je al rechtop zitten, zij had daarom een instant corset ofzo? :O Maar als het waar is, dan is het idd erg triest, te triest voor woorden.XXX

   Like

  2. Nou, volgens mij waren er wel meer dronken die nacht. Maar ik was toch maar herrie gaan schoppen in het ziekenhuis. Moet er wel stiekem om lachen hihi.

   Like

  3. Ja daaaaaaaaaaaaaaaaag!!!! LOL….echt niet!!!!!!!!!!! niemand die ook maar gedacht heeft om naar een ander ziekenhuis te gaan….ofzo……geloof er niks van….moet er WEL vreselijk om lachen!!!!!!!!!*GRIJNS*….dat dan weer wel;)!groetjesLynda

   Like

  4. Nou jaaaa zeg! Is iedereen daar een beetje gek geworden zeg! Die arts dat hij dat niet ziet en die mensen dat ze niet net zo lang in dat ziekenhuis blijven zitten (of hangen) tot je een beetje serieus behandeld wordt. Ik heb een keer gehooord van een vrouw die een kunstgebit kreeg en zich zo schaamde dat ze het nooit uit haar mond haalde. Toen ze een jaar of zo later terug ging naar een tandarts (of zo) was het hele gebit met haar mond vergroeid en kon het er alleen operatief uitgehaald worden. Eronder zaten natuurlijk tig infecties. bwuaaaagh!!

   Like

  5. Wooo, wat heb ik al weer veel logjes gemist, mens, wat schrijf je toch lekker veel! Gezellig.Dat met die pleeborstel? vind ik echt een onzinnig verhaal, idioot gewoon, kan me niet voorstellen dat je dat zelf er niet even uithaalt dan.

   Like

  6. Lijkt me echt heel onwaarschijnlijk dat dit echt gebeurt is: hoe heeft het beste mens al die jaren gekakt met een stok in haar hol? En gezeten? Kan me niet voorstellen dat artsen dit over het hoofd hebben gezien, maar je weet nooit…

   Like

  7. Ach getver. Had ik tot nu toe iedere keer het idee dat wanneer ik bij je langskom ik een snoepwinkel binnenstapte (mmmmmierzoet roze) word ik nu toch even onpasselijk. Hoe heeft ze al die jaren haar WC schoon gehouden!!!!???

   Like

  8. Tjeetje zeg,hoe krijg je zoiets in hemelsnaam voor elkaar,dan moet je toch behoorlijk hard erop vallen of niet,ook ik schoot ff in de lach,wel vreselijk dat het arme mens is overleden eraan,lieve groet Joke.

   Like

  Geef een reactie

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  Verbinden met %s